Jump to content

Noul motor 1.5 TSI

Iulian M
 Share

Postare recomandată

George george 123
On 28.11.2025 at 10:00, halamadrid a scris:

Cati km are masina? De ce vrei sa schimbi distributia la o masina de 4 ani?  La 1.5 tsi distributia nu se schimba ca la vechile motoare, de fapt, nu are un termen de schimb fixat, ci  doar verificare.

Ca si km am acum 117000, doar ca am auzit ca interval pt distributie e de 5 ani sau 150000 km. Acum parerile is impartite si as dori sa aflu din experienta reala a posesorilor de 1.5 Tsi cam cum au procedat. Multumesc.

Am schimbat si abreajele in reprezentanta si cu tot cu reglari etc m a dus la un cost final de 9000 de lei in Sibiu, de aceea intreb totusi ce e cu oreturile astea la niste consumabile totusi vw nu audi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

On 11/29/2025 at 9:58 PM, George george 123 said:

Ca si km am acum 117000, doar ca am auzit ca interval pt distributie e de 5 ani sau 150000 km. Acum parerile is impartite si as dori sa aflu din experienta reala a posesorilor de 1.5 Tsi cam cum au procedat. Multumesc.

Parerile sunt impartite dar adevarul e unul singur.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!