Jump to content

Elcar Gid

elad
 Share

Postare recomandată

Salut Ionut,

Ti-am trimis si un PM,

Se poate face si pe masina mea , si a ta, chestia asta

Corner light

Sau se poate face dar nu in service autorizat! :blah:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@ domnul popescu

iaca si o chestie naplacuta, am dat drumul la aeroterma si e zgomotoasa are un fashait care vine din partea dreapta. Ceva idei despre ce este vorba si ce nu e pus bine strans etc, n-as vrea sa bat drumul inapoi pana la Buzau doar pentru asta

Link către comentariu

Verifica sa fie bine pus filtrul de habitaclu. Altceva nu-mi vine in minte...

Link către comentariu

...posibil sa nu fie etanseizat capacul filtrului..si trage aer pe acolo....e doar o posibilitate..

Link către comentariu

...

@ yang dupa cum vezi este doar o revizie simpla la care se adauga doar o echilibrare de roti

....

Ma simt nevoit sa intervin cu o observatie aici pentru ca am vazut ca nimeni nu a spus nimic. Nu am nimic in comun cu ElcarGid, nu am trecut pe acolo decat intamplator prin fata service-ului si nu am nici un interes. Corect ar fi insa sa spunem ca NU este doar o revizie simpla. La aia se schimba uleiul si filtrele iar la tine s-au schimbat si placutele, antigelul si lichidul de frana si s-a efectuat si echilibrarea rotilor si rotirea acestora.

La un service normal (nu de reprezentanta), un schimb de ulei + filtre costa la mine la A4 in jur de 550-600 RON. Daca schimb in plus si placutele, mai sunt inca 400-450 RON in plus (placute 320 RON + manopera).

Tu ai fost intr-un service de reprezentanta...acestea nu au tarife nici la piese nici la manopera, asemanatoare cu un service mai mic. Daca la revizia trecuta ai platit 580 RON, doar schimbul de placute fata iti mai crestea pretul cu aprox 350-400 RON (nu stiu sigur am estimat si eu). Antigel, lichid de frana, schimbarea acestuia plus rotirea si echilibrarea rotilor, reglajul farurilor si verificarile pe standul de frane/amortizoare iti mai poate scoate usor din buzunar inca 500 RON...si iata cum ajungi la suma de 1500 RON (aproximativ).

O sa spui poate ca nu ai solicitat toate astea...dar sa ne amintim ca esti in service de reprezentanta. Conceptia noastra despre ceeace trebuie facut la o revizie si ceeace producatorul recomanda (si un service de reprezentanta se conformeaza acestor indicatii), este complet diferita. Tu poate ai vrut doar ulei, filtre si eventual placute. Dar ei au vazut ca la 2 ani se fac si alte operatii...schimbatul lichidului de frana este unul din ele...verificarea amortizoarelor, farurilor, etc este altul...la fel ca rotirea rotilor.

Preturile sunt mai mari daca compari cu un service normal bun. Dar daca la acel service, faci aceleasi operatii pe care le-au facut cei de la ElcarGid, o sa vezi ca diferenta nu mai este asa mare intre ele.

Later Edit: Estimarea de 700 RON cred ca era dat fiind ca nu stiau ce aveau de schimbat exact. SIGUR, la 2 ani erau filtre + uleiul + lichidul de frana si verificarea celorlalte lichide. Au observat abia cand masina a ajuns in service necesitatea schimarii placutelor, rotitul rotilor (si echilibrarea acestora), antigelul de schimbat/completat si reglajul farurilor...de asta estimarea initiala a fost mai mica

Link către comentariu

Un + si de la mine pentru ElcarGid. Am facut revizia si am schimbat lichidul de frana.

Link către comentariu

@rapier

este o revizie simpla pentru ca este o revizie normala conforma cu caietul de intretinere care presupune toate aceste actiuni mai putin schimbul placutelor si cel legat de echilibratul rotilor. Singura revizie pe care eu nu o consider simpla este cea mare in care se schimba distribuitia in rest sunt simple schimburi de rutina

eu am mai avut daewoo pe care l-am intretinut doar la reprezentanta si comparativ si cu preturile de acum manopera este foarte mare si anumite lucrari nu sunt incluse in costul propriu zis. Spre exemplu sabotii se verifica si regleaza automat la daewoo, vad ca aici s-a facut fiindca eu am reclamat un zgomot.

Link către comentariu

@ domnul popescu

iaca si o chestie naplacuta, am dat drumul la aeroterma si e zgomotoasa are un fashait care vine din partea dreapta. Ceva idei despre ce este vorba si ce nu e pus bine strans etc, n-as vrea sa bat drumul inapoi pana la Buzau doar pentru asta

Salutare tuturor,

In cadrul unei revizii se verifica odata cu schimbarea filtrului de praf si curatenia compartimentului aerotermei. Mentionez ca mecanicul Andrei zis si "palamida" a curatat cu siguranta acel compartiment, dar se mai intampla sa se rataceasca o frunzulita care face ulterior un zgomot deranjant, declar ca mi s-a intamplat personal. Va multumesc pentru intelegere dar prin telefon sau prin intermediul forumului nu pot repara sau ... auto cu mici, mari probleme.

Sa aveti drumuri bune! :RO flag:

Link către comentariu

multumesc pentru feed-back. Voi avea sigur un drum spre Moldova in urmatoarele 2 saptamani si probabil ca ma voi abate 10 minute sa va aruncati un ochi cu un telefon in prealabil. Precis e ceva minor ce se va remedia instanataneu

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Salutare!

Dupa plecarea lui Vlad voi urmari acest topic, in speranta ca voi reusi sa vin in intimpinarea dorintelor clientilor cit mai bine.Politica va ramine orientata catre client.

Salutare tuturor,

O perioada scurta de timp sper, o sa lipsesc din peisajul service-ului. Octavia II RS este o masina rezistenta, impact cu rasturnare-"zbor la nivel jos" interiorul este intact. Ne auzim cu spor de munca, acum nu prea pot.

Viteza legala, va recomand!!! :)

Link către comentariu

..ce putem spune...insanatosire grabnica...

Salutare tuturor,

Multumesc pentru gandurile bune. Am inceput sa misc, o sa fie bine, nu va parasesc eu asa. :rolleyes:

Va rog sa conduceti cu grija!

Link către comentariu

Salutare tuturor,

O perioada scurta de timp sper, o sa lipsesc din peisajul service-ului. Octavia II RS este o masina rezistenta, impact cu rasturnare-"zbor la nivel jos" interiorul este intact. Ne auzim cu spor de munca, acum nu prea pot.

Viteza legala, va recomand!!! :)

Chit ca sunt Off Topic, insanatosire grabnica.

Daca nu ai probleme fizice, fierul se va repara... pe bani...

Multa sanatate...

Link către comentariu

am o problema mica la un T4 '94.anume un reglaj la pompa de injectie se poate?

Link către comentariu

..daca dl Ionut P e in refacere..nu stiu daca are cine sa-ti raspunda aici....asa ca incearca un telefon direct la ElcarGid..

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Multe +uri si de la mine pentru Elcar Gid Buzau! Si la tinichigerie si la service, foarte amabili si prompti si nu in ultimul rand au toata bunavointa sa rezolve problemele.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Adresez si eu multumiri celor de la Elcar Gid Buzau, pentru amabilitatea si profesionalismul de care dau dovada. Este adevarat ca scriu despre asta cam tarziu, masina a fost in service la sfarsitul lunii octombrie cu ambele portiere pe dreapta si prag usor indoite si zgariate. Masina arata impecabil intr-o perioada de timp scurta, 7 zile. Cred ca sunt in asentimentul tuturor celor care v-au trecut pragul cu probleme si au plecat multumiti, sa aveti Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Link către comentariu

..zi-mi te rog..pragurile au fost indreptate sau schimbate, sau chituite?

..te intreb pentru ca am si eu cate o infundatura usoara pe fiecare parte...(deh..mi-a trebuit offroad cu masina de strada)....

Link către comentariu

• Administrator

Astazi am apelat de 2 ori la dumnealor...

O data am fost dimineata cu GTul la revizia de 30k: toate bune si frumoase, lucrat destul de repede (nici eu nu ma grabeam)

Dupa amiaza am fost cu A4 B7 - le familiei pt o problema destul de spinoasa ref la DPF... scanari in mers, incercat regenerare, senzor temperatura intrerupt (probabil ros de vreun soricel)... rezolvat si senzor si regenerare/curatare DPF... Cornel (sper sa nu am vreun miel de dat) de la Diagnoza, om rabdator si de calitate

2 bile albe si de la mine! :vinemosul:

Multumiri tuturor si Sarbatori Fericite!

Link către comentariu

Dudu, da, Cornel il cheama si suntem colegi de forum :D

De curand, cei de la Elcar Gid au avut bunavointa sa-mi trimita cu Fancurierul acasa un set de capace comandate. Le multumesc din nou pentru amabilitate si grija pe care au avut-o sa ajunga cum trebuie la mine.

Sarbatori fericite si din partea mea!

:vinemosul:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am facut si eu pe 30dec. prima vizita la Elcargid pentru o revizie.

Nu am decat cuvinte de lauda..

In primul rand, m-au primit fara probleme, chiar daca nu era tocmai liber service-ul si era sf. de an.. La Brady, unde mergeam pana acum, a aparut un nou "sef" de service cu foarte mari figuri in cap. Aveam 44.700 km, m-am dus la ei... am intrebat de Teo sau Florin, la un birou unde era acest mare sef.. "pai ce problema aveti?"... vreau sa vorbesc cu ei, pentru o revizie, am 44.700, vine acum Craciunul, revelionul.. o sa depasesc binisor 45.000 si vreau sa fac revizia. "aaa... pai nu se poate. pana in februarie nu mai facem programari, ca suntem foarte ocupati si nu o sa va bage nimeni fara programare, eu sunt seful de service si le iau din salariu si nu cred ca le convine" pai.. si cum facem? Ca o sa ajung pe la vreo 46-47.000 pana in februarie... "pai si eu ce sa va fac? ori nu mai mergeti cu masina pana atunci, ori pierdeti garantia"

Buun... il sun pe Ionut, era in concediu (apropos, insanatosire grabnica! ) si ma pune sa-l sun pe Alin Baroian.. il sun... "Cum sa nu... nici o problema, pe 30 dec. la 8:30 puteti veni?"

deci... mda.. :D

In al doilea rand, am dat peste un mecanic de nota 20, nu am retinut numele, dar o sa ma interesez si vi-l spun... este un om formidabil. Foarte tacticos, stie foarte bine meserie, a facut tot ce era de facut pt. revizie, dupa care s-a apucat de o alta cerere de-a mea... cerere adresata pana acum si tuturor service-urilor din Bucuresti, unde mi s-a pus VAS-ul pe masina si in cateva secunde mi s-a dat raspuns.. "nu are nimic, totul merge perfect, n-avem ce sa-i facem, asa sunt toate.. e normal!". Este vorba aici de consumul foarte mare... de la 9 in sus in oras, de la 5,5 in sus in afara si 0.9-1l/h la relanti.

Ei bine, acest mecanic de la buzau, a stat cred ca mai bine de o ora doar sa-i dea de cap acestei probleme... dupa vreo 30min, a venit la mine, sa-si ceara scuze ca a intarzaiat asa mult, dar verifica problema semnalata si crede ca a gasit unde era buba si o sa mai dureze ceva sa rezolve.

Intr-un final, s-a terminat totul... iar acum, masina consuma la relanti 0.6-0.7.. in oras n-am mai vazut peste 7.5, iar in afara, am avut 5.1 pe un drum la munte, cu 5 persoane in masina si ceva bagaje.

In total, revizia a fost asa:

- filtru polen

- filtru aer

- filtru ulei

- filtru motorina

- completare ulei servo

- 5l ulei Mobil

- inlocuire bec pozitie nr. spate

- toate verificarile + manopera

Total = 820 RON revizia + 50 RON motorina pana la Buzau.

Ma declar mai mult decat multumit si voi reveni cu cea mai mare placere la Elcargid, de fiecare data cand va fi nevoie (sper sa nu fie nevoie decat de revizii.. :lol: )

Link către comentariu

..ne-ai lasat curiosi..care era problema legata de consum ce a fost remediata..

Link către comentariu

De Ionut P mai stie cineva ceva, cum se mai simte?

Link către comentariu

De Ionut P mai stie cineva ceva, cum se mai simte?

Salutare tuturor,

Sunt aici si va urmaresc, de acasa. Ma bucur sa aud ca baietii fac treaba de calitate si cu aceasta ocazie o sa-i felicit si eu. Mai am ceva concediu medical si voi incerca sa revin cat pot de repede, daca mai pot sa revin...

Sa aveti un an bun si fara incidente neplacute!

Sa auzim de bine! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!