Jump to content

Proiectoare Golf V

lile
 Share

Postare recomandată

Eu am la proiectorul din dreapta geamul schimbat.

L-am făcut pe

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Al Bundy

45

• F l o r i n

30

• 4abc

18

• WooZie

17

Multumita unui coleg de pe forum, acum am lumina pe proiectorul de pe partea in care vireaza masina! Este la fel ca la G6 sau noul polo!

Super tare!

Link către comentariu

Cum pot afla ce centrala electrica am pe masina? Vreau sa imi pun si eu proiectoare si vreau sa stiu daca se poate. Multumesc

Link către comentariu

PAi faci o diagnoza (scanare) si afli toate modulele de pe masina.

Link către comentariu

Pai va merge! numai daca producatorul i-a scris functia in central electric!Ar mai fi o solutie sa aflam codul pt security acces la central electric!si poate din coding!

Address 09: Cent. Elect. Labels: 3C0-937-049-23-M.lbl

Part No SW: 1K0 937 049 M HW: 1K0 937 049 M*

Component: Bordnetz-SG H37 0803

Revision: 00H37000 Serial number: 00000001644925

Coding: 008D0F0600041800001400001400000000087B075C

Shop #: WSC 00000 000 00000

Part No: 1K1 955 119 B

Component: Wischer VW350 012 0401

Coding: 00065493

Shop #: WSC 00000

pune si tu un log scan!

deci care este realitatea ? se poate face sa mearga proiectoarele pe centrala LOW :rolleyes:

Link către comentariu

nu iti trebuie alta!am zis 3c0937049j!cu asta am rezolvat eu problema!

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! FastReply sau AddReply! Citeste Regulamentul! Multumesc
Link către comentariu

inafara de inlocuirea propriuzisa ce munca soft mai implica inlocuirea CECM ca sa fie active pentru inceput functiile celei vechi?.Multumesc si scuze.

Link către comentariu

te duci si activezi ce vrei din long coding!de la byt 0-byt23 functia se gaseste la Byt 0/0(ficare byt are mai multi byti!)

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste AddReply sau FastReply! Mersi! Ultim avertisment!
Link către comentariu

Am montat si eu proiectoare pe golf v... pur si simplu nu merita cu nimic doar ca "sa pari mai smeker" te ajuta pe timp de ceata ca esti vazut de ceilalti participanti la trafic dar in rest ... Pur si simplu apar probleme porma, Iei o groapa si se sting... Depinde si de cine iti face cablaju cred.

Parerile sunt impartite :)

Link către comentariu

te duci si activezi ce vrei din long coding!de la byt 0-byt23 functia se gaseste la Byt 0/0(ficare byt are mai multi byti!)

Asta daca are bitul respectiv. Mai trebuie schimbat comutatorul de lumini si un fir tras de la el la centrala.

Link către comentariu

• 1 year later...

Stie cineva daca grilele de proiectoare de Golf Plus sunt aceleasi cu cele de Golf normal?

Nu, grilele nu sunt.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

azi am vazut ca imi era spart proiectorul din dreapta....as vrea sa il schimb dar ma bate gandul sa pun cu lupa(eu aveam simple) merita investitia sau nu?

Link către comentariu

Eu am avut din fabrica proiectoare cu lupa insa la multe golfuri am vazut ca au proiectoarele normale fara lupa de ce?

Link către comentariu

PaulBogdan, preturile sunt similare.

Doar ca au becurile diferite. Cele cu lupa au H11 iar cele normale au HB4. Difera si mufele.

Decizia o iei tu.

Modificat de golfulet v
Link către comentariu

• 2 months later...

.... Cele cu lupa au H11 iar cele normale au HB4. Difera si mufele ...

Imi puteti spune cum achizitionez aceste "mufe" (pentru proiectoare cu lupa - bec H11). Le cumpar cu becurile H11 sau se achizitioneaza separat? Daca se achizitioneaza separat, ce cod au?

Multumesc anticipat

Link către comentariu

Proiectoarele vin cu becuri sau fara depinde de producator ( Hella vine complet, TYC vine fara bec, doar cu soclu)

Mufele se achizitioneaza separat. Din pacate nu stiu codurile mufelor. Eu le-am achizitionat de la dezmembrari.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare , vreau sa stiu daca proiectoarele de la golf v cu lupa

Merg si la

Skoda octavia 2 rs ??? As crea sa pun cu lupa stima .... Multumesc

Link către comentariu

Imi poate spune cineva de ce unele au proiectoare cu lupa si altele nu? care e diferenta dintre cel cu lupa si cel fara normal.

Link către comentariu

Diferenta ii data de lupa :D, si daca numa insel si de bec!

Sent from my GT-I9100

Link către comentariu

Asta e clar ca isi poate da seama orcine(ca unu e cu lupa altu fara, raspunsul tau e irelevant), dar cele cu lupa sunt mai scumpe?

La ce folosesc cele cu lupa si celelalte fara.

Link către comentariu

Preturile sunt aproximativ la fel.Ambele indeplinesc aceasi functie dar nu stiu pot sa iti zic sigur cu cat lumineaza mai bine cele cu lupa decat cele fara...nu am gasit pe cineva sa fac o comparatie.

Link către comentariu

cele cu lupa lumineaza mult mai bine fata de cele fara lupa, eu am proiectoare hella cu lupa din fabrica si sunt foarte multumit de ele in conditii meteo nefavorabile, dar si pretul la cele cu lupa este pe masura aproximativ 100E hella si 350 lei de la tyc taiwaneze.

cele fara lupa se gasesc si la 130lei, 150 depinde de unde le cumperi

Stima.

Link către comentariu

Se poate activa aprinderea proiectoarelor la punerea contactului, sa aiba functia de lumini de zi? Ms

Link către comentariu

Doar hardware, nu merge software.

DAR PROIECTOARELE NU SUNT DRL.

Link către comentariu

Nu sunt DRL, dar aprinse la o intensitate de 40% pot fii folosite fara problme in timpul zilei, mai ales ca ale mele sunt si cu lupa.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!