Jump to content

Noul motor 1.5 TSI

Iulian M
 Share

Postare recomandată

în urmă cu 3 ore, aditzu' a scris:

Cine ia masina pentru cat e garantia e normal ca vrea costuri mici de exploatare si schimba uleiul la limita superioara a intervalului dat de producator. Masina e vanduta de obicei la 1-2 luni dupa terminarea garantiei. 

Cine ia masina de la 120.000 km in sus si-ar fi dorit ca fostul proprietar sa schimbe din 15 in 15 mii km ca sa stie ca nu au aparut uzuri premature in motor.

Eu ma gandesc cu groaza la un motor de 1.5 tsi pus pe un Golf 8 si facut taximetrie cu el prin oras la care schimburile de ulei e facut la 30.000 km. 

Topicul asta are 2 directii: Distributie si Schimb de ulei. 

Sper sa prind ziua cand vom discuta de turbo,egr, gpf, etc..

Salut esti fostul kspic medicul din Brasov, de pe forumuri cu uleiuri? 

Aveai pe tiktok user,numai de uleiuri vorbeai. De ce te-ai sucit pe echipamente audio?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

în urmă cu 22 ore, Cristi_V a scris:

S-a mai discutat, e la fel pana când nu mai e la fel. Adică în funcție de condițiile de funcționare intervalul pentru schimb poate fi mai scurt.

Manual, pagina 183 (la mine):

image.png.8608c5443dc8dc490514803b95b4a05e.png

Date de acum direct din aplicația tinichelei:418290664_Date1_5tsi.thumb.jpg.4a04e43fbc340e34d1136c2105c5e7bf.jpg

Link către comentariu

Exista vreo diferenta fizica/mecanica  intre 1.5 tsi 115 cp si 150 cp ma refer la golf, am comandat si urmeaza sa fie livrat la anul si vreau sa stiu daca se poate mari puterea din calculator 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• Hayate
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!