Jump to content

Cumparare masina din Germania

barton
 Share

Postare recomandată

A auzit cineva de firme din Germania care intermediaza cumpararea de masini noi cu reduceri foarte mari ?

De exemplu, Seat Leon are o reducere de 21% fata de pretul de la dealer. Eu as vrea sa-mi cumpar un Seat Leon FR 2.0 TFSI al carui pret de baza e 20.200 euro. Si daca o iau pe firma, nu platesc nici TVA-ul de 19%.

Exemple de asemenea firme:

www.jsm-automobile.de

www.europe-mobile.de

www.juetten-koolen.de

Modificat de madalex
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, am auzit, sunt in toata Europa firme specializate care gestioneaza stocurile dealerilor si vand cu reduceri de pana la 25% automobile noi.

Link către comentariu

E vorba de masini care au fost folosite - pot fi masini de tur (folosite la tururile de fabrica), show-caruri, sau din cele date ziaristilor. De obicei au pana in 1500-2000Km la bord (ca atare inca sunt considerate masini noi).

Nu au rodaj, sau mai bine zis rodajul nu a fost respectat.

Un prieten din DE si-a luat asa un bus Mercedes...

E loterie.

Link către comentariu

Vorbim aici de stocurile dealerilor, de masini nerulate, cu 0 km...celelalte rulate putin fac parte din alta categorie, masini ale colaboratorilor(angajatilor dealerilor), masini de drive test...

Link către comentariu

intrebare pentru cei care au cumparat masini de afara: daca am gasit o masina adusa in tara de proprietar (neamt) care s-a stabilit aici, a pastrat aici masina, i-a expirat asigurarea si inspectia lor, omul a radiat masina in germania si are aici actele cum pot sa o cumpar de la el si ce taxe mai platesc?

Link către comentariu

Se intocmeste un contract de vanzare cumparare si mai departe e la fel cu cele aduse de afara, adica RAR, taxa de prima inmatriculare, fisc, inmatriculare la politie...

Link către comentariu

contract la fel cu cel care se face pt masini deja inmatriculate aici? se plateste ceva vama?

Link către comentariu

Contractul trebuie facut intre proprietarul vehiculului si cumparator. Nu se plateste vama, se plateste taxa de prima inmatriculare. Despre tipul contractului trebuie sa intrebi la politie, daca e neamt trebuie facut ori la notar in prezenta unui translator autorizat, ori facut in germana si apoi tradus si legalizat, aici trebuie vazut cum vor cei ce fac inmatricularea(politia).

Link către comentariu

Nu sunt masini rulate...sunt masini noi noute cu garantie de la fabricant. Intri pe unul din site-urile pe care le-am scris mai sus si poti sa ti-o configurezi cum vrei...

Link către comentariu

Salut.Am avut rabdare sa citesc tot topicul,si sincer ma mir ce multe probleme sunt la cumpararea masinii de afara.De ce ma mir?...Pentru ca la mine a fost foarte simplu.Am cautat masina pe mobile.de.M-am hotarat la masina si am sunat la dealer.Acesta (dupa ce aconfirmat ca mai are masina) m-a rugat sa trimit un fax cu pagina respectiva(de pe net cu dotarii.date.etc...) si precizarea date de sosire.Asta am si facut,am trimis faxul pe l-am primit ianapoi in 20 min STAMPILAT SI SEMNAT de ei.In fine...am plecat...am ajuns acolo,masina era expusa acolo,DAR avea in geam o foaie pe care scria REZERVAT si data limita a rezervarii(eu am ajuns cu o zii inainte).Masina e ok....actele au durat 1 ora,dupa inca 1 o ora(spalat,cosmetizat si un plin de benzina din partea firmei) eram gata de plecare.

Link către comentariu

A fost f. simplu pt. ca ai avut noroc. Ce faceai daca masina nu corespundea tehnic sau estetic? O mai cumparai? Nu trebuia sa cauti alta sau sa te intorci acasa asa cum ai venit? Daca vei cumpara de mai multe ori o sa vezi ca nu e atat de simplu, ba chiar e complicat daca esti pretentios si cumperi masina pt. tine. Nu toti dealerii sunt seriosi si nu toate masinile sunt si bune si ieftine, ba din contra ce e bun e scump si ce e ieftin sigur are ceva probleme. In general vorbind, nu cred ca e o treaba simpla. E simplu cand ai un buget satisfacator si platesti o masina in stare buna la pretul ei corespunzator, dar daca vrei ocazii, se schimba treaba...

Link către comentariu

Am fost pretentios si masina este cea din semnatura...deci a mea.Iar banii au fost destul de multi.Am vrut sa evidentiez ca sunt si oameni seriosi,nu numai tepari.Nu am vrut ocazie.Mi-am cumparat masina!!P.S. Este a doua masina cumparata in acest mod.Deci...?

Link către comentariu

Pai ai confirmat ceea ce am spus eu mai sus! Daca vrei masina buna si esti dispus sa platesti pentru ea, e totul OK, riscurile apar atunci cand se cauta ocazii...Deci depinde cum se abordeaza problema...Bineinteles ca nu sunt toti tepari...Ideal e sa dai cat mai putin pe o masina cat mai buna si aici intervine si norocul, si experienta...parerea mea!

Link către comentariu

Daca mergi la limita inferioara de pret si mai ales pe masini care au cautare pe piata SH atunci ai sanse mai mari sa umbli mai mult. Bataia mai mare este pe masinile cu pret bun.

Probabil tu ai dat pe maisna in Germania pretul cu care se vinde una gata adusa in Romania... si atunci e simplu. Plus ca nici nu e o masina atat de interesanta pentru piata SH.

Pana la urma recomandarea generala este sa mergi singur dupa masina, aici se evidentiau doar problemele pe care poti sa le intampini acolo si faptul ca nu vei iesi neaparat mai ieftin decat daca ai lua-o din Ro direct.

Link către comentariu

Am si eu o antrebare, vreau sa imi aduc un passat tdi euro 3 din franta. Mai imi trebuie EUR 1? Masina o sa o inscriu pe numele meu in franta, o sa aiba numere valabile si verificarea valabila, asigurare pot sa ii fac in Romania sa scap de taxa de inmatriculare? :D

Modificat de Zabin
Link către comentariu

nu mai e nevoie de certificate eur1, ii poti face asigurare in Romania, e 100 eur/ luna la masinile inmatriculate in alta tara.

Modificat de Mad79
Link către comentariu

• 2 weeks later...

intrebare.. la un golf 3 din 92 scrie in talonul ei nemtesc la norma de poluare "schadstoffarm".. ce inseamna asta? si cum imi dau seama daca e euro 1, 2 sau non euro?..

Link către comentariu

bine scazuta dar ce e euro 1 sau euro 2?... intreb ca poate au vazut si altii taloane nemtesti si stiu unde scrie ....

Link către comentariu

M-am certat cu un samsar pe tema ca nu poti cumpara masina noua din Germania pe numele tau. Este adevarat acest lucru ?! ;) . Eu nu cred - de ce sa nu poti comanda, respectiv cumpara masina de acolo, atata timp cat esti si membru al UE ? Poate ma lamureste cineva concret. :(

Link către comentariu

Pai eu am cumparat masini noi din Franta si Belgia inainte de a intra in UE, asa ca nu vad care ar fi problema acum. Diferenta ar fi ca acum daca masina e noua trebuie sa platesti TVA acolo. E simpla treaba, nu e motiv de nici o cearta.

Link către comentariu

TVA ul il platesti in tara in care se inmatriculeaza masina.

Link către comentariu

Am si eu o intrebare mai ciudatica ... cu totii ne intrebam ce e de facut cand cumparam masina din germania, dar cand o vindem in germania (buy back la autohaus) ce trebuie de facut ? Eu unul as da Fabia la trade in dar nu am idee ce documente sa am sau ce pasi sunt de facut pana la urma ?

Viel danke :) !

Link către comentariu

Unde este inmatriculata masina?

Daca e in Romania, gasesti autohausuri mai mari sau mai mici care o sa o cumpere... dar o sa o evalueze la maxim 50% din una echivalenta inmatriculata in Germania. Vezi ca sunt o multime de parcuri care vand masini din EU. La preturi mici.. deci le cumpara aproape pe nimic.

Link către comentariu

• Ex member unpinned this topic
  • laduncaag a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!