Jump to content

Cumparare masina din Germania

barton
 Share

Postare recomandată

programul ala e un fel de Fata Morgana...cine poate da detalii..platesc bine in moneda europeana :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Programul automat de cautare exista , dar este pastrat secretul mai bine ca Area 51 :lol:

Am auzit ca il au dealerii auto din Zalau, dar probabil nu o sa-l vanda decat pt o suma cu 4 cifre :scratch:

Gasisem un site pe internet (freelancer sau ceva asemanator) unde puteai angaja programatori si se putea cere crearea unui astfel de program de cautare automata. Suma cred ca nu depasea 3 cifre in Euro. Bafta

Modificat de xxfiles
Link către comentariu

Programul automat de cautare exista , dar este pastrat secretul mai bine ca Area 51 :lol:

Am auzit ca il au dealerii auto din Zalau, dar probabil nu o sa-l vanda decat pt o suma cu 4 cifre :scratch:

Gasisem un site pe internet (freelancer sau ceva asemanator) unde puteai angaja programatori si se putea cere crearea unui astfel de program de cautare automata. Suma cred ca nu depasea 3 cifre in Euro. Bafta

Sa nu ma intelegi gresit...

Nu sunt de acord referitor la pastrarea secretului. Stiu de el pana si samsarii cu 10 clase, tuciurii (si nu din cauza soarelui) (No offence, scuze daca jignesc pe cineva)din Autovit. Ultima data am auzit de el de la cineva care vindea masini in targ si detinea si o sala de internet, si garantez ca nu a investit mai mult de 100-200 de euro in asa ceva. Din pacate am piedut legatura, si nu pot sa-l mai gasesc...

Referitor la suma cred ca daca aflam cum se numeste poate....

Daca detine cineva informatii in acest sens, hai sa le "share" in folosul tuturor, pt ca vad ca mai sunt interesati.

Link către comentariu

In urma unei balante intre Golf V si Jetta, am ajuns la concluzia ca mai bine m-as indrepta catre un sh, din Germania, in limita a 20.000EUR (poate sensibil mai mult), cu tot cu taxe, drum etc

Optiunile ar fi:

* Passat 2005-2006 - max 30km am vazut ca se invart in jur de 19.000 cu TVA deductibil

* Audi A4 2004 , max 2005 - 70-80.000km cu preturi de maxim 19.000 EUR

* Cred ca ar putea intra in discutie si un A6 in aceleasi limite de pret si an, doar cu mai multi km

Dintre aceste optiuni, ce masina ce mi-ati recomanda? Avand in vedere ca nu sunt dispus sa bag bani in intretinere.

Apropo, are cineva idee cam la cat s-ar ridica inmatricularea cu totul? - taxa de prima inmatriculare fiind undeva de pana in 1000EUR

Eu as da 20.000 EUR pe un A6 sau un BMW serie 3 sau poate 5 (daca ai noroc) cu pana in 100k. Sa dai 20.000 pe un A4 sau Passat... mi se pare cam pierdere de timp. Mai bine mai pui 4-5.000 si le iei noi din Romania.

Link către comentariu

Am si eu o intrebare,poate ma ajuta cineva. Chiar nu am stiut unde sa postez aceasta intrebare,daca nu e la locul ei rog moderatorii sa o mute. Am gasit o masina in Austria (Audi A4 TDI,an fabricatie 2003) pe care as vrea sa o cumpar. A cumparat cineva masini din Austria? Cum e procesul de cumparare acolo? Daca a cumparat cineva si ar vrea sa-mi impartaseasca impresiile si ceva sfaturi ar fi binevenite.

Link către comentariu

http://www.carcopy.com/

aici un program interesant pt surf pe mobile.de

majoritatea programelor sunt pentru vanzatorii de masini si administrarea cat mai usoara parcului propriu de auto.

Link către comentariu

_Bogdan_

procesul de cumparare in Austria este asemanator cu DE dar te vor rupe numerele de Export Austriece..300-500Euro.In rest atentie.

Link către comentariu

• Administrator

Fratilor, poate imi da-ti si mie cateva adresele catorva autohaus-uri din Munchen sau imprejurimi ca saptamana viitoare plec sa-mi aduc un B5.5 insotit de un "preten", care face asta mai des si as vrea sa stiu cate ceva, sa nu ma duc acolo doar pe mana individului. ;)

multumesc anticipat.

cu respect

scuze daca par insistent, dar credeti ca o sa gasesc ceva care sa ma duca pana in maxim 15.500 euro cu taxe incluse. Ma refer la ceva full options.

inca o data multumesc

Link către comentariu

iti pot da aceasta adresa,eu am cumparat doua de la el si sint foarte multumit,nu fac publicitate

Landsbergerstr.332 /80687/munchen/tel:0895460555,fax0895460888,mobil01637765077

acestea sint nr. si adresa de pe contract,pe aceasta strada sint foarte multi care vind masini

Link către comentariu

din pacate in Munchen nu lipsesc parcurile auto ci seriozitatea...deci atentie.

Link către comentariu

• Administrator

Multumesc pt. promptitudine si amabilitate Marius.

Ceva preturi actuale imi poti da, eventual la cele pe care le-ai luat tu, ami multe info pt. a-mi face o idee.

multumesc

din pacate in Munchen nu lipsesc parcurile auto ci seriozitatea...deci atentie.

Scuterone, poti sa deteliezi putin asupra seriozitatii?

ms

Link către comentariu

Achiesez la afirmatia lui Scuterone.

Atentie la arabi, turci si uneor chiar atentie la autohus-urile cu nume germane (ex: Ziller). Atentie la Km la auto cumparate de la Auto Cobra, iar daca vrei sa vezi preturi in Munchen, da un search pe mobile.de cu postcode 81243 (zona munchen) si radius cca 200 km si o sa vezi ce preturi sunt la masini in acea zona.

Atentie preturile pe care le vezi pot fi fara mwst inclus, sau masina poate nu mai e si au una asemanatoare, sau ....

Modificat de AML
Link către comentariu

ambele masini sint din 2003,motoare de 101 cp (mai mult de 220 km/h nu cred ca iti trebuie) prima am cumparata in 2005 cu 11500(limuzina asa se cheama la ei),si a doua am luata anul trecut la 11500 (avant) dar cu putini km toti originali,te sfatuiesc sa stai atent la TURCI SI LA ITALIENI (sint tepari)

Link către comentariu

De acord ...

Modificat de AML
Link către comentariu

• Administrator

Ai dreptate Marius, nu ma intereseaza neaparat viteze mari (am cam trecut de varsta inconstientei), cat sa am un cat mai mare confort. Si cand spun asta ma refer la cat mai multe dotari (gen : climatr, navi, xenon, etc.)

Pe de alta parte voi ma sfatuiti sa-i exclud din start pe turci, arabi, italieni samd ???

multumesc

Link către comentariu

• Administrator

Nu vreau sa generalizez si nici n-as vrea sa par cinestie cum , dar sfatul meu e sa excluzi zona Munchen .

Cauta mai in nord ( dincolo de Koln ) . Ai mult , mult mai putine sanse sa iei vreun ghimpe .

Cei care merg frecvent in zona stiu despre ce vorbesc . :lol:

Modificat de aryes13
Link către comentariu

• Administrator

Te cred Marian ca in nord sunt mai ok, am citit si recitit aproape tot ce s-a spus referitor la asta, da' tipul cu care ma duc din zona asta isi face "cumparaturile", ca sa zic asa si nu colinda mai departe de o raza de aprox. 200 km de Munchen. Asa ca... nu prea am incotro :lol:

Link către comentariu

pai daca tipul isi face cumparaturi din zona aceea...atentie si la tip :D

Link către comentariu

• Administrator
pai daca tipul isi face cumparaturi din zona aceea...atentie si la tip :D

Nu Scuterone, tipu' este de incredere, poate nu m-am facut eu prea bine inteles, doar ca vreau sa fiu si eu cat de cat informat sa nu ma las doar pe mana lui.

Initial ii propusesem lui sa-mi aduca o masina, dar mi-a recomandat sa merg cu el sa o aleg, asigurandu-mi consultanta tehnica, daca pot sa ma exprim asa, pentru ca nu vrea sa-si auda reprosuri dupa aceea. :D

Link către comentariu

daca te duci sa cumperi vag iti trebuie un om de legatura aici la o reprezentanta VW pt a verifica masina in baza de date (nr de km , vizite la service cu valoare mare de plata,eventuale lovituri) apoi pe cartea service a masinii trebuie sa verifici daca reviziile de acolo corespund cu reviziile din baza de date VW.Daca se pricepe la cumparat masini trebuie sa-ti spuna si daca masina a fost vopsita sau nu.Succes.

tipu' e de incredere da' cumpara masini din Munchen.....ha.ha. altceva nimic

Link către comentariu

• Administrator

Multumesc Scuterone. O sa am nevoie.

Asa cum scrie in semnatura as vrea sa-mi achizitionez. Poate imi recomanzi pe cineva.

Link către comentariu

Scuterone, ce parere ai despre reprezentanta BMW din Munchen (pt sh bineinteles)?

Ai luat ceva vreodata de la ei?

Intrebarea e cu caracter general, pentru toti care sunt pe acest forum si poate se gaseste cineva care are informatii in acest sens...

Link către comentariu

BogMW (sper ca nu am gresit prea mult numele userului) a zis ca is ok dpdv al masinilor; a povestit asta la un vs cu beemer 320 parca....

Link către comentariu

• Administrator

Adi, poti sa detaliezi putin referitor la reprezentanta BMW din Munchen ?

multumesc

Link către comentariu

• Ex member unpinned this topic
  • laduncaag a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!