Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Inspectoratul de Politie a Judetului (IPJ) Hunedoara a anuntat, ieri, ca circulatia rutiera pe DN7, Deva-Orastie, va fi restrictionata pe o singura banda de mers din cauza lucrarilor de reabilitare ce vor incepe la acest tronson de drum din cursul diminetii de astazi.

Avertisment pentru soferi

Soferii care tranziteaza acest sector de drum sunt avertizati sa respecte semnalizarea rutiera, semnalele agentilor de politie rutiera, precum si ale angajatilor din cadrul societatii care executa lucrarea de reabilitare.

"DN7, pe tronsonul Deva – Orastie, va intra de joi dimineata de la ora 7.00 intr-un proces de reabilitare, primele restrictii fiind instituite de la iesire din municipiul Deva inspre Simeria, fapt ce va determina ca traficul rutier sa se desfasoare pe o singura banda”, se arata intr-un comunicat de presa remis, ieri, de IPJ Hunedoara.

Artere ocolitoare

Potrivit sursei citate, pentru a evita producerea unor ambuteiaje pe acest tronson, se recomanda folosirea arterelor rutiere ocolitoare, DJ 107 A – Halta Geoagiu–Gelmar–Rapolt–Uroi–Harau–Barsau–Soimus si apoi pe DJ 706 A – Soimus–Branisca–Bretea Muresana–Ilia, cu reintrare in DN 7.

Conducatorilor autovehiculelor de mare tonaj care doresc sa tranziteze judetul Hunedoara le este sugerat, de asemenea, sa foloseasca trasee ocolitoare care acced spre punctele de trecere a frontierei din vestul tarii, respectiv DN 7 – Bucuresti – Pitesti; DN 65 – Slatina – Craiova; DN 6 – Drobeta Turnu Severin – Lugoj – Timisoara; DN 69 – Timisoara – Arad; si DN 7 – Sebes – DN 1 – Alba Iulia – Huedin – Oradea – Bors.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vreau sa fac un drum de la Oradea la Bucuresti. Ce imi recomandati? Niste variante de traseu pentru o masina la care tin. :icon_thumright:.

Oradea-Deva prin Beius cum este? Stie cineva?

Modificat de Bal Ciprian
Link către comentariu

Recomand Oradea-Cluj Napoca-Tg Mures-Brasov-Ploiesti-Bucuresti. Drumul intre Deva si Orastie (cel putin atat) a intrat in reparatie. Valea Oltului e in reparatie pe multe portiuni.

Link către comentariu

Oradea-Deva nu-i tocmai bun, mai ales daca il compari cu Oradea-Cluj Napoca-Targu Mures-Brasov.

Plus ca de la Deva o sa faci o vesnicie pana la Bucuresti (ieri - 7 ore am facut, de la 15 la 22, pe nici 400km.).

Eu recomand varianta prin Cluj - Targu Mures - Brasov.

LE: Si cum zice si colegul forceturbo, cu care am scris simultan, la Orastie tocmai isi aliniau utilajele. Nu stiu daca vor si incepe lucrul, dar macar au cu ce!

Link către comentariu

A fost cineva de curand pe ruta Brasov -Sibiu ? As vrea sa ma duc pana la Sibiu si prin iunie drumul era plin de semafoare. Am auzit ca si pe Valea Oltului se lucreaza, asa ca ma gandeam sa merg pe Brasov.

Multumesc !

Link către comentariu

Am fost si eu pe acolo in primavara si intr-adevar erau multe semafoare. Acum sunt mai putine, dar tot se intarzie mult. La intoarcere am urmat drumul prin Medias si Sighisoara, pe care il recomand pentru ruta Sibiu-Brasov.

Dinspre Bucuresti... pe Valea Oltului intr-adevar se lucreaza la un pod-viaduct, dar nu acolo e marea intarziere, ci vine din traficul prea aglomerat cu camioane/tiruri/autocare, etc. Totusi, daca vrei un trafic mai lejer, pleaca pe la ora 7am din Bucuresti si poti ajunge si in 3 ore la Sibiu. Din experienta proprie din zilele trecute vorbesc...

Link către comentariu

Multumesc pentru traseul indicat Oradea-Bucuresti. Trebuie sa-mi ridic masina in luna decembrie de la Oradea si pana sa ajung in Bucuresti vreau sa fac cam 1000-1500 de kilometri care sa fie rodajul. Ce traseu in plus imi recomandati fata de Oradea-Cluj-Brasov-Bucuresti sa fac, care sa imi placa si sa fie drumurile ok pentru o masina noua?

:D

Daca sunt off topic rog sa se mute intrebarea.

Link către comentariu

am venit de curand de la Arad-Deva-Sibiu-Valcea-buc-Ploiesti. cu exceptia centurii Buc recomand. se merge bine, repede. si pe la Sebes mai sunt cateva portiunii de nota 7, dar in rest e ok.am venit de curand de la Arad-Deva-Sibiu-Valcea-buc-Ploiesti. cu exceptia centurii Buc recomand. se merge bine, repede. si pe la Sebes mai sunt cateva portiunii de nota 7, dar in rest e ok.

Link către comentariu

A fost cineva de curand pe ruta Brasov -Sibiu ? As vrea sa ma duc pana la Sibiu si prin iunie drumul era plin de semafoare. Am auzit ca si pe Valea Oltului se lucreaza, asa ca ma gandeam sa merg pe Brasov.

Multumesc !

Brasov - Sibiu e gata? Mai sunt semafoare? Ca la inceputul verii inebuneai pe acolo... Cine e din zona? Help, maine plec :D si trebuie sa ajung si la Brasov si la Sibiu si de acolo la Deva si Resita!

Link către comentariu

OT: Tizule am inteles ca ai fost multumit, dar chiar trebuia sa repeti de atatea ori :D

Sincer cred ca tu ai facut drumul ala noaptea, ptr ca eu din TM spre Buc nu am facut mai putin de 8-9h asta fara opriri majore doar motorina si necesitati. De aceea am venit in TM pe Caransebes chiar daca este o portiune in lucru si am facut nici 7 h.Fac naveta TM-Buc-TM la 2 sapt si am incercat toate variantele si cea mai buna este pe Caransebes

Link către comentariu

Brasov - Sibiu e gata?

Nu e complet gata... Sunt mai putine semafoare, deci numai daca ai timp poti sa o iei pe acolo.

Revin la recomandarea mea: Brasov - Sighisoara - Medias - Sibiu. Ceva mai lung in km. (cred ca vreo 30, max. 40), dar mai rapid.

De la Sibiu spre Deva e f. aglomerat, dar daca pleci in asa fel incat sa fii la Sibiu pe la ora 9, e inca OK.

Link către comentariu

Brasov Sibiu ma interesa. Si Brasov Sighisoara Medias Sibiu cum e ? E bun drumul? Ce nota i-ai da?

Bucuresti Valea Oltului Sibiu Deva Resita il fac des, il stiu pe de rost, dar pe varianta Brasov Sibiu nu am mai fost de mult, ma scoteau semafoarele din minti. Deci mai sunt... speram ca nu mai sunt. Cum lucreaza astia la drumurile astea...cate un an , un an si ceva fratilor.

@ XTI, multumesc pentru raspunsul rapid.

Link către comentariu

OT: Tizule am inteles ca ai fost multumit, dar chiar trebuia sa repeti de atatea ori :D

Sincer cred ca tu ai facut drumul ala noaptea, ptr ca eu din TM spre Buc nu am facut mai putin de 8-9h asta fara opriri majore doar motorina si necesitati. De aceea am venit in TM pe Caransebes chiar daca este o portiune in lucru si am facut nici 7 h.Fac naveta TM-Buc-TM la 2 sapt si am incercat toate variantele si cea mai buna este pe Caransebes

scuze...din cauza netului. :(

da, am mers noaptea, da roricum este un drum f aglomerat.

Link către comentariu

cine se duce la Bucuresti din zona Galati-Braila si vrea sa o ia pe A2 Bucuresti-Constanta sa aiba in vedere portiunea de drum dintre Slobozia si Drajna(intrarea pe autostrada)Se lucreaza,drumul e pietruit cu piatra mare alba(atentie la baia de ulei) . :Driver:

Modificat de eug-vw
Link către comentariu

Slobozia - A2 se circula pe un segment de 1 km pe o singura banda, se lucreaza.

Azi am trecut pe acolo si am parcurs cei cativa km in 30 de minute.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

sambata am venit pe Buftea de la Buc. pana la intrare in jud PH ii dau cam7 drumului. dupa aia...9. merge ocolita aglomeratia de pe Dn1.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cine ma scuteste si pe mine de o cautare?

Am 2 variante: 1. Bucuresti - Valcea - Sibiu - Deva - Arad - Szeget - Budapesta

2. Bucuresti - Brasov - Mures - Cluj - Oradea - Budapesta

Pe care sa o aleg, in conditiile in care duminica seara trebuie sa fiu cel putin pana la Budapesta, daca nu chiar la Viena.

Cine imi da niste lamururi despre Oradea - Budapesta? Orase prin care se trece, nr. de autostrada...etc

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Lau090 eu zic ca e mai bine sa o iei pe la mures cluj oradea. Cum ai iesit din tara mergi la debrecen si de acolo intri pe autostrada m35 si nu mai ai treaba pana in budapesta, cand ai intrat in ungaria in 2 ore si jumate esti in budapesta.

Link către comentariu

Buc -Cj e f bun. de acolo..am auzit ca e bun pana la oradea.

eu am fost pe Valcea si era ok si pe acolo..dar de la Pitetsi , SIbiu s-a aglomerat mult.

Link către comentariu

evitati in perioada asta centura Buc si intrarea din Pitetsi pe autostrada . am pierdut ieri 2-3 ore pe drum din cauza asta.

Link către comentariu

Am auzit ca au inceput lucrari masive intre Deva si Arad. Poate cineva sa confirme? Cum se merge pe tronsonul acesta? Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Se inchide circulatia pe Transfagarasan de azi.

Circuatia pe DN 7C Transfagarasan se inchide incepand de marti, 23 octombrie 2007 si pana la 30 iunie 2008.

Masura a fost luata mai devreme decat de anul trecut, datorita faptului ca la munte a nins deja, iar stratul de zapada la Balea, la peste 2000 de metri altitudine, a atins 40 de centimetri, anunta Radio Romania Actualitati.

Masura a fost luata deoarece exista riscul ca soferii sa fie surprinsi in trafic de avalanse sau caderi de stanci.

Tot marti va fi inchis si tunelul dintre judetele Arges si Sibiu.

Circulatia a fost inchisa si luni intre kilometrul 104, in zona Piscul Negru, judetul Arges, si Cabana Balea Cascada din Sibiu. In zonele amintite au fost montate indicatoare care interzic trecerea, atat dinspre Arges, cat si dinspre Sibiu.

Link către comentariu

stie cineva in ce stadiu mai e drumul dintre Drajna si Sobozia ? eu am trecut pe acolo acu vreo 2 luni si vreo 10km erau in reparatie capitala. Drumul a fost nasol dintotdeauna dealtfel dar e binevenit pentru ca, cel putin pe mine ma scuteste de un ocol destul de mare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!