Jump to content

'16 Audi A4 B9 2.0 tdi quattro

cristi511

Postare recomandată

Wow! Deja 3 seturi de plăcuțe față la 60k? La A4 am 4 seturi pe 240k. Mai incearca si frana de motor, sau poate ai o problema la etrieri, raman strânși! Eu as verifica lucrul pistonașelor, chiar daca masina e aproape nouă.

OffT: La motocicleta fac curatarea de pistonase o data la maxim 2 ani, au o predispozitie la blocarea cursei pe revenire mai ales dupa mers mult pe ploaie, acolo sunt 3 pistonase per etrierii față si chiar le abuzez.

Frumoase pozele din excursie, chiar profi ! :)

Modificat de ct_act
Link către comentariu

Frana de motor la automata e ca si cum n-ar fi. :)

Masina circula mult in oras, pe distante scurte, fâțâiala cum s-ar spune. 

Mersi ✌️

Link către comentariu
8 hours ago, cristi511 said:

Frana de motor la automata e ca si cum n-ar fi. :)

Ai modul S sau padela din stanga si se rezolva si cu frana de motor :D

Link către comentariu

Zic sa trecem peste subiect, va dau asigurari ca frana de motor la masina asta e ineficienta. Restul e can can. 

Multumesc. 

Link către comentariu

totuși, prea multe plăcuțe. eu am 70k+ și e setul original. 

Link către comentariu

Asta sa fie singura problema a masinii. :)

intre timp, m am hotarat la o revizie intermediara. Zilele astea sper sa rezolv. 

Link către comentariu

tu schimbi plăcuțe, mie imi „ruginește” farul :))) 

Link către comentariu

Mda, maine merge la "operatie".

Avem asa:

- ulei original

- filtre Mann (fara cel de motorina)

- placute fata Ferodo

Imi place maxim exteriorul masinii, pacat de lipsa DCC-ului si a unui motor ceva mai potent.

IMG_20190523_170436.jpg

IMG_20190523_214147.jpg

Link către comentariu

Eu când am zis că 2.0 tfsi era ce trebuie. E colegul cu soft pe el și ajunge la doar 320-330 de cai. 

Designul eu il văd ca la b6. Și peste ani o sa fie la fel de placut ochiului.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

59k km:

Update, nu de alta dar am scris si de bine si de rau:

- spatarul de la scaunul soferului nu se mai incalzeste. Verificat cu OBD, exista o eroare. --> de dus la garantie

- am inceput sa simt niste socuri in volan la trecerea peste denivelari sau prin gropi --> de dus la garantie

- plescaitul motorinei este defapt plescaitul Ad-Blue-ului. --> de injurat inginer

- ma gandesc serios sa schimb amortizoarele cu cele care vin cu suspensia standard(confort).

- vreau sa revin la 18 doar ca nu reusesc sa "marit" setul de 19. Sunt frumoase, fac masina sa arate mai bine dar pentru nervii si spatele meu, sunt prea mult. Daca aveam DCC....

Over and out.

Link către comentariu

Eu zic sa incerci Michellin, o sa ai o surpriza placuta si o sa poti pastra jantele pe 19 ;) 

Link către comentariu

Șocuri in volan? Pai direcția nu e electrică? 

Ar fi bine sa conduci un b9 cu jante pe 18 și confort că s aveai daca e ceea ce cauți

Link către comentariu

Dupa 2 ani si ceva de posesie, descopar si eu asta...☠️

IMG_20190611_140821.jpg

Link către comentariu

ăla e locul pentru pungi de cumpărături :D

ai descoperit că ai 2 tipuri de claxon?

Link către comentariu

Siiiii, pentru ca ploua non stop, de dimineata pana seara, mi-am facut timp pentru ceva ce trebuia facut mai des.

Nu m as fi gandit ca se poate aduna atata mizerie pe 10cm² de textil. Oare tapiseria cum o fi? ?

IMG_20190611_182812.jpg

IMG_20190611_182703.jpg

Link către comentariu

Din servetelele alea ramane solutie in alcantara, risti sa se'adune si mai multa mizerie rapid de'acum incolo

Link către comentariu

e normal sa se adume mizerie din cauza tipului de material si a faptului ca pui mana des pe el.

daca era cutie manuala , era si mai mult.

nu conduceai cu manusi?

cum zice si Andrei, servetelele alea sunt pt ce scrie pe ele. sper sa nu faci urmatorul pas, sa cumperi niste lapte Doina 

Link către comentariu

O sa iau asa ceva cu prima ocazie. 

Conduc cu manusi la drum lung, nu cand ma fâțâi prin oras. 

Cat priveste laptele doina, e deja luat dar cu alt scop :))

Link către comentariu

scopul sper sa nu aibe legatura cu masina.

si daca dai pe pulpe de dama, sa nu se urce imediat cu ele pe scaune.

alcantara fiind carpa, orice solutie pt - merge folosita.

Link către comentariu

Nu nu, respectam procedura de aplicare/utilizare a cremei :))

In alta ordine de idei, in sfarsit pot spune ca sunt OK cu masina, la drum intins. 

Mare like pt soft.✌️

Ps: salutari colegului cu MRC (A6 C7 avant) la numar, se pare ca oamenii care stiu sa mearga in aglomeratie sunt din ce in ce mai rari. 

IMG_20190615_071235.jpg

Link către comentariu

Desi aici ploua, m-am oprit la self wash sa dau jos insectele si praful adunate pe perioada week-endului.

Edit: incepe sa mi placa din ce in ce mai tare HBA. Drumurile de noapte sunt simtitor mai putin obositoare tinand cont ca faza lunga e ft puternica cu LED-uri.

Le: am facut putina curatenie. Va multumesc pentru intelegere.

IMG_20190617_230613.jpg

Modificat de cristi511
Link către comentariu

@Andrei_72A sosit solutia.

Multumesc pentru recomandare, sa vad daca am timp week-endul asta sa o pun la treaba.

Le: 2 ani de la achizitie si 40k km facuti impreuna. 

IMG_20190621_174542.jpg

IMG_20190621_195358.jpg

Link către comentariu

Cam asa sta treaba dupa cateva ore de frecat. Pentru "my first time" rezultatul e multumitor. ;)

IMG_20190622_115645.jpg

IMG_20190622_112733.jpg

IMG_20190622_112706.jpg

IMG_20190622_115736.jpg

IMG_20190622_115650.jpg

IMG_20190622_102454.jpg

Link către comentariu
  • Rave a închis acest topic
  • cristi511 a deschis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!