Jump to content

Golf Alltrack 1.8 TSI


CristiALF

Postare recomandată

De lucrul asta eram absolut convins. Totusi, ganding logic, cred ca trebuie sa prind un pic pe margine si din portiunile bune pentru a nu risca sa sara vopseaua usor ma gandesc. O sa incerc insa sa nu depasesc 1-2 mm. Ma asteptam ca setul sa aiba si instructiuni de utilizare, dar inauntru n-am gasit nimic..

 

Modificat de CristiALF
Link către comentariu

Pai ce instructiuni vrei ? Next, Next, Shake, Paint.

Link către comentariu

Eu iti recomand dupa ce aplici (la vreo o saptamina distanta) sa folosesti un set de polish manual de zgarieturi de la Turtle Wax, care are lubrifiant si smirghel de granulatie ultrafina.

Link către comentariu

Salut, te-am vazut azi pe la 18:00 pe drumul Sarii, mergeai spre Antiaeriana, din pacate eram pe banda 1 ascuns intre masini veneam din sens opus, nu am mai apucat sa te leduiesc. Se remarca rapid masina fata de un golf obisnuit ;)

Modificat de deenman
Link către comentariu

Salut, da, tocmai ce ma intorceam din vacanta :) 

Am revenit acasa dupa 6 zile si aprox 1350 Km parcursi. Judetul Huneadoara este pur si simplu senzational: de la drumuri pe/printre dealuri/munti, la peisaje fantastice aproape peste tot, pana la multitudinea de locuri pe care le poti vizita, totul este minunat in acest judet. 

Am vizitat si Parcul National Retezat bifand cu aceasta ocazie si o aventura soft off-road pana in Poiana Pelegii.  

A fost o vacanta super reusita, dar din care am m-am intors destul de obosit, practic in fiecare zi am mers catre tot felul de destinatii. 

 

 

IMG_8509 (Medium).JPG

IMG_8522 (Medium).JPG

IMG_8521 (Medium).JPG

IMG_8565 (Medium).JPG

IMG_8568 (Medium).JPG

IMG_8577 (Medium).JPG

IMG_8580 (Medium).JPG

IMG_8587 (Medium).JPG

IMG_8591 (Medium).JPG

IMG_8627 (Medium).JPG

Link către comentariu

Problem. Sunt un pic dezamagit, cam devreme pentru asa ceva. Luni trebuie sa fac un drum la montatori si deci sa pierd niste timp aiurea, timp care saptamana asta era oricum foarte limitat :( 

image.jpg

Link către comentariu

Wow nasol :(

Unde ai pus folia si ce folie a fost? Sunt curios care va fi motivatia pentru care s-a intamplat.

Link către comentariu

urat :(

posibil o curatire insuficienta a suprafetei ... nu neaparat folie naspa

Link către comentariu

Pai stii unde am pus folia :) si e d-aia buna. Acolo unde cred ca am mai trimis si eu vreo min 5-6 clienti. 

Astept si eu sa vad motivarea, ma indoiesc ca am eu folia sparta, desi a mai luat niste pietre, nu cred ca putea/trebuia sa intre apa la o adica. Si am incercat sa vad daca o pot scoate pe undeva, am presat, nu am gasit nici o fisura/gaura. Recomandarile sunt on hold pentru ei si sanse mari sa nu mai pupe asa ceva ever.

 

 

Link către comentariu

Daca e folie Llumar ar trebui sa ai 5 ani garantie. Oricum... e neplacut! S-a insistat cumva cu jetul pe marginea foliei? Chiar si asa, garantia ar trebui sa acopere.

Modificat de Andrei_72
Link către comentariu

Nu s-a insistat, a fost ghinion. Folia se miscase foarte putin pe o portiune de 6-8 cm, dar a fost suficient.

Am fost azi la montatori si au rezolvat problema: mi-au schimbat folia cu totul pe farul in cauza. Daca tot am ajuns la ei, i-am rugat sa imi rezolve si cele 2 zgarieturi de pe stopul stanga spate, chiar daca nu se vedeau cine stie ce, era pacat sa nu apelez la ajutor specializat. Deci uite ca am rezolvat @vdragos fara Turtle Wax :)

Mi-am luat o piatra de pe inima, ieri am facut un drum in afara de vreo 50+50 Km si ma gandeam "nu oi avea naibii ghinionul ghinionului sa ma vada Unu' cu apa "in far" si sa ma traga pe dreapta?!" :vaidecapulmeu:

Peste vreo 10 zile plec la mare si cand ma intorc voi merge sa fac evacuarile si poate raman finante si pentru un Dyno Test.

 

 

Link către comentariu

Nu stiu :D - o solutie, dupa care cum au sters-o cum s-a luat zgarietura aproape instant, dar ramanea farul matuit pe acea portiune. Dupa care au venit cu masina de polishat cu 2 perii: una din "carpa" si una din burete la final, in timp ce au mai dat cu o solutie albicioasa gen. A durat 5 minute toata treaba, incluzand si protectia cu scoci de hartie a zonelor adiacente :)

 

Link către comentariu

Azi la Motul Day Out - multumiri lui @C Z R pentru poze :salut:. A fost un eveniment super reusit si facut placere sa petrec iarasi putin timp alaturi de @Ioana + @Costin,  @voinea, @C Z R si baietii de la Motul (cred ca Doru are sigur user pe aici dar habar nu am care este acela :D

20170723_123110 (1280x720).jpg

20170723_123228(0) (1280x720).jpg

Link către comentariu

Chiar a fost super ziua. Verifica pagina de Facebook ATA mai sunt câteva poze frumoase acolo. :)

 

FB_IMG_1500877770163.jpg

Link către comentariu

Le-am vazut deja, dar eu am doar aceasta poza pusa de tine :) 

Voi aveti mai multe :P

 

Link către comentariu

ma bucur ca ti-a placut Hunedoara ... ca si peisaje ... pacat ca nu se promoveaza mai mult ... cum e drumul de la baraj Raul Mare pana in Poiana Pelegii? ... De mult nu am mai urcat pe acolo ... ai facut si traseu la lacul Bucura sau doar pana in Poiana!?

Link către comentariu

@CristiALF: Tizule, ce drum e ala pus de tine, cu asfalt perfect si nou >? Pe unde e ?

PS. Te invidiez pentru pozele de pe circuit, eu n-am asa ceva...inca :) 

Link către comentariu

@davides: da, chiar ne-a placut foarte mult, de-abia astept sa revin in zona :icon_thumleft:. Drumul de la Baraj catre Poiana Pelegii (nu am urcat la lac din pacate, nu era timp, eram cu copii dupa noi, nu se putea) este destul de rau as spune, iti ia destul timp sa il faci, mergi in general cu 10-15 Km/h daca nu vrei sa rupi masina. Cu un Logan/Duster sau ceva fara pretentii sigur poti merge mai repede si mai fara griji :D , dar cu o masina normala, nu. Cand am fost eu erau si portiuni cu apa ramase de la ploaie la care te bagai la noroc, dar nu erau mai mari din 15-20 cm de apa din fericire. Altfel, multe pietre, gropi, zone inguste, mai sunt si zone prin padure in care se poate merge cu 25 Km/h, par a fi adevarate autostrazi in acel peisaj :) , dar sunt relativ putine. Am spus, drumul poate fi facut cu aproape orice masina , dar cu atentie si rabdare. Mie de exemplu mi-a luat vreo 50 min sa il fac la dus..

@75NOR: am uitat sa precizez ca autoritatile zonei, fiind profund impresionate de venirea noastra, s-au pregatit exemplar asfaltand drumurile din zona. Nu in fiecare zi iti calca pragul asemenea personalitati :biggrin: 

Drumul in cauza cred ca era asfaltat fix de cateva zile :) , era (mai mult ca) perfect ! Drumului ii spune 687M, si leaga satul Cincis de drumul 687A. Jumatate din acest mic drum practic taie o padure.

Cu circutul e misto, intr-adevar, dar am stat cu emotii in ce priveste anvelopele. Tocmai din aceasta cauza nici nu am fortat prea mult, nu am vrut sa le stric, oricum masina mea nu e este de circuit si cu atat mai putin acest circuit care este mic, sinuos si pretabil unei masini mici aspirate - de altfel au si fost niste gaze d'astea mititele pe acolo care erau in elementul lor :) 

 

 

Modificat de CristiALF
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Merci :) 90 mm am pus. M-am jucat un pic si cu 100mm pe acolo, dar era prea exagerat, asa ca am ramas la 90 considerand-o cea mai buna varianta.

Link către comentariu

@CristiALF: Tizule, arata perfect ! Mean machine, asta e look-ul, big like.

Unde le-ai montat ? Ceva detalii ? Lucreaza ingrijit baietii de acolo ? 

Link către comentariu

Merci Tizule! Da, acum am si eu 2 evacurari mai rasarite. Nici cele originale nu erau rele, dar acum parca e ce trebuie :) - cel putin pentru mine.

Lucrarea am facut-o la Pilot Service in Voluntari (fara intentie de reclama), baietii au lucrat foarte bine, dar nici nu e cine stie ce mare operatiune: taiat tipsurile vechi cu flexul, sters insemnele Pilot de pe ele :) ,  pus cele noi cu sudura, calculat putin sa cada bine ambele si aia e. Totul a durat mai putin de 1 ora si pretul total a fost 300 lei.

Modificat de CristiALF
Link către comentariu
30 minutes ago, CristiALF said:

taiat tipsurile vechi cu flexul,  pus cele noi cu sudura, calculat putin sa cada bine ambele si aia e.

Uite, exact operatiunile astea ma intereseaza si pe mine. S-au facut ingrijit ? Inclusiv masurat pentru cele noi si calculat ca sa fie planeitate intre ele ? 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!