Jump to content

Bulgaria

GicuP
 Share

Postare recomandată

La AquaMarine au stat mama si cu sora mea. Din povestite: nu au schimbat lenjeria in 3 nopti de cazare, nici prosoapele, hotelul avea 4 stele doar la ultimul etaj si pe sigla de pe acoperis, in rest avea 3 stele scris peste tot. Era 5 leva baiatul de bagaje, parcatul moca in fata hotelului, suvenirurile scumpe, nisipul fin si fara scoici, apa curata, liniste cat cuprinde, mancare la discretie.

Daca pui pretul biletului+bac+motorina+vignieta+spagutze si alte chestii, nu prea merita decat odata la cativa ani.

Modificat de Mishutz
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Seara te puteai plimba prin statiune (kebab = 7 leva) , erau multe restaurante,magazine.... preturile pareau sa fie cam cu 10-15% mai mari ca la noi...in magazine gaseai toate marcile de fitze :D de la tricouri  polo (25 leva) la jante,ochelari "Ray Ban" (15 leva)  etc..(toate contrafacute:D)...

... aha, scump.... vezi ca erau si cu 10 leva... :D 

Eu in ultimii ani, am fost la ei.... am fost si la noi.

cazarea - mai ales la hotelurile renumite - este acceptabila la pret iar conditiile sunt superioare fata de ce avem noi.

ce am remarcat si anul acesta este ca peste tot, au crescut preturile.... chiar si la magazinele de tipul mini market, etc....

Link către comentariu

Merg de 7 ani la vecinii bulgari , confirm si eu ca preturile au crescut anul acesta. Parcarea la hotel , subterana , pazita ,20 leva /noapte la 5 stele, anul trecut 17 leva , acelasi hotel.

Inca ceva , locul de parcare era enorm , nu exista pericolul ca masina alaturata sa-ti atinga portiera.

Link către comentariu

Hmmm.... oare am fost la aceelasi hotel ??? .... si la mine, parcare subteran, etc.... 20 leva pe zi.

acum 5-6 ani, preturile la minimarket erau apropriate de cele de la noi - la supermarket.... acum preturile au ajuns ca la noi, in statiuni... Mamaia.... vb de o apa minerala, o Cola....

cel putin asta am simtit eu la Nisipuri....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

mie mi s-au parut  ca sunt cu vreo 10-15 %  mai mari dar gasesti si acelasi pret ca la noi... de ex Bake Rolls il gaseai si cu 0.89 X 2.36 = 2.10004 (Disco Orange supermarket) ...mai ieftin ca la un supermarket din Mamaita...  insa  trebuie sa fiti atenti ca si la alimente cat si la haine preturile difera uneori  chiar semnificativ de la un magazin la altul...cel putin asta am observat in Sunny Beach...

Link către comentariu

Acum si preturile astea trebuie comparate cu cele de la noi de la mare , gen Mamaia etc nu cu cele din supermarket.

@ Florin , la Melia, in Nisipuri stau de 7 ani.Deja ma stiu oamenii la terase , piscina :lol: , agentii de paza de la parcarea hotelului si tanti alea de la curatenie din hotel.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am fost si eu anul asta prima data la Bulgari, ramas foarte impresionat, Litoralul Romanesc a murit pentru mine.

Va recomand cu cea mai mare placere Grifid Bolero  la Nisipurile de Aur.

Link către comentariu

Ne recomanzi degeaba !

Am facut de curiozitate o cautare si e complet rezervat din mai pana in sept 2014.....

Ca sa fii mai concret spune si ce ai platit-primit, conditiile din camera, de pe plaja, parcare, agrement, etc.

E unul dintre cele cu scor f bun din comentarii dar asteptam de la tine opinii.

Grupul are mai multe hoteluri cu pareri contradictorii pe booking.

Se pare ca in general un turist neamt e tratat altfel fata de unul roman si pentru chestia nu merita sa-mi irosesc vacanta la ei.

Modificat de 120 L
Link către comentariu

Vara a trecut, iar Bulgaria face concurenta si pentru sezonul de iarna, care sunt recomandarile voastre pentru ski in Bulgaria?

Daca puteti detalia: statiune, hotel, partii si mai ales cum ajungem acolo, in conditii de iarna si aglomeratie de masini care prefera sa mearga acolo pentru ca preturile sunt mult mai mici ca in statiunile noastre si inteleg partii/instalatii de cablu mai bune.

Modificat de codz
Link către comentariu

deci hotelul a fost ales de nevasta mea, criteriul principal  " familie cu copil mic.

cat mai multe pareri si nota cat mai buna.

Ptr 2 1/2 persoane o saptaman a costat 870 .

A fost All Inclusiv ( mai putin parcarea  20 leva/zi exterior, 30 la interior) in rest cu adevarat all inclusiv pana si pe plaja sezlong/umbrela  plus bar pe plaja, cand eram la plaja puteam merge la WC la Miramar ca e tot din grup.

Peste 10 persoane pentru a distra copii, tenis, ptr femei tot felul de sporturi in apa si pe teren.

Restaurant Asiatic toata ziua, nu l-am probat nu e ptr mine.

2 restaurante normal ptr dimineata pranz si seara, la intrare in restauran mereu 2 Persoane in costum care te preluau si duceau la masa.

In fiecare seara la unul din restaurante Seara apecifica, italiana, braziliana, bulgara etc aici eram seviti la masa.

Intre mese prostii calde gen kebap, shaorma, sandwich, clatite la discretie plus ingetata, cafea,  suc, Niste Romani mai versati mereu  ii vedeam cu sticla de sampanie la piciorul sezlongului.

Intr-o seara unul din ei si o baga de zor in gura lui nevasta sa  ca cica nu a mancat indeajuns , cred ca au fost la o seara dedicata unde serveau chelnerii si nu putei baga mana pana la cot.

Eu sunt un specimen cu un stomac dificil ma stric la burta numai daca ma uit la ceva ce nu imi place, e la Bolero o saptaman nimic dar nimic ceva nou ptr mine.

Pe tot parcursul vacantei am lasat portofelul pe noptiera , laptop pe masa perfect.

In fiecare zi faceau camera si mereu damele faceau figuri din prosoape , frumos,  daca doreeai schimbate in fiecare zi trebuie doar sa le pui pe podea.

Clima curata, nepotul meu care a fost cu noi a fost o luna mai tarziu La NIsipurile Aurii in alt hotel a venit racit de la clima de nu stia cum il cheama.

In fiecare seara strangeau sezlongurile, spalau , puneau mese, dupa spectacol  strangeau mesele spalau puneau sezlongurile.

Personalul foarte dragut si daca cereai ceva , nu iti scoteau ochil  vezi am facut plata, nu decent si fara tam tam.

A fost o vacanta foarte reusita  anul trecut la San Remo  am murit de nervi noroc ca la venirea in Romania am fost la Fundata lucru care a mai calmat situatia.

Rezervatia a fost facuta prin Booking, plata ok,

O vacanta reusita si nici o parere de rau pentru cei 870 de euro, o investitie relaxanta.

Ca la Bac ne-a schimbat unul euro cu o paritate de 1 la 1 sunt aventuri de Ro.

A si in ceva un lucru observat nu am vazut un tigan in statiune, la un moment dat am intrebat un securitas ce au facut cu ei, a ras tipul....si manelele mi-au "lipsit"

Link către comentariu

Recomand si eu hotelul Bolero la Nisipurile de Aur. Am fost doi ani la rand in acest hotel si a fost cu mult peste asteptarile noastre. 

Mancarea +

Piscina +

Ambianta+

Mancarea +++

Legat de parcare, in primul an masina a fost parcata in subsolul hotelului dar in al doilea ne-au pus sa o parcam intr-o parcare improvizata langa hotel si era plina de namol. Din ce am observat in acea parcare erau numai masini de RO si BG

Link către comentariu

Probabil ca alea de A si DE erau bagate in locurile civilizate...

Ma rog...nush cum ati facut voi rezervare pe booking caci eu am cautat ieri si era deja rezervat pe 2014. Dar nici macar o zi libera in tot sezonul...e ceva putred.

Cine merge in 7 mai la hotelul respectiv ???

Link către comentariu

Nu neaparat...sunt foarte putini din A si De care vin cu masinile personale...majoritatea vin cu autocarul...

Link către comentariu

120 L

UIte eu m-am uitat acum cateva minute 19.09.2013  11:42  si imi arata ca mai au 5 camere duble pentru perioada 23.09-29.09.2013 pret 694CHF.

Modificat de Rune
Link către comentariu

Hm...eu vorbeam de 2014, acum cine mama zmeului mai cauta pe acolo pe vremea asta ?

Link către comentariu

sry am observat

poate ca rezervarea ptr sezonul 2014 nu a fost data la liber inca!! poate se vor schimba preturile, etc.

Eu personal nu asi dispera inca, verifica periodic dupa intrerea in 2014.

Inca o chestie pozitiva nu am vazut in acest hotel tipul ala de nemti care cica "vin sa lase porcul din iei la plimbare" deci un hotel linistit unde noaptea se poate dormi bine..poate ne-a avantajat si pozitia camerei.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Va recomand Oasis Resort din Lozenets. Desi e departe rau, 99% aveti sanse sa nu vedeti niciun roman. Atentie! Excludeti Oasis del Mare, e teapa, nu are legatura cu celalalt!

Link către comentariu

Urmeaza sa vizitez Bansko in noiembrie. Ultima oara cand am mers spre Sofia a fost acum 4 ani. Stie cineva cum se mai prezinta drumurile?

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Este bun drumul, e acelas traseu pe care am fost in Grecia in vara.

Incearca sa ocolesti Sofia prin sud, prin nord mi-am blestemat zilele.

Link către comentariu

Inteleg ca Sofia trebuie ocolita pe centura de sud. Ce se intampla daca o iei direct prin centru, e aglomeratie mare, se face mai mult?

In Pamporovo sau in alta statiune in Mtii Rodopi (Devin, Smolyan, Dospat, Byal Izvor) a fost cineva?

Modificat de codz
Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare...cum am intrat in 2014 deja ne gandim la planuri de vacanta...si ne-am gandit la Hotelul Azalia din Statiunea Constantin si Elena

Rugamintea mea ar fi...a fost cineva de curand acolo? merita hotelul?ca sincer review-urile de pe amfostacolo te indeamna sa stai acasa...la orice hotel ai citi..

Link către comentariu

Am fost acum 4 ani la Azalia. Hotelul mi-a placut dar statiunea lasa de dorit. Nu ai ce sa faci in statiune.

Acum 3 ani am fost la Arabela Nisipuride de aur un hotel extraordinat. pacat ca nu avea plaja privata (plaja acestuia era la 1-2 km la Hotel Bolero)

Anul trecut am fost la Bolero Nisipurile de Aur - Hotelul de varf a celor de la Grifid. Nu m-a incantat in niciul fel acest hotel. Piscina exterioara f rece, mancarea de la restaurantul principal nu avea gust, parcarea f scumpa: 10 euro/zi.

Iti recomand Hotel Arabela Nisipurile de Aur.

pentru poze suplimentare si alte date vb in privat

Link către comentariu

• 4 months later...
safari hunter

Un drum recent in patria vecina pe ruta:Negru Voda - Dobrich - Balchik - Albena - Varna retur mi-a lasat urmatoarele impresii, in schimbare fata de anii anteriori:

- drumurile raman la nivel - acceptabil pe majoritatea rutelor europene si decente datorita supra - plombarilor) pe celelalte drumuri de rang inferior

- benzinarii de calitate ( cel putin estetic) din ce in ce mai rare

- calitatea serviciilor la majoritatea restaurantelor si a hotelurilor in cadere libera

- la localuri din Balchik si Varna unde acum 2-3 ani indrazneam sa mancam, desi preturile au crescut fara o corespondenta sensibila in calitate,

- mizeria, lipsa de oferta  ( nici macar o cafea espresso sau 3/4 din meniu indisponibil) cat si insolenta personalului te alunga fara echivoc.

Nu am indraznit sa mananc nimic in BG timp de 2 zile, noroc cu micul pachet de drum de acasa si nici macar prea pretentios nu ma consider.

Poate in plin sezon situatia se va imbunatati putin.

Link către comentariu

E evident ca au mai lasat strocul, desi as spune ca partea mai buna e dupa Varna.

Oricum, anul asta am hotarat sa lasam Bulgaria si sa incercam Italia.

Vedem cum iesim la final.

Link către comentariu

@Oaspetele,

Vei regrta, Italia nu mai este ceea ce a fost...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!