Jump to content

Bulgaria

GicuP
 Share

Postare recomandată

si tot am asteptat si degeaba. Iar vad ca scrie lumea de dragul de a scrie. De asta e forum sa ne ajutam cu informatii concrete... Ce cum cat unde cine. Nu ca sa intreb prieteni etc....

Maine la 5 dimineata plec. Revin cu detalii concrete...... :hainoroc:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca as fi platit eu taxa de intrare/iesire din Albena cu siguranta as fi comunicat suma. Repet am avut permis de la hotel.

Fara suparare, dar tot ce mi-am amintit am scris si pe forum......NU am informatii certe cu privire la taxele de intrare/iesire de aia nu am mai scris nimic legat de acest subiect.

Intzepatura cu "Nu ca sa intreb prieteni etc...." nu-si are rostul. PUNCT.

Link către comentariu

vin eu cu tot ce vreti sa stiti despre Bulgaria, Lucruri care sa va fie utile, lucruri vazute de mine.

1.Am plecat spre Calarasi trecere cu bac pe la silistra - Ostrov. De la iesirea de pe A1 drum in lucru pana in Calarasi ( ala nu pare sa fie ORAS....). Sparte drumurile dar si mai grav portiunea din "oras" pana la Trecerea cu bacul. Absolut nebun sa fii s-o iei pe acolo. Nu recomand nimanui, reabilitare drum, se circula pe 2 sensuri pe 1 singura banda, stanga-dreapta gaura de 2-3 metri....

Taxa de bac 20 RON

2. Dezinsectia aia in vama 6,5 ron

3. Vigneta pe 1 luna ( stateam 8 zile ...) 9 euroi

4. Drum de nota 0 in Bulgaria pana aproape de Dobric. E mai simplu sa pui limita 20 la ora si semne cu Dangerous Zone decat sa repari drumurile. Care vedeti Dangerous Zone asta franati ca nu e deloc gluma.......mama lor de bulgari comunisti....

5. Dupa Dobric ( asta e oras destul de mare) drum destul de prost spre Albena - Balcik, spre final insa s-a Europenizat drumul intr-un E nu stiu cat. Bineinteles ca indicatoarele cu Albena au disparut si a trebuit sa mergem pana in balcik pentru ca apoi sa revenim in Albena - Zlatna Rivka ( Pestele de Aur - acolo am stat).

Fiind multi tuciurii in zona am redenumit vestita statiune bulgareasca in "Halbena" manca-v-as....

6. Vreme absolut superba ziua, noaptea belea, in fiecare noapte la 21:30-22:00 incepea "furtuna de ora 10". Si ce furtuna si ce ploaie... A 2-a zi iar superb , cald tare de tot , apa marii foarte calda.

7. 2 sezlonguri ( stiu ca vine din frantuzescul chaise longue - carcotasilor) cu chestii din alea pe ele si cu 1 umbrela - 15-20 Leva.

1 euro = 1,85-1,95 leva. Am schimbat si cu 1,90 dar si cu 1,95 in Varna. In statiuni gasiti cu 1,59 - Atentie mare...

8. Intrarea in Albena - 4 leva. Iti da card la intrare si cand iesi platesti 4 leva, poti sta si toata ziua dar sa nu pierzi cardul. La bariera unde platesti e plin de Militieni. Bineinteles m-au notat la catastif si pe mine si pe prietenii cu care am fost....Deh, suntem romani.....

9. Albena, o statiune mai batraneasca, foarte linistita insa, nu tu muzica la refuz etc.... Destul de murdara adica in stanga lux hotel de 5000 ***** si in dreapta full de gunoaie. Pe plaja la fel, mucuri de tigara in nisip, ce mai , jeg total. Nu stiu cine o ridica asa in slavi Albena, eu acolo nu mai calc

10. Nisipurile de aur. Golden Sands . De la Albena mergi pe drum spre Varna. Urmeaza Kranevo - Franezi brusc pentru ca ti se pare ca e zona de razboi. Drumuri bombardate... Usor drumul revine la normal si esti in Nisipuri - Ai mai multe intrari spre stanga cu Bariere. Nu am platit nimic la intrare, la iesire iar m-au trecut in caiet militienii, mi-au cerut actele...

Modificat de godoroja
Link către comentariu

11. Parchezi masina la Nisipuri. Cauti neaparat parcare cu Plata. 2 leva pe ora. De ce? Pentru ca peste tot ai indicatoare cu Oprirea Interzisa, se ridica masini. Chiar si cand nu ai indicator de Oprire Interzisa gasesti marcat pe jos si delimitat locul de parcare. Nu parca in alta parte.... Chiar daca vezi bulgaroii lor suiti prin toate partile. Eu am parcat in fata unui rand de 7 masini. Guess what, ma duc pana la masina si cand colo ia-o de unde nu-i. Am crezut ca mi-au ciordit-o baietii ( auzind tot feluri de lucruri). Intreb un taximetrist care statea pe locul unde fusese masina mea. "Bai nene , masina mea , mi-au furat-o". El intr-o engleza comunista - What car? Raspund Octavia. Si el "Neeeee, don't steal Skoda Octavia". Mercedes , BMW, Audi Steal........ :D :D :D :lol: . Imi explica faptul ca se poate sa fie ridicata, imi explica unde sa ma duc...in capatul celalalt al statiunii la 6 km, dupa AquaPolis se face la stanga. Ma duce el , ii dau 10 leva. Ajung la Militieni, si gasesc si masina mea printre altele romanesti..... Totul ma costa 72 Leva. Ii cer chitanta, se uita lung si ciudat la mine si in final mi-o da. 70 leva spiderul cu care mi-a luat masina si 2 euro/ pt 1 ora cat mi-au tinut masina in parcarea lor. Dupa aceea imi explica faptul ca pot aduce masina la ei direct pentru 5 leva/24 ORE....!!!!! Misto mod de a-ti aduce clienti tinand cont ca in Nisipurile de Aur nu gasesc parcare sub 2 leva/ORA..... Il bag in aia masii de militian comunist, cumnata-miu radea......... Inutil ii explici ca nu era semn, ca mai aveai 7 masini in spate, el nu-ti da masina pana nu scoti banii, ca si pe el cand aducea masini din germania il cereau politistii romani bani..... Din nou il bag in masa pe romaneste si plec.

12. A 2-a zi vin la Plaja, parchez la " Militieni" cu 5 leva 24 de ore fara iesire. Adica daca iesi, iesit ramai.......... M-a gasit de client.

13. Peste tot stiut, nu luati nimic de pe plaja sau de pe langa plaja, Va luati teapa la pret. Totul e dublu - triplu. In supermarket apa plata Devin era 0,80 , pe plaja/langa plaja era 2 leva - 2,50 leva.

14. Mancare absolut delicioasa si deloc scumpa in Balcik in centru pe faleza lor unde gasesti si souvenir-uri, sunt 3 terase - restaurant - Panorama, OLD BOAT si inca 1. Old Boat are meniu in Romana. Am mancat cum mananc eu de obicei + sotia. In fiecare seara n-am reusit nicaieri sa depasim 27 leva + bacsisul aferent. Servirea ireprosabila, aici mi-a placut ca nu te trateaza cum fac astia la noi pe litoral......

La restaurantul Panorama si Old Boat parcarea este vis a vis si este gratis. Langa cea gratis e una cu plata 1 leva/ora.

15. In Balcik neaparat vizitati Castelul si Gradina Botanica. Senzational as putea spune. 10 leva/persoana include 2 bilete unul pentru Castelul Reginei Maria si celalalt pt. Gradina Botanica - Nu se pot lua separat, se iau doar impreuna........ :hainoroc: :D . Merita 100%

16. In drum spre Castel aveti Restaurante. Eu am mancat foarte bine si am fost tratat foarte bine la primul de pe dreapta cum se coboara valea. Nu se intra cu masina decat daca aveti cazare jos. Opriti sus, e ditamai parcarea 2 leva/ora iar seara care vreti sa mancati dupa 20:30-21:00 va lasa cat vreti voi cu 3 leva platiti pe loc.

17. Balcik din cate am vazut nu are plaja normala. E plaja, apoi stanci si pietre. Deci nu se poate considera plaja normala. Se intra in apa pe niste scari de fier ....Bleah. Orasul e pe deal. Cei Care veniti de sus vedeti ca aveti denivelari pt a incetini viteza. Sunt cele normal de cauciuc dar sunt si unele foarte prost semnalizate de CIMENT unde va rupeti masina sigur. Drumurile lasa de dorit in Balcik.

18. Dupa nisipuri, in drumul spre Varna gasiti Indicator cu Manastirea Aladzha. Merita vazuta, e sapata in munte in secolul 12-13. 4 leva/persoana. Recomand cu caldura. Tot acolo si Catacombele manastirii

19. Varna , oras frumos, drumuri slabute, am vizitat manastirea din centrul orasului. Tot acolo gasiti si Mc Donald's si KFC pentru amatori. Mare grija si aici unde parcati. Se ridica masini. Plaja de nota 10, la fel si cluburile de pe plaja, cu piscina , e si o poza pe aici pe undeva...

20. Sf. Constantin si Elena - tot in drum spre Varna - am mancat si aici super bine dar e o statiune cam jegoasa si nu foarte amenajata din ce am vazut in cele 2 ore pe care le-am petrecut aici. 1,30 h mancand...

21. Circuit de Karting la Vinitsa, Aproape de Varna ( 2km) - Mi-au recomandat cativa de pe acolo dar n-am ajuns fiindca in ultimele zile a fost destul de frig si ceva burnita/ploaie. Pacat ca n-am aflat cat a fost soare ca sigur testam karturile lor.

Modificat de godoroja
Link către comentariu

22. Cap Kaliakra - regret ca n-am vizitat cica e absolut superb si acolo, e la 30 km de Albena, unde ia curba harta lor si o tine cat de cat drept pana la Noi.

Per total o Tara mult mai saraca decat a noastra, inca e plin de Renault 5, fiat uno, lada, volga, moskvich, Gaz, skode vechi, wartburg. Vai de mama lor sunt Bulgarii astia, n-au ei cine stie ce bogatii, drumurile sunt majoritatea proaste, dar la servirea la restaurant in zonele turistice se pricep. Probabil si serviciile all inclusive sunt tot la fel de bune. Nota 10 pentru asta, iar 4 pentru ca au Tupeul sa spuna ca vor in UE in halul in care sunt

FInalizand, cu vama lor de rahat, facusem ditai coloana de 100 masini si ne depaseau bulgarii si cu autocare si cu masini personale si cu mama lor cu tot si se bagau in fata noastra in vama unde vamesii lor ii bagau in fata. Am facut putin scandal , ne-am certat cu vamesii lor si pana la urma a iesit cu DRUM BLOCAT - a se vedea in poze. Atunci s-au luminat si capetele patrate ale vamesilor bulgari si ne-au bagat pe 3 randuri in vama, dupa ce statusem pe 1 singur rand ca prostii 2 ore vazand cum cazaturile lor ne depaseau fara pic de jena.

Rog colegii de forum daca observa un Passat Negru modelul nou 2,0 TDI cu nr B-04-WTP sa-mi comunice si mie in ce zona se gaseste. Si jegosul asta a depasit toata coloana si s-a bagat cu japca in fata. NESIMTIRE. Am inceput sa ne certam toti cu vamesii care nu mai cunosteau romana cu toate ca inainte au vorbit cu noi in romana. La noi in Vama ( Vama veche) nota 10, n-a durat mai mult de 15 minute. Lux si Parfum. M-am simtit bine si acolo, a fost frumos, bine ca am revenit la drumuri mai bune.

Masinutele noaste si-au facut pe deplin datoria, Terrano 2 s-a simtit perfect pe drumurile din Bulgaria :D , BMW-ul a consumat binisor , medie de 9,2 l/100km - motor 2500 cmc benzina.... iar eu medie de 5,2l /100 km in conditiile in care am fript-o bine pe A2 spre casa.... mi-era foame si eram si toti full de bagaje.

Am facut 1015 km . Lejer.

Cam asta e tot, care aveti nelamuriri, ask me...

Si sa nu uit. RADARE pe Opeluri ASTRA Classic montate pe acoperis prin insurubare cred :D :D :lol: sa vedeti cum stau prostii in ploaie si se uita prin alea. La noi sunt super moderni militienii... :P .

Hai noapte buna ca sunt frant de oboseala, la 18:30 am ajuns acasa.

CAM ASTA NUMESC EU UN FEEDBACK ADEVARAT. :hainoroc:

P.S. Si ca sa nu uit si asta, desi nu sunt bautor, va recomand cu caldura Berea ZAGORKA. Si Kamenitza mi s-a parut bunicica dar am facut fixatie pe prima. 2 litri/seara pentru mine fara probleme... :D :D :D

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Interesant.. si uite asa cred ca nu mai vreau sa ajung pe litoralul bulgaresc.

godoroja - ai fost si in Grecia? Ai scris pe undeva pe forum? :hainoroc:

Modificat de AIX
Link către comentariu

CAM ASTA NUMESC EU UN FEEDBACK ADEVARAT.

indeed! super fain reportaju' si pozele - chiar si alea miscate :D, ai mancat TOT ce era pe platourile alea?!?! mmm, mi s-a starnit o poftaaaa... :) imi place ca te-ai orientat ce sa comanzi, feluri traditionale bulgaresti, unde era, in balcic? am mancat si eu la old boat, panorama, lotos, mistral = dezmat gastronimic! ah, si da: zakorka, kamenitza, shumensko rulz! :D AND cheap as chips! :D

si totusi parca lipseste ceva din raport n-ai zis in final daca te-ai mai duce o data acolo peste-un an sau doi, ori ba?

Modificat de ardland
Link către comentariu

In mod categoric NU VOI MAI MERGE IN BULGARIA LA FEL CUM NU VOI MAI MERGE LA NOI PE LITORAL. Poate se duc banii mei spre Croatia, Italia, ceva mai aproape insa la anu` fiindca tot e micuta fii-mea...

Se face multa reclama degeaba. Sunt vai de mama lor Bulgarii. Jegosi , ati vazut si atitudinea antrenorului Stoichkov - El se plimba cu Mercedes si BMW si noi cu bicicleta

Sa nu uitam si Berea Ariana :banghead: :) dar si-acum am o sticla de 1,5 de Zagorka in frigider.

Modificat de godoroja
Link către comentariu

:banghead:

Ce facem atunci, ca la Greci e ce e, la Turci este "razboi" interetnic (sau ce o fi acolo, nu comentez), la noi e "jale", iar din ce spui tu la Bulgari e "Stoichkov-aria"?

Eu chiar ma gandeam ca la anu' sa dau o fuga cu familia la bulgaria si chiar ma gandeam ca pot merge linistit (mai ales ca merg si cu "pispirica"), nu e un drum lung pentru copil si gasesc conditii si servire acceptabila.

Citind ce ai scris tu aici am intrat intr-o mare dilema, :) bine ca mai e ceva timp pana atunci (urmatorul sezon "estival").

Link către comentariu

daca mai vrei iti mai zic.

Cumnatul - portofel disparut pe plaja - nimeni vazut nimic....faza e ca tu platesti pt sezlong si umbreluta dar daca ai o patura, vii si o pui pe plaja fara sa platesti. De aici stilul romanesc, MIZERIE peste tot, engleza nu prea stiu ei, cu militienii capete patrate nu te intelegi. Pentru mine Bulgaria a fost un episod, nu voi mai calca pe acolo si mi se pare ciudat ca poti face reclama la TV unei tari asa de retardate si distruse cum e BULGARIA.....

Si dupa cum vedeti m-am cam plimbat cautand altceva, daca era ok va dati seama ca stateam pe loc. Am facut si vreo 300 km in plimbari prin Bulgaria....

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Am fost si eu la Albena-Kaliakra si pot sa spun ca m fost multumit.

La intrare in statiune am primit un card pe care l-am dat la iesire. Am stat 10 zile si am platit 5 leva la hotel de unde am primit un fel de carte postala care m-a scutit de plata a 5 leva/zi daca nu as fi fost oaspetele lor, cum mi-a spus receptionerul.

Am avut all inclusiv si chiar mi-a priit sedentarismul. Hotelul este dotat cu piscina ceea ce m-a scutit de o deplasare prin nisip.

Fiecare tara are specificul ei asa ca nu trebuie sa-i comparam pe unii cu altii.

Link către comentariu

"mi se pare ciudat ca poti face reclama la TV unei tari asa de retardate si distruse cum e BULGARIA....."

Pai e simplu....reclama e sufletul comertului. Nu conteaza ce vinzi, ci cum ii faci reclama.

Oricum merci mult de info despre Bulgaria. Si eu ma gandeam ca poate, poate la anul...dar acuma sunt sigur ca nu calc pe acolo.

Link către comentariu

off-topic:

@aditza

Paote ca da, poate ca nu... chestia asta depinde de fiecare. Oricum nu ma bazez numai pe ce a scris godoroja, am mai multe surse de informatii, plus ca anul asta am traversat Bulgaria ca sa merg in Grecia si m-am lovit de radare care "aratau" 110km/h cand eu aveam 80km/h (problema rezolvata cu 10 euro...etc..)...plus spagi la vamesi..etc... Asa ca poate ca litoralul lor arata mai bine, dar tot nu ma voi duce acolo.

Numai bine.

Link către comentariu

off-topic:

@aditza

Paote ca da, poate ca nu... chestia asta depinde de fiecare. Oricum nu ma bazez numai pe ce a scris godoroja, am mai multe surse de informatii, plus ca anul asta am traversat Bulgaria ca sa merg in Grecia si m-am lovit de radare care "aratau" 110km/h cand eu aveam 80km/h (problema rezolvata cu 10 euro...etc..)...plus spagi la vamesi..etc... Asa ca poate ca litoralul lor arata mai bine, dar tot nu ma voi duce acolo.

Numai bine.

Link către comentariu

Fara suparare, dar "godoroja" a prezentat punctul lui de vedere cu bune si rele si fiecare este liber sa aleaga. Ideea e sa afli pareri "avizate" despre ce se intampla acolo, nu "reclama" si mai ales nu "exceptii", vorbim aici de generalitati. Acum pe cinstite cred ca la Yaki (sau cum se numeste hotelul lui Hagi) cred ca e bine sau foarte bine dar asta nu inseamna ca acelasi lucru se poate spune si despre litoralul romanesc (din pacate).

Sincer eu nu am crezut ca bulgari astia au reusit sa ne depaseasca asa de mult si mai ales atat de mult, dar recunosc ca parerile unora care au fost m-au facut sa ma gandesc la aceasta varianta ca la una posibila, ce voi alege pana la urma ramane de vazut.

E corect ca ttrebuie sa vezi tu ca sa fi sigur de ce intampla dar parca e bine sa mai asculti si ceva sfaturi bine intentionate, ceea ce din pacate nu prea se gaseste la noi in agentiile de turism.

Link către comentariu

off-topic:

@aditza

Numai bine.

Link către comentariu

Eu sunt mai pretentios. Nu accept sa vad mizerie la tot pasul, nu-mi place sa vad o plaja pline de chistoace. Daca ai stat numai in Hotel te cred, eu am umblat binisor pe acolo - 300 km nu e putin.... Si am umblat cu speranta de a gasi ceva mai bun. La turci era vasul cu nisip unde iti stingeai tigara, plaja era privata nu venea orice boschetar sa se aseze cu plapuma in spatele tau. E altceva acolo. Poate de asta mi s-a parut naspa Bulgaria, poate incerc eu s-o compar cu Turcia si de asta iese asa. Fiecare face ce vrea, cum vrea. eu am expus lucrurile asa cum sunt acolo.

Link către comentariu

Fiecare vede realitatea cu ochii lui si apoi emite pareri prin prisma educatiei/gusturilor/pretentiilor/asteptarilor ........

Eu am fost la Albena si, repet, pt. banii platiti, distanta apropiata, calitatea serviciilor hoteliere.......am fost f. multumit. Am fost cu sotia si juniorul de 2 ani. Mi-am dorit o statiune linistita si asta am si gasit.

Legat de plaja......sunt foarte surprins de ce spune Godoroja. Eu cand am fost am gasit plaja foarte curata, curatata zilnic. Nici vorba de mucuri de tigara! Sa se fi schimbat asa in 2-3 saptamni intr-o plaja jegoasa?

Ca sa fie clar, din cauza preturilor si a distantei nu pot sa compar plaja Albenei cu alte plaje pe care am mai fost: Cipru, Grecia, Croatia, Slovenia, Spania, Italia, Portugalia, Franta.

Cand o sa imi mai creasca juniorul o sa merg din nou in insulele din Marea Ionica din Grecia: Lefkada (se poate ajunge cu masina fara "feribot" ca e legata de tarm cu un pod), Kefalonia sau Zakintos. Deocamdata e distanta prea mare pt. o calatorie de o zi.

Modificat de abogdan
Link către comentariu

Godo, tot respectul pt modul in care ai prezentat deplasarea in BG.

Personal, am incredere in ceea ce ai scris pt ca suntem la fel de pretentiosi. Si decat sa vad mizeria de la ei, prefer cateva zile de liniste in 2 Mai la noi... Aleg sa merg doar in zona Balcik si asta pt vestigiile istorice. Poate la anul... :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Fiecare vede realitatea cu ochii lui si apoi emite pareri prin prisma educatiei/gusturilor/pretentiilor/asteptarilor ........

Eu am fost la Albena si, repet, pt. banii platiti, distanta apropiata, calitatea serviciilor hoteliere.......am fost f. multumit. Am fost cu sotia si juniorul de 2 ani. Mi-am dorit o statiune linistita si asta am si gasit.

Legat de plaja......sunt foarte surprins de ce spune Godoroja. Eu cand am fost am gasit plaja foarte curata, curatata zilnic. Nici vorba de mucuri de tigara! Sa se fi schimbat asa in 2-3 saptamni intr-o plaja jegoasa?

Eu sunt total de acord cu @abogdan. Am fost in iulie anul asta si despre plajele lor nu am comentarii negative absolut deloc. Plaja din Albena e chiar mai placuta decat cea din NSA ca e mai lata si ai loc sa te intinzi si pe nisip. Nisipul era fin si curat. E corect ce spune si @godoroja in privinta parcarilor din NSA si a intentiilor nu tocmai ortodoxe ale politistilor bulgari. Eu insa nu am patit nimic in 8 zile. Nici o leva macar jecmanita. De parcarea de la politie cu 5leva/zi am aflat de la un taximetrist care rupea si engleza si germana (dar asta n-o stiu eu). Si multi la ei stiu ceva germana, engleza chiar franceza si romana (in Balcik la greu dar si-n NSA). Si in plus si superamabili. La noi nu stiu cati din chelneri stiu sa rupa cateva fraze sa te poti intelege intr-o limba straina.

Eu am intrat-iesit numai prin Vama Veche si a mers ca uns, 10 min sau mai putin la dus si 15 min la intors cu niste taxe derizorii de partea romana si parca 11eur la BG (la dus). Cu chitanta la BG :)

Drumurile lor de la Vama Veche pana pe litoral cam rupte. La noi drumuri de nota 10, nesperat. Insa litoralul nostru (dupa ce am venit de la BG) e jale!!! Nici nu se compara. Plajele pline de orice numai de nisip fin si curat nu. Nu mai comentez.

Una peste alta merita sa mergeti pe litoralul BG, e foarte aproape si daca scapati de politistii lor o sa aveti un sejur placut. Mentionez ca astea-s parerile mele consider eu cat se poate de obiective. Eu consider ca nu e poveste reclama cu litoralul bulgaresc.

:) Sa nu intelegeti ca sunt vreun admirator al lor. Si cu meciul de fotbal de sambata m-am enervat cumplit ca nu am reusit sa le inchidem gura imfumuratilor de bulgari.

Link către comentariu

:offtopic: Am fost si eu anul trecut la Albena si anul asta la Nisipurile de Aur.Concluzia v-o spun pe scurt, ca altfel mi-ar lua cateva ore sa scriu:anul trecut foarte bine, anul acesta super naspa.Se pare ca intre timp s-au romanizat si mult laudatii bulgari. :screwy: Furaciune pe fata:la hotel, la restaurant, pe plaja, etc.Nu mai merg acolo nici sa ma pici cu ceara.

@Godoroja:intr-adevar, berea Zagorka e bunicica :banghead: .

Link către comentariu

Eu am fost "setat" pe Kamenitza..........baubila bere!!

Link către comentariu

sa inteleg ca nu ma credeti cand spun ca era plin de chistoace? Daca nu eram cu fetita de 1 an pe care o tot gaseam cu ele in gura, probabil ca nu spuneam asta. Desi, daca te uitai pe jos la 1 mp de nisip 3-4 chistoace. Asta pe mine ma enerveaza. Da pt chelneri si servire nota 10 , am spus. In rest vai de mama lor.

Atasez pozele elocvente....

Modificat de godoroja
Link către comentariu

am incercuit cu rosu chistoacele si in poza de aici si in cele de mai sus

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!