Jump to content

Black Pearl GTI

fuscobal

Postare recomandată

welcome back,...tocmai vorbeam de niste karturi pe 12 sept..te coafeaza drumul ala virajat a.k.a CHEIA?

Link către comentariu

Absolut, bara este plina. La mers normal nu e nici o diferenta, doar la trecerea peste denivelari simti sasiul mai inchegat. In seara asta am testat putin limitele prin zonele mai libere ale orasului si pot spune ca este cu totul alta masina. Nu prea am dat crezare celor ce spuneau ca un simplu sway-bar pe spate poate face inca o data cat suspensia dar acum pot spune ca a modficat in asa hal comportamentul masinii incat trebuie reinvatat sa mergi cu masina la limita. In seara asta am avut ocazia sa experimentez pentru prima oara oversteering ceea ce pentru o masina cu tractiune fata mi se pare fenomenal ! :)

Modificat de fuscobal
Link către comentariu

noob question: aceasta bara o au toate masinile?

Ps: unde ai facut fetele de usi? si plafonul? as vrea si eu...

Modificat de spartaans
Link către comentariu

Majoritatea masinilor au asa ceva doar ca sunt subtirele si pastreaza in general un comportament subvirator pentru a fi on the safe side pentru soferii ceva mai neexperimentati !

Link către comentariu

live poate vezi mai bine :rolleyes: si poate incercati sa vedeti ceva reciproc....

poate apari si tu prin tara cand mai mergem undeva sa vedem mai multi skoda ta.

Link către comentariu

Barile stabilizatoare fac inca cat o suspensie la naiba :blush: mai ales daca nimeresti un setup corect de grosimi :P

auzi Nae, data viitoare cand se mai fac karturi, nu-mi mai da mesaj cu 7 ore inainte :P

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

cat ai dat pe ele?

zGb, chiar mi-e dor sa mergem pe cheia toti...ca anu' trecut...sa facem vant pe langa..sapcaliosi :Driver:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ieri te-am vazut intre Piata Constitutiei si Piata Unirii. Cat de simpla si frumoasa poate sa fie ... jantele, un mare +. Spun doar ce am vazut, pentru ca ce este sub capota... 90% doar se simte :icon_thumright: . Felicitari !

Link către comentariu

frumoasa masina! fara incidente si prudenta maxima!

sper dk voi avea nevoie de ajutor cu modificari la motor sa apelez la ajutorul tau;

thx!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nae am avut o experienta foarte proasta cu tarox si toata lumea care a avut a zis la fel

discurile om originale sunt fff bune cele de producator nus asa stralucite.

discurile om la multe frane succesive agresive incep sa trimita vibratii gen ca s-au ovalizat dar dupa ce masina se raceste (relativ repede) discurile revin la forma initiala.

efectul de ovalizare mai apare si cand sunt placutele destul de uzate.

eu o sa incerc o noua formula la frane dar dupa ce termin cu casa, momentan in masina nu mai bag nici un ban ca oricum e iarna si nu mai am concursuri :) dar mi-o pregatesc pe excursia din vacanta de iarna.

bafta cu taroxu sper sa nu apara si la tine probleme. mai ales cas scumpe ale naibi

Link către comentariu

Mah, problema cu vibratiile discurilor e exact cum ai descris-o tu numai ca mie imi trebuie frane exact atunci cand le incing si cand vibreaza ele ca naiba. Pana acum Tarox se comporta bine dar nici nu le-am incins mai serios pentru ca am pus placutele OEM inapoi deoarece DS2500 cu iarna nu se prea impaca. Cele cu probleme de la Tarox au fost din cate stiu eu cele perforate !

Link către comentariu

Hmmm, alea Japan sport? Ca pusesem si eu ochii pe ele ptr cand se vor toci astea OEM.

Link către comentariu

si eu am problema asta..cand sunt incinse RAU vibreaza.dupa, cand se racesc isi revin. placutele au carne destula, fiind ca si noi. daca merg normal, nu vibreaza...doar dupa ce ma dau la ele.

o sa schimb placutele..dar sper ca nu trebuie si discurile.

Link către comentariu

toate fac asa !

si cu discuri aftermarket tot asa o sa faca

rs4 face la fel , porsche cayenne turbo la fel etc

vibratiile si zgomotul puternic la a 2-3 -a franare puternica sa zicem de la 200 la 100 dispar doar la franele ceramice

orice discuri ai pune de metal la fel vor face !

Link către comentariu

Pai nu mi se pare deloc normal sa vibreze in halul ala. Am mers cu multe masini si nu facea asa la toate. La mine, cu discul OEM, aveam abatere pe care am masurat-o cu micrometrul in service. Discul trebuie sa se dilate uniform si atunci nu mai sunt probleme. Vibratia aia iti ia din eficienta franei. Din cate stiu eu, colegul OvidiuV cu exact aceleasi frane ca mine nu a avut problemele astea desi stilul lui de franare este destul de agresiv !

Link către comentariu

si ovidiu mai are si DSG, deci tu ajuti si cu frana de motor...

si eu sunt contrariat de reactia lor. adica am mers pe curbe tare, dar nu le-am udat..nu mi-am batut joc de ele...

ok, nu sunt OEM, dar ideea e tot asta. de ce au reactionat asa.

Link către comentariu
Barile stabilizatoare fac inca cat o suspensie la naiba :) mai ales daca nimeresti un setup corect de grosimi ;)

auzi Nae, data viitoare cand se mai fac karturi, nu-mi mai da mesaj cu 7 ore inainte :D

macar ti-a dat mesaj. pe mine am impresia ca m-a sunat chiar.

legat de frane, aceleasi probleme le-am avut si eu si se pare ca nu prea ai ce sa faci, decat sisteme foarte scumpe 6-10k

Link către comentariu

Fusco ai avut pur si simplu ghinion. Poate ca la setul tau au avut o problema cu masinaria in procesul de productie.:)

Nimic din ce este facut de om nu este perfect.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!