Jump to content

Elcar Gid

elad
 Share

Postare recomandată

asemenea servicii cu masina la schimb, biletel la oglinda si si cu stat peste program ai sa gasesti la foarte multi dealeri in tara

e strategie implementata de PORO si care se gaseste chiar si la Ivas Galati noi avem f f multe masini la schimb si drept dovada ca serviciul functioneaza rar gasesti masinile de la serv inchirieri in curte

Strategia o fi implementata dar functioneaza efectiv in foarte putine locuri(poate acesta este motivul pentru care la noi s-a gasit si masina) .Pot sa-ti mai transmit un singur lucru-este preferabil sa analizezi activitatea din propriul service(sa faci corelatia intre rezultatele report telefonic, CSS, problemele aparute pe forum sau din oricare alta sursa), sa luati masuri de imbunatatire a activitatii dupa care o sa culegeti si roadele.Daca mai vrei ceva amanunte despre activitatea Ivas care te-ar ajuta , contacteaza-ma pe unul din numerele de telefon afisate anterior sau PM. :blink:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@cristina.marketi...

..baietii de la voi(Ivas) pot lucra si bine...dar cu o conditie...pe care o cunosc si care nu va face onoare.....spaga la greu (sau ma rog "mici atentii")...buni sacii cu soia,nu?

Asta ar fi motivul pt care varul meu s-a decis sa nu mai faca urmatoarea revizie la voi...ci in Buzau...desi pe el nu-l interereseaza pre mult banii l-am convins ca exista un service unde poate fi tratat in mod onest si fara sa "cotizeze"...

Modificat de yanq
Link către comentariu

asemenea servicii cu masina la schimb, biletel la oglinda si si cu stat peste program ai sa gasesti la foarte multi dealeri in tara

e strategie implementata de PORO si care se gaseste chiar si la Ivas Galati noi avem f f multe masini la schimb si drept dovada ca serviciul functioneaza rar gasesti masinile de la serv inchirieri in curte

Stimata colega de forum, Cristina,(se poate, nu?)

Elcargid pentru mine a gasit o solutie cand IVAS-ul inca nu avea asa ceva.

Nu este vorba de masina la schimb, nu este vorba de biletel la oglinda, nu este vorba de stat peste program, este vorba de omenie si nu in ultimul rand de respect reciproc. (am considerat util insa sa dau un feedback deoarece clientii inseamna bani, banii inseamna afacere ...)

Gasiti in profilul meu toate datele necesare pentru a afla personal detalii cu privire la vizita mea in service-ul in care lucrati (a doua oara va ofer aceasta oportunitate). Pe de alta parte nu cred ca are rost sa fim offtopic aici. Va fac o propunere insa, vizitatii, aveti ce invata.

Link către comentariu

• Administrator

vlad,

rugaminte mare la tine... am vorbit cu gabitza C si mi-am programat mk4-le la voi... joi dimineata va sosi a mea doamna cu masina in service, eu fiind la Bucuresti... rog daca se poate si o testare completa si o privire la toba...

Multumesc :)

Link către comentariu

am fost azi la elcar gid. totul super ok, ce de obicei, doar ca m-am plictisit rau de tot asteptand singur aproape 4 ore :icon_cool:. defectiunea a fost descoperita (mai multe detalii in topicul, probleme octavia 2). urmeaza sa revin saptamana viitoare pentru inlocurirea piesei cu pricina.

Vlad (desi nu a fost prezent), e dovada clara ca "Omul sfinteste locul".

Numai bine.

Link către comentariu

@dudu-vom acorda toata atentia msinii doamnei :unsure:

Link către comentariu

Manat de cele scrise aici, si de cei peste 30.000 km din bord, care ma atentionau ca revizia trebuie facuta urgent, am decis sa zic pas la service-urile din Bucuresti si am purces spre Buzau. Confirm ca tot ce s-a scris pana acum e perfect adevarat. Oamenii sunt super, service-ul e nou si f curat, multe rampe, sala de asteptare, fete frumoase, etc. Vlad e un tip senzational, personal nu am mai intalnit director de service ca el. Baietii s-au miscat repede si cu talent, si si-au facut treaba f bine. Bravo Elcar Gid ! Daca service-ul asta ar fi in Bucuresti, cred ca ceilalti concesionari Skoda s-ar apuca de altceva, ca ar ramane fara clienti :lol:. Tot asa baieti, si sa nu vi se urce fumurile la cap.........:cheers:.

Link către comentariu

Saluatre trebuie sa ma alutar si eu celor care dau feedbackuri foarte bune celor de la elcargid, am fost acum o saptamana is putin la ei cu masina din profil, mici probleme cu clima (nu mai mergea) :P si un shcimb de ulei, o senzor pentru butoiul cu apa. Totul a mers foarte bine, oamenii sunt profesionisti. Ce mai 10+.

Keep doing the good work elad :P

Link către comentariu

Vin si eu cu un feedback pozitiv. Ce mai de-a dreptul incantat de Elcargid :) Uitati aici si ceva detalii

Link către comentariu

Pentru ca postul lui furiarosie ducea la primul post din acel topic, mi-am permis sa dau eu copy-paste de acolo.

Am facut revizia de 30k km la Elcargid Buzau. Multumesc inainte de toate lui Alextz care mi-a recomandat acest dealer-service. Sunt foarte incantat de cum au decurs lucrurile. De la felul cum te primesc si te trateaza pana la felul cum se ocupa de masina. EXCELENTE servicii si EXCELENTE preturi!

Am luat toate filtrele si uleiul de la ei pentru ca preturile (luate inainte prin telefon) au fost cele mai mici.

Si acum sa va povestesc un pic mai in detaliu: mi-au dat scutul jos (nu doar desfacut la un capat) si bine au facut caci au observat o mica scurgere de ulei. Scurgere care pana la urma s-a dovedit a fi de la un surub nestrans cum trebuie (cred ca s-a slabit in timp caci nimeni nu a umblat acolo) cred ca de la retur turbo. S-a rezolvat fara sa platesc nimic in plus, s-a facut si o proba si nu a mai curs. Mi s-a luat o piatra de pe inima :)

Am schimbat toate filtrele plus lichidul de frana ca peste 2 luni fac 2 ani. Reglat si franele pe standul de franare, facut pe garantie degresat si curatat de geamuri fata. Si tot ce trebuie la o revizie de 30k cu numai 540RON !!! Manopera pentru revizie a fost 2,3 ore fata de peste 3 ore cat m-a taxat Brady la 20k si am schimbat acum si filtrul de motorina. Ora de manopera e 64,5RON fata de 100RON la altii :)

Ce sa mai una peste alta a fost asa cum ar trebui sa fie la un service care se respecta. Dl. Vlad e foarte amabil ma informa despre orice mica problema. Nu am stat langa masina ca nu era nevoie, geamul de la sala de asteptare la elcargid e foarte mare si vedeam tot.

Deci recomand la randul meu cu mare caldura Elcargid. Si mai e si aproape de Bucuresti.

Bafta

Link către comentariu

Salutare din nou celor de la Elcar Gid, ....revin cu problema mea - schimbarea distributiei la vw bora 1.9TDI, ASV, 2001.

Saptamana asta ajung la Buzau, (joi sau vineri), se poate face operatiunea atunci?

Dl. Elad dati-mi un nr. de tel. unde pot suna si stabili toate detaliile legate de piese, pret, durata lucrarii, etc...

Sper sa nu ma refuzati si sa aveti timp, ca nu mai stiu cand ajung la Buzau...si distributia cam trebuia schimbata deja... :)

astept un raspuns din partea dvs.

merci!

Link către comentariu

Dl. Elad dati-mi un nr. de tel. ...

http://www.elcargid.ro/?vw

Informatii contact: Elcar Gid S.R.L. Str Transilvaniei 510 Buzau Telefon: 0238.723.374 Fax:

Link către comentariu

Super interesante mesajele... Sa dati o bere la toata filiera :( Alextz stie... :D

Modificat de Mariuz_
Link către comentariu

@BorisFlokow-pentru usurinta-0746.199.800. sau 0238.72.33.74.

Pentru readucere aminte numere contact!

@LaurentiuD-suna-ma si facem o programare

Modificat de elad
Link către comentariu

am fost sambata la lansarea fabiei. parasutisti, muzica, free drinks. foarte frumos. :lol:

Link către comentariu

free drinks

alcool? ...si fete nu? ..sau le-a "monopolizat" Vlad pe toate? :soothe[1]:

Link către comentariu

alcool nu stiu. venisem cu masina :)

fete? destule :)

Link către comentariu

Am facut revizia la 75.000 km.la masina din semnatura si totul a fost O.K. . Am ramas insa cu un semn de intrebare :domnisoara inginer de la receptie m-a intrebat daca schimba si bujiile , ca trebuiau schimbate la 60.000 km .

Eu avand motor TDI PD , care are numai bujii incandescente , am ramas cu gura cascata . Intrebarea este daca aceste bujii incandescente trebuie schimbate la 60.000 km sau recomandarea se refera la bujiile de la motoarele pe benzina ?

Link către comentariu

Mi-am pus tempomat la Elcargid, ieri. Era sa scriu azi dar e deja trecut de 12 AM :icon_cool:

Incantat ca si la revizia de acum o saptamana. Si pretul rezonabil mai ales ca nu am prins tempomatul cu reducere (cum au luat altii anul trecut). Totul la ~ 440 RON.

Face totii banii, mi-am relaxat cu adevarat picioarele pe drumul de intoarcere :D Pacat ca sunt atatea radare, am luat si eu unul la dus si o gramada de puncte (primele si sper ultimele) dar c'est la vie :)

Multumiri Vlad (elad) baietii erau acolo si au lucrat repede si bine :rolleyes:

Inca odata, recomand cu caldura elcargid-ul.

Link către comentariu

Salut, in sfarsit am reusit sa schimb si eu distributia la masina, am fost vineri la Buzau dupa ce in prealabil facusem rezervare si vorbisem cu Vlad la telefon cu 2-3 zile inainte.

Am ajuns la 8:30 AM in service, vorbit cu Cristi (consilier service) care mi-a spus ca Vlad nu este acolo, dar stia despre ce este vorba.

Din pacate, datorita evenimentului de pe platoul Dacia, cu lansarea la noua Fabia, nu era nici o masina disponibila ca sa o pot inchiria, asa ca am placat cu taxiul.

Am vorbit si cu Ionut Popescu, care mi s-a parut super baiat.

La 15:00 m-am intors in service, masina tocmai se ducea la un test de 20 km. cu mecanicul care s-a ocupat de sch. distributiei.

Piese: curea - Gattes, role - INA, pompa apa - Ruville

pret:1.100 ron, initial trebuia sa platesc 950 ron, asa cum vorbisem cu Vlad la telefon, oricum diferenta nu era asa de mare asa ca am platit fara sa comentez.

Surpriza insa, Ionut Popescu am venit si a spus ca s-a facut o greseala si ca trebuia sa platesc 950 ron, asa cum stabilisem cu Vlad de la inceput.

Insa eu deja platisem cu CC si nu se mai putea returna diferenta, singura posibilitate fiind ca la urmatoarea interventie la masina sa-mi scada diferenta de 150 ron. Asa a spus Ionut!

Am ramas putin uimit pt. chestia asta - nu stiu ce alt service facea lucrul asta, mai ales ca eu nu comentasem nimic; pt. mine s-a demonstrat ca acolo sunt oameni de caracter si de cuvant!

Oricum trebuia sa schimb discurile+palcutele fata, asa ca o sa revin la Buzau in max. 1. luna.

Dl. Vlad, se poate confirma?, Ionut a spus ca este ok.

Concluzii:

baieti amabili, fete dragute

masina merge Ok

service de calitate

cu siguranta recomand la toata lumea! :rolleyes:

Regret insa ca nu am facut cunostinta si cu Vlad, poate data viitoare.

Pana atunci, numai bine :D si teneti-o tot asa!

Modificat de LaurentiuD
Link către comentariu

@LaurentiuD-da, este ok(toate preturile stabilite cu clientul se respecta)...si mie imi pare rau ca nu te-am cunoscut.

@Mardistrans-domnisoara de la receptie cred ca a fost impresionata de ceva :lol: ....altfel stie destul de bine ce are de facut(ii terorizez cu lucrarile ce trebuie efectuate in cadrul reviziilor, si cred ca a gresit placa...a pus-o pe cea cu masinile pe benzina)

Modificat de elad
Link către comentariu

Am fost si eu sambata la ElcarGid pt schimbat uleiul la masina din semnatura. Totul este asa cum stiam de cand s-a infiintat ElcarGid ( oameni profesionisti care vor sa te faca sa pleci multumit cu orice pret). Imi pare rau ca nu v-am prins domnule Vlad, dar Ionut Popescu v-a tinut locul cu succes.

Nota 10 cu felicitari.

Link către comentariu

Buna, Vlad!

Sunt din Piatra - Neamt, masina din semnatura are deja 13000 km.

Crezi ca va veti putea face timp pentru mine la schimbul de 15000?

Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Da, imi voi face timp...frumos oras Piatra-Neamt...tocmai ce am trecut ieri pe acolo.

Link către comentariu

Multam, voi lua legatura telefonic, in timp util :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!