Jump to content

Ibiza noua 2003-2007

oana
 Share

Postare recomandată

o ce veste minunata :( este perfect asa ...

daca ar fi sa compar ...noua ibiza, clio si 207(din poze pt ca inca nu a aparut la noi) .... la exterior cea mai frumoasa este ibiza... iar la interior clio ... ca preturi ibiza este destul de scumpa...cred ca or sa mai lase la pret spaniolii... ibiza la ora actuala este cea mai scumpa(ca oferta) dintre suratele ei(fabia, polo)

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• X-Ecutor

92

• Cristian

80

• o3_cep

32

• grapi

27

Top Posters In This Topic

Posted Images

Prefer sa am covorasele din cauciuc... tin mai bine la tavaleala... o sa imi iau un set de la Metrotehnica, la 900.000 de lei...

In rest... mai vad pe parcurs ce si cum am nevoie :P

D

Link către comentariu

De vineri dupa masa am si eu noul Seat Ibiza 2006 1.4 MPI sub mine :))

Am deja 100km la bord si vreau sa va spun ca sunt super multumit de cum se misca masina... Bineinteles ca a generat wow-uri din partea prietenilor, le-a placut enorm cum arata, culoarea (lluvia blue - cred ca a fost o alegere extrem de inspirata), si chiar am udat masina (literally) cu sampanie sambata ;) de a trebuit sa ma duc sa o spal (se uitau ciudat la mine aia de la spalatorie ca masina era noua si nu parea sa aiba nevoie de spalare).

Oricum sunt foarte multumit de alegerea facuta si vreau sa multumesc intregului forum pentru ca m-a ajutat sa ma decid in aceasta privinta.

Acum astept cu nerabdarea urmatoarea intalnire Seat sa ne cunoastem mai bine.

Daniel

Link către comentariu

felicitari. si eu am stat in dubii ce culoare sa aleg, am ales pana la urma argintiul, dar am remuscari, pentru ca cealalta era culoarea ta....

Link către comentariu

Heh :huh: eu am refuzat argintiul... a fost ce mi-a propus dealer-ul... dar am preferat acest rainy blue si nu imi pare deloc rau :huh:

Daniel

Link către comentariu

Este super!Sa o stapanesti sanatos si fara incidente de nici un fel.Asteptam in continuare impresii despre comportamentul masinii in viitor.

Link către comentariu

problema e ca eu am semnat deja contractul de leasing, acum astept raspunsul. sa vedem daca mai pot schimba ceva, daca nu.... asta e. trebuie sa ma consolez, nu e cea mai urata culoare din lume, mai ales ca pe ibiza nu e deloc comuna...

Link către comentariu

superba noua ibiza !sa o stapanesti sanatos! iar culoarea e f plcuta ochiului ,nu am mai vazut !!

Link către comentariu

da...arata super masina... atat pe exterior cat si pe interior :)... sa o stapanesti sanatos...sa ai grija de ea. din cate observ esti primul pe forum care are facelift ibiza... :(

Link către comentariu

@Cristian: Culoarea poti sa o schimbi cu siguranta :) !

Link către comentariu

ok. deci hai sa va explic exact situatia. eu initial vroiam emocion red, pentru care trebuie sa astept 2 luni. nicusor mi-a spus ca are 2 masini deja comandate, care vin la sf. lunii, una argintie si una lluvia blue, exact ca asta de sus.

problema e ca e semnat deja contractul, desi nu l-au aprobat inca. fiind acelasi pret la culoare, amandoua fiind metalizate, ma gandesc ca poate accepta schimbarea de culoare.

acum, ideea e ce culoare sa aleg?

ajutati-ma sa ma hotarasc. am vazut si un ibiza argintiu in showroom, nu arata chiar asa rau, dar cand vad pozele lui danis...

Link către comentariu

Culoarea e super. Felicitari pentru alegere (culoarea, dar si masina !).

o ce veste minunata :D este perfect asa ...

daca ar fi sa compar ...noua ibiza, clio si 207(din poze pt ca inca nu a aparut la noi) .... la exterior cea mai frumoasa este ibiza... iar la interior clio ... ca preturi ibiza este destul de scumpa...cred ca or sa mai lase la pret spaniolii... ibiza la ora actuala este cea mai scumpa(ca oferta) dintre suratele ei(fabia, polo)

Ibiza e cea mai scumpa pentru ca merita ... :) Si, oricum, are un bord mai fain ca 207 si Clio (la un loc... :) )

Link către comentariu

Culoarea e super. Felicitari pentru alegere (culoarea, dar si masina !).

Ibiza e cea mai scumpa pentru ca merita ... :) Si, oricum, are un bord mai fain ca 207 si Clio (la un loc... :P )

este discutabila faza :P poate la fr sau cupra... oricum este ok masina(still nemtesc)

Link către comentariu

gata. am semnat azi actele. mi-au acceptat dosarul, cu unele mici modificari in plus la avans.... :)

pana la sfarsitul lunii voi avea masina. apropo, pana la urma arata mai bine argintie decat luvia blue. ma rog, chestii subiective...

Link către comentariu

Weekend-ul trecut a fost din nou in centrul Ploiestiului showroom in aer liber Seat, Hyundai, Ford, Fiat, Mitsubishi, Dacia, Renault. Cateva poze cu un Ibiza expus.

dsc02128resize5bd.th.jpgdsc02133resize4rm.th.jpgdsc02150resize8mb.th.jpgdsc02161resize6jb.th.jpgdsc02162resize7zo.th.jpgdsc02163resize9mj.th.jpg

dsc02131resize1rq.th.jpgdsc02132resize1gq.th.jpg

Modificat de Artanis
Link către comentariu

Primele impresii legate de Seat Ibiza 1.4MPI 2006...

Am facut cam 250 de km cu ea de vineri seara pana azi... am consumat cam o jumatate de rezervor de benzina (45l capacitate rezervor), dupa ce am facut un plin din ala pana'n buza rezervorului (1.5mil lei, omv 95, ca a fost prima benzinarie iesita in cale - era becul aprins cand am plecat cu masina de la dealer).

Mie imi place foarte mult masina, se misca bine (e un pic puturoasa cu 4 oameni in ea, dar probabil nici nu e asezat inca motorul si nici nu turez masina peste 3000 de ture - cuplul maxim e pe la 3800) si ca si look e super misto.

Astept sa vad cum se comporta la drum lung (Bucuresti - Alba Iulia si retur) si va mai tin la curent ce si cum.

Link către comentariu

ne mai spuneti si noua cum va merg masinile..sa ne faceti asteptarea mai dulce... plsssssss :offtopic:

Link către comentariu

Am facut un drum Bucuresti - Alba Iulia... si masina se comporta foarte bine... atat pe drum normal cat si off road... am mers pe la Brasov si am vrut sa ocolesc pe la Rasnov... si am reusit sa ajung la Bran (am facut stnaga in loc de dreapta la un moment dat). Pe harta era un drum "secundar" intre Moeciu si Zarnesti (pe la Pestera) si am zis sa il incerc... poate e ceva peisaj frumos pe drum... A fost "interesant"... am mers pe drum forestier, prin varful muntilor, cu noroi, pietris, cam tot ce vrei, numai asfalt nu :D am mers tot cu 1-a si a 2-a, pash pash cu masina printre santuri, gropi, etc... dar masina s-a comportat exemplar pentru un traseu offroad... chiar imi zicea un nene in varful muntelui sa nu merg mai departe ca e masina mica, joasa si raman cu ea p'acolo... dar am zis, fie ce-o fi... si am trecut...

Am deja aproape 1000km cu ea, in oras consumul pare sa fie ceva de genul 8-9%, in timp ce in afara spre 6-7% (nu am stat sa fac calcule exacte :D mi-e lene...) Oricum, am facut cam 500 de km cu un plin de rezervor (40l bagati la pompa, benzina de 95). Ploiesti - Alba Iulia, 300km (cu munte cu tot) am consumat 20l de benzina. Restul de rezervor in oras, vreo 200km. In Bucuresti am facut cam 4-500km cu primul plin. Ieri seara am facut al treilea plin de rezervor... care ar trebui sa imi fie suficient pana ajung la Bucuresti maine la amiaza.

Oricum am alergat-o mult... sper sa ma mai potolesc sa nu mai fac 50 km pe seara plimbandu-ma prin oras :D Nu de alta dar am facut 1000km in prima saptamana, daca o sa continui tot asa mai bine imi luam pe motorina.

Daniel

Link către comentariu

Salutare tuturor!

Dupa aproape doua luni de indecizie, am ajuns la un raspuns!

SEAT IBIZA

Si asta dupa ce m-am tot gandit intre tzanshpe tipuri de masini...

Si stiti ce e culmea? Ca ieri mi-a zis cineva pe forum ca de ce nu ma uit si la Seat?

Stiind ca e scump, nici nu m-am mai uitat pe acolo dar am intrat din curiozitate pe site si am vazut oferta!

Asa ca azi am fost la dealer si deja stiu ce vreau!

Asa ca in max o luna jumate o sa conduc o Ibiza de 1.2!

Deci, BINE V-AM GASIT!

Link către comentariu

Revenind la subiectul initial al threadului, ibize (noi) tin sa anunt ca a mea parca nu mai e chiar noua, are deja 5 luni, si 7000km.... Oricum merge ca unsa :rolleyes: Singura problema pana acum, butonul de A/C care a intrat in bord :(

Modificat de fia
Link către comentariu

La fel a fost si la mine... initial aveam impresia ca Seat-urile sunt mai scumpe decat VW-urile si desi imi placeau, nu am indraznit sa ma uit la ele... pana am ajuns pe acest forum si am vazut si oferta All Inclusive...

Din acel moment a durat 1 zi sa fac test drive-ul si eram deja decis...

Daniel

Link către comentariu

La ibiza indicatorul de combustibil arata cantitatea din rezervor si cand este motorul oprit?Intreb,pentru ca am vazut si in pozele cu ibiza rosie postate mai sus,indicatorul arata full si am fost la Alto Syncro Pantelimon si acolo la fel:indicatorul arata nivelul de combustibil la maxim :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!