Jump to content

Elcar Gid

elad
 Share

Postare recomandată

Elad a fost tata (Dm. Postelnicu) cu masina mea la voi la service a avut uleiul schimbat, statie umplutacu freon, parca un rulment la ac schimbar si senzorul de la borcanasul cu apa pentru farurir era dus, nu stii cand ajunge la voi acel senzor, ca sa vin cu masina sa mi-l puneti.

Multumesc mult!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am fost si eu sambata la Elcar Gid. imi venise piesa pe care o comandasera pentru inlocuire. treaba a mers ca de obicei. ca unsa. :P

chiar nu stiu ce sa mai laud la Elcar Gid ca am zis totul pana acum. :P. servicii excelente. plus ca din cauza mea s-a stat putin peste program. mea cupla.

oricum. de departe SUNTETI CEI MAI BUNI ! :P :P

Modificat de audi_fan
Link către comentariu

@Andi B.-piesa este pe intirziere...in urma solicitarii termenului de livrare pentru aceasta am fost informati ca joi piesa ar sosi.Daca se va intimpla acest lucru veti fi sunat pentru a inlocui piesa.Este o lucrare relativ simpla si nu va dura mult.

Link către comentariu

Buna ziua d-le Vlad ! Pentru masina din semnatura imi puteti estima un pret al reviziei de 15.000 Km? Acum am 13.500 Km si intentionez sa va vizitez.

Multumesc!

P.S. Imi puteti spune si ce marca de ulei folositi?

Modificat de rdirectoru
Link către comentariu

Buna ziua d-le Vlad !

La fel ca si @rdirectoru va rog:

Pentru masina din semnatura imi puteti estima un pret al reviziei de 30.000 Km? (incluzand si geometrie directie) Acum am 26.500 Km si intentionez sa va vizitez pe la 28000 (in carte scrie ca trebuie sa ajung pana la 29500)

Multumesc!

P.S. Imi puteti spune si ce marca de ulei folositi?

Link către comentariu

@LaurentiuD-da, este ok(toate preturile stabilite cu clientul se respecta)...si mie imi pare rau ca nu te-am cunoscut.

@Mardistrans-domnisoara de la receptie cred ca a fost impresionata de ceva :lol: ....altfel stie destul de bine ce are de facut(ii terorizez cu lucrarile ce trebuie efectuate in cadrul reviziilor, si cred ca a gresit placa...a pus-o pe cea cu masinile pe benzina)

Multumesc pt.raspunsul elegant , eu pregateam deja 250 ron pt.bujii . :icon_thumright:

Link către comentariu

@Andi B.-piesa este pe intirziere...in urma solicitarii termenului de livrare pentru aceasta am fost informati ca joi piesa ar sosi.Daca se va intimpla acest lucru veti fi sunat pentru a inlocui piesa.Este o lucrare relativ simpla si nu va dura mult.

oki doki, multumesc mult :icon_thumright:

Link către comentariu

Buna ziua Vlad,

Am fost acum ceva timp pt revizie. schimbat uleiul, baietii au pus etichetele la usa cu urmatorul schimb peste 10000km, iar in carte au pus cum e normal la 15.000km.(atunci nu m-am uitat ce scrie pe etichete ci doar in carte) acum vad ca si compuerul de bord tot la 10000 l-au pus ca mi-a aparut avertizarea pt service. Intre timp am avut ceva pe casco la voi si le-am spus de asta(etichete vis a vis carte) si mi-au fost date niste explicatii...de n-am inteles ...nimic! precum la Porsche Romania recomanda la 10000, etc. eu am spus ca VW recomanda la 15000 si tot asa. Nu au verificat la cat era setat computerul. si eu am lasat-o asa. Iar acum ma sacaie cu avertizarea de service, iar eu vreau sa fac schimbul la 15000 sau pe acolo, dar nu la 10000.

In plus de asta as dorii sa fac si o completare cu freon.

Multumesc

Modificat de hartagu
Link către comentariu

vezi ca se reseteaza din buton avertizarea de service. Scrie undeva aici pe forum dar nu mai gasesc topicul. Asta am facut si eu , l-am resetat ca ma bazaia aiurea. Se poate reseta si cu VAG-com-ul daca vii la o intalnire sigur gasesti pe cineva sa te ajute. Resetarea manuala se face de la butonul de unde resetezi kilometrajul ala mic. Se roteste de el in stanga cu contactul pus sau ceva de genu`. E un joc :icon_thumright:.

Am gasit si topicul despre resetare service interval:

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=12075

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Buna ziua Vlad,

Am fost acum ceva timp pt revizie. schimbat uleiul, baietii au pus etichetele la usa cu urmatorul schimb peste 10000km, iar in carte au pus cum e normal la 15.000km.(atunci nu m-am uitat ce scrie pe etichete ci doar in carte) acum vad ca si compuerul de bord tot la 10000 l-au pus ca mi-a aparut avertizarea pt service. Intre timp am avut ceva pe casco la voi si le-am spus de asta(etichete vis a vis carte) si mi-au fost date niste explicatii...de n-am inteles ...nimic! precum la Porsche Romania recomanda la 10000, etc. eu am spus ca VW recomanda la 15000 si tot asa. Nu au verificat la cat era setat computerul. si eu am lasat-o asa. Iar acum ma sacaie cu avertizarea de service, iar eu vreau sa fac schimbul la 15000 sau pe acolo, dar nu la 10000.

In plus de asta as dorii sa fac si o completare cu freon.

Multumesc

Buna ziua

Revizia la 10.000 este doar o recomandare urmind ca clientul sa hotarasca daca vine la 10.000 sau 15.000.Te astept cind ai timp sa-ti facem setarea dorita.

Cu stima

Link către comentariu

:frigbaitata:

Am fost programat pe 14 iunie sa schimb distributia (kit = curea, role, pompa apa) pentru masina din semnatura.

Am ajuns la 8:20, masina a intrat in service la 8:30 (conform programarii) si a iesit la ora 14:00 (dupa proba de drum) cu piesele vechi in portbagaj.

In afara de distributie am mai remediat mici probleme (scartit volan, reglat stergatoare).

Tuturor celor implicati in ceea ce inseamna ElcarGid le doresc sa o tina tot asa.

Multumesc Vlad.

ps: cand apare scout-ul sunt si eu interesat sa o vad mai de aproape.

Link către comentariu

salut elad maien dimineata iti fac o vizita sa imi puna si mie baietii senzorul de la apa si sa imi schimbe..un bec :D

Link către comentariu

Salut elad.M-ar interesa si pe mine montarea unui tempomat pe masina din semnatura la voi in service.Imi poti spune te rog cat m-ar costa lucrarea (piese +manopera)sau daca pot lua eu tempomatul si voi doar sa-l montati?Mentionez ca eu sunt din Galati si va trebui sa facem o programare .Astept raspuns.Multumesc anticipat!

Link către comentariu

@dylly... inveti oamenii de rau ? :lol: :blink:

Modificat de audi_fan
Link către comentariu

'dylly'

din cate am citit pe forum ivas-ul mai are de invatat.prefer sa fac 200 km si sa mi se faca treaba buna.oricum eu nu an avut de-a face cu ivas-ul pana acum.Cine stie?poate intreb si la ei.Tu stii sa fi montat ei tempomate pe golf/bora?

Link către comentariu

Stiu ca ti se pare ca am obtinut greu a doua marca -VW-dar crede-ma ca acest lucru a implicat multa munca(dotare, scolarizari, angajari,...schimbat mentalitati, logistica-programe operare....)si tin sa-ti spun ca inca nu am terminat.Parerea mea este ca mai avem inca jumatate de an pina ne vom ridica la nivelul pe care il doresc si....il doresc clientii...si crede-ma il vom atinge!

@elad. In primul rand salutari si felicitarii.Sunt si eu un posesor de vw si treb sa vin sa fac revizia.cel mai probabiil o sa dau o fuga pana la buzau,multe lucruri bune am auzit despre tine.Legat de ce ai spus mai sus, dupa parerea ta, ai reusit ce ti-ai propus?

p.s.:faci revizii si la peugeot 307 (post garantie) ?

Mersi,

Cosmin

Link către comentariu

o sa vin in primul rand cu peugeotul si asta datorita baietilor de pe forum care vad ca sunt incantati de ce treaba ai facut acolo, cu atat mai mult cu cat romanul e nemultumit din oficiu... felicitari si sper sa ne si intalnim cand voi veni cu peugeotul :)

Link către comentariu

@champion-pot sa-ti confirm ca am ajuns macar la primul nivel pe care mi-l doream.Dorim sa facem treaba cit de buna, sa nu ne culcam pe o ureche.Nu este de ajuns ca am reusit ceva, tot timpul este loc de mai bine.Nu suntem perfecti, dar ducem o munca continua de perfectionare.Cel putin stiu ca datorita comunicarii tot mai bune cu clientii, reusim sa le rezolvam problemele. ;)

Link către comentariu

Am mai postat odata acest mesaj dar cred ca nu a fost vazut de @elad,asa ca mai postez odata.

Salut elad.M-ar interesa si pe mine montarea unui tempomat pe masina din semnatura la voi in service.Imi poti spune te rog cat m-ar costa lucrarea (piese +manopera)sau daca pot lua eu tempomatul si voi doar sa-l montati?Mentionez ca eu sunt din Galati si va trebui sa facem o programare .Astept raspuns.Multumesc anticipat!

Modificat de eug-vw
Link către comentariu

Am mai postat odata acest mesaj dar cred ca nu a fost vazut de @elad,asa ca mai postez odata.

Este foarte ocupat.. :vaidecapulmeu: dar cu siguranta vei primi un raspuns din partea lui!

Link către comentariu

@eug-ww: saptamana asta Elad intra mai greu pe net. Vei primi cat de curand un raspuns de la ei.

Daca arde in schimb, vezi ca mai sus gasesti numere de telefon de la Elcargid, suna si cere un cost estimativ, iar daca iti convine fa o programare.

Link către comentariu

Am fost si eu ieri sa schimb distributia,ulei,placute...

Vlad nu era acolo,dar era Ionut Popescu.

Am ramas uimit de amabilitatea oamenilor,de curatenia din atelier,

de felul in care se lucreaza.Am vrut sa schimb si cureaua + intinzator

accesorii,dar mecanicul mi-a zis ca e pacat sa dau banii aiurea ca sunt f.bune.

(cum spunea cineva mai sus "le pasa de banii nostri)

In Bucuresti nu am gasit un asemenea service...

In concluzie,raman clientul ElcarGid.

Multumesc Vlad,multumesc Ionut. :)

Link către comentariu

@eug-vw-imi pare rau ca nu am raspuns pina acum dar acest lucru nu a fost posibil(am fost plecat din firma).Va trimit pret PM miine.

Link către comentariu

Multumesc pentru raspuns.Seria de caroserie este:WVWZZZ1JZ2W141770.Eventual sa-mi lasati si un nr. de telefon unde pot face o programare,si cam cat ar dura toata operatiunea.As prefera intr-o sambata daca aveti program.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!