Jump to content

Coduri piese OEM

cwr
 Share

Postare recomandată

Are cineva codul pentu footrest-ul din imagine

post-9395-1243872109_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod pentru scutul de plastic din partea dreapta (de sub sofer, nu cel de la motor) si daca exista ceva scut din metal care sa

Cum adica din partea dreapta de sub sofer?

Link către comentariu

Sub masina (pe burta masinii) sunt doua scuturi de plastic unu sub sofer care merge pana aproape de puntea spate si unu in partea pasagerului din dreapta care merge tot asa pana la puntea spate

vezi poza de mai jos(poza este facuta aproape de puntea spate):

HeatShield-1.jpg

Link către comentariu

Si tu care-l vrei, cel din STANGA de la sofer sau cel din dreapta de la pasager ?

Link către comentariu

... un cod pentru scutul de plastic din partea dreapta (de sub sofer, nu cel de la motor) ...

Multumesc frumos!

Link către comentariu

mai citeste odata ce ai scris si ai sa-ti dai seama de ce tot te intreaba omul pe care il vrei...

cel putin la mine la masina soferul sta in stanga :P

si probabil ca pe cel de la sofer il vrei..odata ce ai subliniat asta in ultimul post...:)

Link către comentariu

Pai probabil ala din partea dreapta din poza....care e sub soferul care sta in stanga! :P

Link către comentariu

kalu, a subliniat altcineva nu cel ce a cerut....cineva care stie ce vrea omul :D

Link către comentariu

Are cineva codul pentu footrest-ul din imagine

Pedal Cover Set - Brushed Aluminum 1K1064200 pretul este de 170 euro

Link către comentariu

sv 82 com

5K0 827 469 H ULM

Link către comentariu

Salut fnt_80,

Veste proasta nu exista geam separat trebuie cumparat cu totul si din cate stiu eu costa destul de mult.

Asta stiu pt ca si al meu este zgariat destul de rau si nu am gasit doar geamul.

Bafta

Link către comentariu

Pedal Cover Set - Brushed Aluminum 1K1064200 pretul este de 170 euro

Mersi dar ma intereseaza duar foot rest-ul (pedala de repaos) restul le am deja.

Link către comentariu

sv 82 com

5K0 827 469 H ULM – Asta e calpeta de la portbagaj

3C8 980 551 – Camera de mers inapoi

Multumesc frumos "tutu0581", am achizitionat deja piesa ( in ciuda faptului ca nu am stiut din care parte este, stanga sau dreapta :D ).

Piesa arata ceva de genul asta:

scut.JPG

Codul dupa care s-a comandat piesa din imagine (scut dreapta) este 1K0 825 202 AF si scutul din partea stanga (partea soferului) este 1K0 825 201 M .

PS: CAMAERA INCA NU AM ACHIZITIONAT-O, in schimb scutul da.... (postul anterior a dorit sa raspunda simultan la doi oameni si a iesit o salata :rolleyes: :)) :) )

Link către comentariu

@SV-82-COM daca gasesti camera respectiva da-mi si mie un PM. caut de ceva vreme si nu am gasit mai nimic

Din cate am inteles trebuie schimbat tot sistemul de deschidere a haionului.

Link către comentariu

Din cate am inteles trebuie schimbat tot sistemul de deschidere a haionului.

asa am inteles si eu...deoarece in momentul actionarii mersului inapoi camera trebuie sa iasa la vedere si sa mana asa cat timp schimbatorul e in "r" - fara a deschide si haionul...

Link către comentariu

Ajutati-ma si pe mine cu codul de proiectoare cu lupa pt GTI. (Atentie imi trebuie codul pt cele cu LUPA!)

Multumesc

Link către comentariu

nu te pot ajuta cu vreun cod...insa daca nu reuseste nimeni sa le gaseasca te servesc eu cu o serie de sasiu ... a unui GTi cu proiectoare cu lupa : WVWZZZ1KZ5P040514 - e de pe un GTI USA in 2 usi...:biggrin:

si acum, marea provocare :

vreau si eu codul de piesa ptr grila fata de golf GT R-line cea cu aluminium look nu crea cromata de jetta , si a buzei aluminium din grila centrala de jos a barii :

hpim0065.th.jpg 053hdz.th.jpg

Link către comentariu

Salut fnt_80,

Veste proasta nu exista geam separat trebuie cumparat cu totul si din cate stiu eu costa destul de mult.

Asta stiu pt ca si al meu este zgariat destul de rau si nu am gasit doar geamul.

Bafta

Multumesc frumos. Intre timp am fost la reprezentanta si mi-au zis si mie acelasi lucru. Vine cu tot cu ceasuri s.a.m.d. si costa 2200 lei. Nu inteleg de ce nu aduc separat acel geam pentru ca este detasabil. In fine , am sa caut la dezmembrari ca nu dau 22 de milioane doar pentru un plexiglas.

Link către comentariu

Am si eu nevoie de un cod daca exista pentru asa ceva pentru kit de reparatie faruri de Golf 5, mai exact kit pentru a repara un far cu bixenon Oem care are urechile de prindere rupte, ma intereseaza pentru un prieten care nu prea se pricepe si nu stie unde sa caute. Este vorba despre farul de pe partea soferului.

Multumesc.

Link către comentariu

Multumesc frumos. Intre timp am fost la reprezentanta si mi-au zis si mie acelasi lucru. Vine cu tot cu ceasuri s.a.m.d. si costa 2200 lei. Nu inteleg de ce nu aduc separat acel geam pentru ca este detasabil. In fine , am sa caut la dezmembrari ca nu dau 22 de milioane doar pentru un plexiglas.

Daca gasesti te rog sa ma anunti si pe mine.

Bafta

Link către comentariu

auras , nu prea vad ce kit de raparatie ar putea folosi prietenul tau ptr farul respectiv daca are urechile rupte, decat un poxipol sau un ledcon ... din cate stiu eu...urechile de prindere sunt parte integranta cu farul...

poate ma insel... :emthup:

poate ma ajuta si pe mine cineva cu acele coduri cerute putin mai sus...^_^

Modificat de kalu
Link către comentariu

Salutare,

kit reparatie far stg 1K0998225 - 85 ron

masca fata "R Line" - 1K5853651EUBN - in jur de 2000 ron

rama grila centrala "R Line" - 1K08531013Q7 - in jur de 500 ron

Link către comentariu

Am si eu nevoie de codul stropitorii stanga pt parbriz eventual un pret :| ... am incercat sa o desfund cu un ac si am zapacit-o de tot

Link către comentariu

• loghy changed the title to Coduri piese OEM
  • Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!