Jump to content

Cumparare masina din Germania

barton
 Share

Postare recomandată

nu mai e nici o afacere in germania ! oricum si oriunde te ai duce , masina o iei de la un turc jegos ! daca sti sa te tiganesti cu el iti lasa si 1000 de euro dar , trebuie sa ai mare grija !! in primu rand masina : estetic , motor dup aia zic eu carte service da nu la privat ci service uri facute la vw/audi !! pt ceva ieftinituri si masini bune incercati Essen in Westphalia ! bafta si nu haliti la masini ieftine mai ales vw/audi cu km putini ca e ireal !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am si eu o nelamurire: ce inseamna HU si AU (data pana la care are verificare tehnica si asigurare?) si TUV ?(asa o explicatie mai simplista :lol: )

HU: Hauptuntersuchung (T

Dictionar_Mobile.de.pdf

Modificat de Alexx_22
Link către comentariu

nu mai e nici o afacere in germania ! oricum si oriunde te ai duce , masina o iei de la un turc jegos ! daca sti sa te tiganesti cu el iti lasa si 1000 de euro dar , trebuie sa ai mare grija !! in primu rand masina : estetic , motor dup aia zic eu carte service da nu la privat ci service uri facute la vw/audi !! pt ceva ieftinituri si masini bune incercati Essen in Westphalia ! bafta si nu haliti la masini ieftine mai ales vw/audi cu km putini ca e ireal !

Erai prea grabit cand ai scris?

Total gresit! Totusi sa iti iei o masina din Germania inca mai e o "afacere".

Nu doar Turcii vand masini in Germania. Eu am luat VW cu 47K km/ verificati in 3 locuri.

Si daca ajungi sa dai pe ea+drum etc , cat pe una de aici tot merita, O masina sa zicem un Diesel la 150K km rulati in Germania nu se compara cu una care are 150K km rulati la noi.Plus placerea drumului.

Mai sus te contrazici putin "nu mai e nici o afacere in germania ! si nu haliti la masini ieftine mai ales vw/audi cu km putini ca e ireal "

" pt ceva ieftinituri si masini bune incercati Essen in Westphalia !"

deci totusi exista si Ieftine si bune?

Daca stii sa iti alegi masina, credema ca merita.Mai ales acum in perioada asta,cand si in Germania este criza mai ales de cumparatori...Ai sanse mari sa obtii un pret bun.

P.s Puteai totusi sa editezi treaba cu "halitul" ,Cred ca nici unu dintre noi nu mancam masini pe paine.

Modificat de Alexx_22
Link către comentariu

Golf V 1.9 TDI 105 ponei :)

First reg.: 29.11.2005

black (Schwarz)

37.600 km

Equipment components: Manual transmission, Headlight cleaning system, Multi functional display, Radio/CD, Air conditioning, Drivers seat height adjustable, Seat heating for front seats, Traction control, EDS, ESP, Head airbags front, Side airbags front, Driver and front passenger airbag, Servotronic, Cruise control, Electric rear-view mirror, Remote control for central locking, Telephone preparation: Telefonvorb. mit Freispr., Electric windows 2x, Heat protection glazing: Frontscheibe in W

Modificat de VictorC
Link către comentariu

Daca ma iau dupa acest document, nu vad trecuta nicio perioada, dar sfatul meu este sa ai anvelope de iarna, in noiembrie, in DE. Asta pentru siguranta ta, chiar daca legislatia lor nu te obliga, sau cel putin eu nu am gasit.

la nemti nu e obligatoriu, insa daca esti asigurat la ei, ai un incident si esti incaltat "gresit" iti pot face mari probleme

anyway, am tranzitat Austria cu cauciucuri de vara si nimeni nu m-a "vazut" :)....se invarteau prea repede :P

Link către comentariu

Erai prea grabit cand ai scris?

Total gresit! Totusi sa iti iei o masina din Germania inca mai e o "afacere".

Nu doar Turcii vand masini in Germania. Eu am luat VW cu 47K km/ verificati in 3 locuri.

Si daca ajungi sa dai pe ea+drum etc , cat pe una de aici tot merita, O masina sa zicem un Diesel la 150K km rulati in Germania nu se compara cu una care are 150K km rulati la noi.Plus placerea drumului.

Mai sus te contrazici putin "nu mai e nici o afacere in germania ! si nu haliti la masini ieftine mai ales vw/audi cu km putini ca e ireal "

" pt ceva ieftinituri si masini bune incercati Essen in Westphalia !"

deci totusi exista si Ieftine si bune?

Daca stii sa iti alegi masina, credema ca merita.Mai ales acum in perioada asta,cand si in Germania este criza mai ales de cumparatori...Ai sanse mari sa obtii un pret bun.

P.s Puteai totusi sa editezi treaba cu "halitul" ,Cred ca nici unu dintre noi nu mancam masini pe paine.

Perfect de accord. Totul tine de pretul cerut cand e vorba de kilometrii si stare tehnica. Niciodata nu vei gasi in Germania o masina ieftina, cu un numar mic de kilometrii si in stare tehnica buna.

Iar pe partea de "ieftinituri" banuiesc ca se refera la piata din Essen sau la zona Rhinului (Dortmund-Bottrop-Essen-Dusseldorf-Duisburg-Neuss) unde sunt multe masini dar sunt si foarte multe vechituri.

Afacere? Da, inca mai este. Pentru cat timp? Numai Dumnezeu stie.

Link către comentariu

Poate cineva sa imi arate un model de carte de identitate a unei masini inmatriculata in Italia ? Ma intereseaza pentru un schimb cu o masina din Italia si vreau sa ma asigur ca vad niste acte reale si nu ceva prostii si poate masina e furata.

Probabil sunt putin off-topic, dar nu numai din Germania se aduc masini :icon_thumright: .

Link către comentariu

La cumpararea vignetei in Ungaria (din cate am aflat din prima benzinarie) se poate plati cash si in euro sau numai in forinti?

Link către comentariu

in euro nu e bine ca stabilesc ei cursul

forinti nene...sau card

Link către comentariu

forinti cash, altfel te tzapalesc cu comisionul fie pe card, fie la schimbul de valuta

Link către comentariu

@VictorC:

Daca lucrurile stau exact asa (adica, nu e cazul de vicii ascunse si masina e in ordine), pretul este cel corect pentru o masina cu descrierea data.

Link către comentariu

La cumpararea vignetei in Ungaria (din cate am aflat din prima benzinarie) se poate plati cash si in euro sau numai in forinti?

Eu am platit in forinti, sincer nu am intrebat daca se poate si in euro.

Link către comentariu

Se poate cumpara si cu euro

L.E:poi cum faci rost atunci de forinti?

Modificat de :::AL3X:::
Link către comentariu

de la casa de schimb valutar, de preferat dintr-un oras mare aproape de vama :)

Link către comentariu

la nemti nu e obligatoriu, insa daca esti asigurat la ei, ai un incident si esti incaltat "gresit" iti pot face mari probleme

anyway, am tranzitat Austria cu cauciucuri de vara si nimeni nu m-a "vazut" :P....se invarteau prea repede :D

Eu sunt in Germania acum,mi-am luat masina si o aduc dumineca 2 noimbrie.Stau la un prieten si stiind de pe forum de obligativitatea de a avea cauciucuri de iarna de la 1 noiembrie am intrebat aici si mi-au spus ca ESTE OBLIGATORIU de la 1 noiembrie si toti de pe aici si le schimba cu cele de iarna.La fel si in Austria am un prieten l-am contactat si l-am intrebat,acelasi lucru mi-a confirmat si acolo existenta prevederii din lege;eu mi le-am schimbat in vederea intoarcerii in tara sa nu am surprize,dar fiecare hotareste cum vrea.In fond poti veni si fara taxa de autostrada (vigneta) poate nu te prinde;e si chestie de noroc pina la urma.Daca ai.....nu ti le pune,bafta.

Modificat de videosergiu
Link către comentariu

Vreau sa va intreb pe la voi prin oras cat va ia un samsar sa vorbeasca in nemteste pentru masina, eventual sa va caute el masina si sa mearga cu voi in Germania (nu special - ca el oricum aduce alta masina, doar vine 5min cu tine si vede masina si zice daca e ok sau nu) ? Drumul il calculam separat. Vorbisem ieri cu cineva si mi-a zis foarte arogant ca pentru o masina mai scumpa (peste 10,000 euro) el nici macar nu se deranjeaza decat peste 200 de euro :D . Cand mi-am adus Golful am dat 100 de euro sa ma duca la el (fara transport), ca parca nu e tot una ca aduci un Golf sau alta masina mai scumpa - nu tot la fel trebuie vorbit ?!

Link către comentariu

200 Euro mi-a cerut si mie un nene pt. serviciile prestate pecare le-ai enumerat (era din Zalau) nu din Cluj....

Link către comentariu

Este, dar ai vreo optiune daca nu cunosti germana sau daca nu ai vreun amic care te poate ajuta?

Link către comentariu

200 euri nu este c-am multisor???

Ai warning cu 5 zile de suspendare pentru limbaj incorect. Te-am avertizat o data ca se scrie "sunt" si nu "sant", iar acum continui cu "c-am" in loc de "cam". Am mai primit de la useri sesizari pentru incorectitudinea gramaticala a limbajului tau. Imi pare rau, dar regulamentul specifica sanctionari pentru greselile repetate.

Link către comentariu

Limba germana nu este o taina pentru cei care vand masini in Germania, iar de inteles te intelegi oricum.

Modificat de BOMBANITORUL
Link către comentariu

daca te duci acolo te vei putea intelege cu neamtul sau ce este el si in engleza

Link către comentariu

• Ex member unpinned this topic
  • laduncaag a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!