Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Da, daca nu ai dat comanda poti modifica orice. Iar daca se modifica pretul ti se face alta facutra. E putina bataie de cap, dar la urma urmei tu dai banii si trebuie sa iti ce iti place. :( Imageshack ai? Da-mi un site unde pot uploada poza.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salutare domnilor!

la sfarsitul lunii mai, am ridicat de la MIDOCAR passatul meu 1,9TDI argintiu. Asa de repede m-a expediat ca nu l-am intrebat prea multe pe consilierul de vanzari despre masinuta...oricum sunt super multumit de noul passat. Am descoperit multe din ce stie sa faca insa inca nu stiu cum se activeaza alarma de interior....stie cineva???... pentru ca apas degeaba pe butonasul din stalpul usii soferului...degeaba, nu se intampla nimic...iar din computerul de bord nu prea stiu eu sa reglez deocamdata :(

drumuri bune sa aveti!

Link către comentariu

Marius323 poti alege intre 505.01 sau 507.00. Personal eu am mers numai pe Castrol , dar poti alege orice ulei cu certificarile mentionate.

Link către comentariu

In primul rand bine ai venit pe forum si sa stapanesti masinuta sanatos si fara incidente!

Despre alarma de interior, daca ai alarma din fabrica atunci cea de interior este singura alarma pe care o ai, deoarece nu exista senzor de perimetru sau de soc. Alarma se activeaza prin apasarea butonului pentru inchidere de pe telecomanda (de pe cheie). Daca apesi butonul de pe stalpul usii inainte sa apesi butonul de telecomanda DEZACTIVEZI senzorul de interior. Probabil de aceea nu-ti functioneaza. Daca vrei sa vezi ca iti merge alarma, lasa un geam deschis, activeaza alarma, asteapta un minut si baga o mana pe geam. Ar trebui sa auzi ceva cam ca o pisica lesinata vaitandu-se. Incredibil, dar aceea este alarma.

Despre utilizarea computerului de bord iti recomand calduros sa citesti manualul de utilizare al masinii. Daca si dupa aceea mai ai nelamuriri da un Search pe forum referitor la intrebarea pe care ai avea-o. Daca nici asa nu esti luminat intreaba direct pe forum, dar mai exact si mai la obiect, ce anume nu ai inteles. De asemenea, poti lua parte si la intalnirile periodice, unde colegii te pot lamuri "live" despre ce nedumeriri ai avea.

Bafta!

Link către comentariu

@cocomic: felicitari! bafta si rabdare :D

Link către comentariu

dm76ro, Pasatul HL nu vine cu mp3 player? Trebuie RCD 500 ca sa ai mp3 player?

Modificat de geovadim
Link către comentariu

din pacate da, trebuie RCD 500 pentru mp3 :beerchug: si nu e standard pe HL :icon_cry:

Link către comentariu

Mi se pare penibil...

Link către comentariu

da' ce umbrela de 220 ron e ok? sau presuri de cauciuc de 260 ron? si tot asa....

tu nu stii cu ce vine standard hl?

Modificat de dm76ro
Link către comentariu

La masina aia sa mai dai 350 de euro pt mp3... oricum nu dadeam, dar ca idee. Cred ca la toate firmele de masini iti iau la orice banii, dar sa nu aiba m3... c'mon traim in secolul XXI.

Link către comentariu

tu zici de mp3 si ei nu iti dau la hl proiectoare si roata de rezerva "c'mon"

Link către comentariu

Bine ca au lumini coming home si leaving home la hl standard si tempomat... :beerchug: Preferam vorba ta faruri ce ceata standard si mp3... Dadeam umbrela pe ele. :icon_cry:

Link către comentariu

daca umbrela ar fi fost standard.... :beerchug:

Link către comentariu

Fiecare producator are hachite. La Saab nu puteai sa pui trapa decat la modelele cu echipari superioare. ;) Daca luai cea mai slaba echipare nu se putea pune trapa. Dar macar avea MP3...

Link către comentariu

pai nu ti-ai pus mufa aia usb? ce-ti mai trebuie mp3? ;)

Link către comentariu

@cocomic: felicitari! bafta si rabdare :angry:

mersi fain :angry:

sper sa ne intalnim cat de curand la un fm, in care oras s-o nimeri pentru prima oara... (oricum, abia astept, in ordine, sa vina masina, sa vin la fm sa ma "falesc" :(, sa fac vreo 5000 km sa i-o dau pe mana lui voinea pentru vreo 15% in + :lol: ....)

Link către comentariu

Cine e Voinea?

Link către comentariu

multumesc de sfaturi alxrro!!!

asa am sa fac...am sa astept mai intai 2 minute si pe urma am sa bag mana pe geam... sa ma prapadesc de ras cand o sa aud ,,pisica lesinata"...chiar asa alarma de cacao au facut nemtii????

e...pe langa alarma asta...passatul B6 este intradevar ceva reusit!

drumuri bune sa aveti! :)

Link către comentariu

...chiar asa alarma de cacao au facut nemtii????

Nu e de cacao, depinde cum privesti lucrurile. Alarma e facuta in conformitate cu standardele europene. Adica nu trebuie sa urle ca una antiaeriana si nici sa faca urat doar daca sufla vantul mai tare. Imagineaza-ti cum ar fi intr-o parcare sub sau supraterana din Germania si, in general, din tarile civilizate, unde se practica acest lucru, sa inceapa o alarma sa urle ca isterica si, eventual, sa aiba si senzor de perimetru si sa se declanseze din 5 in 5 minute :huh:

Acum, sa fim sinceri, daca vrea vreun meserias care cunoaste meserie sa ti-o fure ti-o ia cu tot cu alarma, cat ar fi ea de isterica.

Link către comentariu

am sa astept mai intai 2 minute si pe urma am sa bag mana pe geam...

Sa ne zici si noua daca ti-a mers. La mine nu mi-a mers. Am facut mai multe teste. Chiar am inchis masina in garaj cu geamul deschis, am armat alarma si am deschis garajul dupa 10 minute. Nici o reactie. Am buton de activare senzori interior pe stip usa.

Link către comentariu

Am buton de activare senzori interior pe stip usa.

Ala e de DEZACTIVARE, nu de activare. Probabil de aia nu ti-a mers.

Link către comentariu

Ala e de DEZACTIVARE, nu de activare. Probabil de aia nu ti-a mers.

Stiu . Nu m-am atins de el. Oricum dezactivarea ar trebui sa fie temporara pina la urmatoarea activare a alarmei. Am zis-o ca sa subliniez ca daca butonul e si senzorul de interior ar trebui sa fie. Gresesc ?

Link către comentariu

Nu gresesti, dar prima data nu te-ai exprimat asa de clar si nu intelesesem.

Ai dreptate, daca ai buton pentru dezactivarea senzorului de interior se presupune ca ai si ce dezactiva.

Link către comentariu

Coco ti-ai luat lemn pe plansa de bord? Ai dat comanda?

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!