Jump to content

Modificari Idei si Solutii pt Ibiza

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

Stopurile si le-a schimbat cineva? Cat au costat si de unde le-au luat. Eu sunt interesat de stopurile cu led-uri, daca se gasesc pe undeva si la ce preturi.

Pun si eu cateva poze cu stopuri pe care le-am gasit pe net si la unele si preturi

139eix0.th.jpg - 139E ; 159eui2.th.jpg - 159E ; 14545eot6.th.jpg -145 E ; 155efl3.th.jpg - 155E ;

155elw7.th.jpg - 155E ; 160ewa3.th.jpg - 160E ; tuningfotos145cg0.th.jpg - 145E

140cf9.th.jpg ; 140jg5.th.jpg ; 610390az9.th.jpg ;

Si un accesoriu pentru semnalizatoarele laterale

ynjhtd1.th.jpg

Modificat de SAMSON
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

206

• SORAN

77

• Toma Aurelian

58

• Cornel.B

50

Top Posters In This Topic

Posted Images

mai exact pe ce site-uri ai gasit stopurile.dupa cate vad ai pus preturile aferente, se pot si comanda de pe aceste www-uri???

mersi

Link către comentariu

http://www.eurolineas-personales.com/seatlexus.html

Domain Name: eurolineas-personales.com

Status: clientDeleteProhibited, clientTransferProhibited, clientUpdateProhibited

Registrar: INTERCOSMOS MEDIA GROUP, INC. D/B/A DIRECTNIC.COM

Whois Server: whois.directnic.com

Referral URL: http://www.directnic.com

Expiration Date: 2008-07-06

Creation Date: 2000-07-06

Last Update Date: 2007-07-06

:D sper sa gresesc dar mi se pare ceva in neregula cu site-ul asta, si cum arata, si faptul ca nu apare un producator al pieselor (nu cred ca le fac ei), si datele domeniului, din pacate am restrictionat applet-uri java si altele la serviciu.mi-ar fi placut sa fie adevrat pentru este singurul site in care am vazut atatea stopuri spate ibiza 02> intr-un singur loc.inca o data sper sa gresesc

Link către comentariu

Aaaa... scuze atunci! Nu stiam ca nu aveai si inainte. :)

Imi retrag observatia de mai devreme :blink:

Ai pus cea mai inchisa nuanta?

De-afara da bine. Cum te descurci noaptea cu parcarile?

Link către comentariu

pe spate si fata cea mai inchisa nuanta legala ....iar pe fata(pentru ca acum tot am hartia la mana ;) si stickerele pe geamuri) o sa mai aplic o folie peste cea existenta .. pentru a mai inchide putin.

hmm... pai nu ma deranjeaza deloc...noaptea daca nu este lumina sunt probleme..dar la cat de micuta este ibiza nu ma deranjeaza.

Link către comentariu

Eu sunt relativ multumit de dotarile ibizei mele. Singurele chestii care sunt cat de cat in plan se refera la montarea :

- a inca 2 boxe pe spate, probabil le voi muta pe cele de pe fata pe spate si in fata voi monta unele putin mai puternice, cost aproximativ 150-200 ron

- xenoane - 140 euro plus montajul

- tempomat/cruise control - am inteles ca undeva in jurul a 500 ron

- posibil alarma si senzori parcare 500 ron pt ambele la metrotehnica mi se pare

In rest ce as mai putea monta pe "fata" ar fi chestii de fitze si mi se pare ca ar fi far vreo utilitate prea mare

Link către comentariu

uitasem de presurile de noroi, de care am mai scris si n-am primit niciun raspuns. stie careva ceva? cat ar costa unele care nu-s originale si nu-s 60 euro 2 bucati de cauciuc :P

Modificat de akysas
Link către comentariu

Eu folosesc altfel postatul pe topic-uri....

Cat despre produse originale, am sa zic pas. Sunt destul de piperate. Eu cautam ceva after market, ma refer la presurile de noroi.

Multumesc oricum

Link către comentariu

imi spuneti si mie care are sau care stie de unde pot sa fac rost de flacarile alea de la semnalizatore..(am vazut o poza)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Va salut pe toti!

(OFF-TOPIC: Avand in vedere k este primul meu post pe acest forum vreau sa-mi spun si eu putin parerea: e un forum foarte interesant si de unde poti afla multe dar nu inteleg dece este sectiunea asta modificari ibiza in care sunt postate toate modificarile posibile si neposibile; consider acest lucru fiind foarte nepractic si asta avand in vedere faptul k incepi sa vb de ceva ex.stopuri si vine sineva care a ajuns mai tarziu la un calc si iti spune desprea modificarea lui de bara fata problema care s-a discutat in urma cu 2 sapt; trebuiau lucrurile sa fie mai structurate si sa fie cate un thread pentru fiecare astefel de modificare, sa poti dezbate problema mult si bine fara sa fie cate un post pierdut in discutia resp.

Asta este doar o idee si acuma sa revenim la subiect :huh: )

Am vazut k o pers de aici a pus mana pe ceva faruri de ibiza care erau cu tot cu lupa si mai exact Andrei_ibz. In continuare nu am mai gasit vre-un post in care sa ne arate si noua modificarea facuta. Asa ca domnule Andrei cand ai timp sa ne spui si noua stadiul lucrarii (dac ai reusit sa schimbi sau nu) si daca nu-ti cer prea mult sa pui si ceva poze sa vedem cum arata.

Doresc sa-mi fac si eu aceasta modificare, in prezent fiind in stadiul de cautare a acestor faruri (altundeva decat la Seat pt k doresc sa gasesc la un pret avantajos).

Ms,

Va salut.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Iti sugerez sa cauti in afara tarii ca aici slabe sanse daca nu vrei de la SEAT.

Link către comentariu

Cred ca te pot ajuta cu farurile. O sa-ti dau un raspuns sigur saptamana asta. O sa pun si poze. Am tot asteptat pentru ca mai am ceva de aratat si cred ca saptamana asta se finalizeaza. Abia astept sa va arat.

Link către comentariu

Andrei, felicitari. De cand nu ne-am mai vazut ai facut multe modificari la masina - spoilere de ibiza cupra, grila fara sigla, ai vopsit jantele in negru, xenon in proiectoare. Schimba si grilele de sus de la spoilerul fata cu cele de la cupra, arata mult mai bine cu fagure.

Link către comentariu

e chiar dragutz :frigbaitata:. Ai spus ca m-ai putea ajuta intr-un fel??? Au cumva farurile si auto leveling?

Cele vechi ale tale care le-ai avut inainte erau cu un sigur bec (h4) sau cu 2??

Link către comentariu

Cred ca erau cu doua. Imi plac farurile insa xenon in faru clasic cu bec h7 cred ca se vede mai bine din privinta soferului dar e mai deranjant pentru restul participantilor la trafic.

Link către comentariu

praguri..cand iti pui? :( ..eu am o boala la ibiza... ma enerveaza pragurile ei originale. :( ... am vazut cateva ibize cu praguri... o schimba foarte mult in bine evident....

jantele ar trebui sa le mai schimbi... in rest la exterior este super masina. felicitari...(ii mai poti schimba plasticele negre de langa faruri cu unele tip fagure(gri inchis)... o arata mai agresiva)

-si...ca parere personala :D... ar fi trebuit sa ii lasi semnul in fata si sa-i pui dunga cromata...nu am vazut niciodata ibiza in realitate fara semn ...dar parca are prea mult plastic... iar semnul cromat..ii da un alt aer.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!