Jump to content

Elcar Gid

elad
 Share

Postare recomandată

Elad, iti poti face timp pentru mine sambata asta care vine ?

A problema veche cu clima - huruie si vreau sa imi montez niste senzori de parcare pe spate. Poti baietii de la tine sa mi-i monteze daca vin eu cu aparatura?

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc din suflet domnului Vlad pentru ca m-a servit astazi, aveam doar o geometrie de facut si verificari incheieturi si toate cele, dar am intrat neasteptat de repede si am rezolvat foarte repede.

ce sa zic, doamne ajuta, sa o tineti tot asa! in urma experientei de astazi poti spune ca "viitorul suna bine" :D

Link către comentariu

@ANdi B..te-am programat simbata la 8.30.Daca nu exista probleme (compatibilitate) vom monta senzorii adusi de tine.Numai bine!

Link către comentariu

As vrea sa vin si eu la voi ca multi altii ptr o schimbare de distributie la msina din semnatura si niste bucse un parbriz, stergatoare alte maruntisuri prin septembrie.

Cu cat timp e necesara o programare inainte si piesele le iau de la voi(originale) sau le pot lua din alta parte.

Oricum vreau sa am garantie la lucrare.

Link către comentariu

Este bine sa anuntati cu o saptamina inainte vizita dumneavoastra pentru a avea timpul necesar procurarii pieselor.Putem aduce piese si pe original si pe neoriginal (dupa dorinta clientului).

Link către comentariu

Si Poro ce zice??ma refer la faza cu piesele de alta provenienta?

Link către comentariu

Elad: Pls da si mie un email cu istoricul masinii mele, as vrea sa vd cand a fost schimbata distributia. As fi recunoascator!.

Multumesc!

Link către comentariu

Salutare tuturor...

Am avut prima experienta " ELCAR GID " :icon_thumright:

Dupa o verificare rapida asupra masinii, domnul Vlad a spus ca trebuie sa se uite mai atent la masina, si ca toata operatia ar dura cam 4 ore...

Cum fratele meu este din buzau (eu locuind in bucuresti) am decis sa merg la el sa stau cat timp se efectueaza controlul amanuntit...domnul Vlad cu amabilitatea caracteristica a telefonat dupa un angajat, care m-a dus cu masina unde trebuia sa ajung...dupa fix 4 ore...am fost anuntat ca va veni acelasi sofer sa ma ia sa ma duc ala service sa ridic masina...REPARATA.....

Am ajuns la service...am facut proba de drum....super multumit....VLAD spunea ceva de un rulment de presiune :P ... pe mine nu ma mai interesa atat timp cat masina functiona ok...

P.S. Dimineata nu aveam marunt pentru cafea.....o domnisoara amabila, angajata ELCAR GID, mi-a platit cafeaua.....pe care ulterior am achitat-o :P (thx Monica)

Am fost incantat de tratamentul celor de la ELCAR GID...

Multumesc Vlad !!!

Link către comentariu

numai post-uri fericite :D

sapt viitoare o sa vin si eu cu d'artagnan la revizia de 45.000 km. o sa te sun, Vlad, sa stabilim o programare. pana atunci, numai bine. :icon_cool:

Link către comentariu

Va astept...suna-ma daca poti miine, am devenit destul de aglomerati si noi, as dori sa stiu din timp cind veniti .

@tazz...porsche nu are nimic de obiectat atita timp cind in perioada de garantie folosim numai materiale originale.Postgarantie nu dorim sa pierdem clientii si le facem si oferte pe neoriginal(optiunea este a clientului)

Modificat de elad
Link către comentariu

Am stabilit telefonic cu Vlad sa vin pentru revizia I-a sambata pe 21 iulie, am inteles ca service-ul este pe strada Transilvaniei, cumva strada asta e situata cum mergi spre Brasov? Daca aveti timp sa-mi raspundeti cei care ati trecut pe acolo, v-as fi taaare recunoscator!

Link către comentariu

Da, este la iesire din Buzau pe partea dreapta cum mergi spre Brasov (... daca stii unde e fabrica de bere - ca reper).

Modificat de adrry
Link către comentariu

Multumesc, adrry! Atat am vrut sa stiu, zona, cu aproximatie ca acolo ma descurc eu. Sigur sunt indicatoare si sigur showroomul se vede de la distanta ca banuiesc ca-i mare :P

Link către comentariu

Showroom-ul / service-ul este chiar la strada si destul de mare .. nu ai cum sa treci de el / sa nu-l gasesti.

Bafta!

Link către comentariu

exact la iesirea din buzau spre brasov (vernesti), pe dreapta. e ceva maaaaare cu skoda scris pe el. :)

@elad. referitor la revizie, am incercat sa te sun si nu ai raspuns. no problem. daca se poate joi pe 19 iulie intre 9 si 10 (oricare ora e buna), sa venim cu masinile la revizie eu si colegul d'artagnan. mersi vlad. (eu revizia de 45.000 km, el de 30.000 km)

numai bine si week end placut. :cheers:

Modificat de audi_fan
Link către comentariu

Multumeeeesc, multumeeeesc, stiam eu ca ma descurc si fara gipies :)

Link către comentariu

Cand devine Elcar Gid BZ Service si pt SEAT in garantie?

Ca eu m-am saturat de incompetenta mecanicilor din Bucuresti. As veni bucuros la BZ mai ales ca parintii mei stau la 1Km de Elcar.

Modificat de Barbanero
Link către comentariu

Din pacate nu vom repara prea curind Seat in garantie....doar postgarantie.Doua marci- Skoda si VW- sunt cam maximum agreate pe dealer.Incearca Alto-Syncro, vorbeste cu Barbato Mihail (seful de service), mi-a fost coleg si il stiu ca o persoana competenta si extrem de ambitioasa.

Multa bafta! :(

Link către comentariu

elad and pot sa vin pe la voi pentru o verificare generala a masinii deoarece doresc sa plec in cocediu si nu vreau sa am surprize :(

Link către comentariu

Fost din nou la Elcar Gid pentru probleme cu Climatronic...si in 10 min deja mergea. S-au mai reparat si usile si haionul spate care zdranganeau de numa-numa. Ce pot sa zic mai mult, s-a lucrat intr-un timp record, extrem de curat si la un pret excelent.

Nu numai Vlad ci toata echipa asculta,ajuta si stie ce-si doreste un client de la service-ul lor.

Link către comentariu

@alextz: normal ca ai fost multumit, la buzau merg altfel lucrurile :) :P

si eu ajung joi la revizie. am o lista luuunga de mici probleme enervante :)

sper sa le rezolvam. numai bine.

Link către comentariu

@tazz...porsche nu are nimic de obiectat atita timp cind in perioada de garantie folosim numai materiale originale.Postgarantie nu dorim sa pierdem clientii si le facem si oferte pe neoriginal(optiunea este a clientului)

si ce protocol aveti cu funrizorii de neoriginiale in asa fel incat sa putei oferi garantie nu numai la manopera?

Scz daca sunt stresant dar chiar ma intereseaza problema....

Link către comentariu

Stai linistit, este simplu...clientul vine cu factura prin care dovedeste ca a montat piesele respective la noi, de restul ne ocupam impreuna cu furnizorul...

Modificat de elad
Link către comentariu

Vlad, iti multumesc inca o data tie si echipei Elcar. :banghead:

Mereu la inaltime. :lol: Tineti-o tot asa !!!

(azi am facut revizia de 45.000 si totul a decurs super. mai ales ca am scapat si de zgomotul facut de chedere :beerchug: )

Sa va racoriti bine :lol:

Modificat de audi_fan
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!