Jump to content

Noul motor 1.5 TSI

Iulian M
 Share

Postare recomandată

Dyno la varianta de 115cp

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si dyno-urile astea sunt relative :)

Link către comentariu

• 5 weeks later...
On 2/24/2025 at 9:35 AM, sveck78 said:

La mine, daca este setat pe bord, între ceasuri să apară consumul instantaneu, când intră în modul 2 cilindri apare scris ceva de genul "mers in 2 cilindri". Daca am altceva setat (viteza de deplasare, telefon, distanta...etc) apare jos in dreapta o iconiță rotunda in interiorul căreia scrie "eco" (bănuiesc că atunci merge in 2 cilindri). Plus că, la mersul in 2 cilindri se simte o foarte foarte ușoară vibrație. 

Mie mi.a spus de la reprezentanta ca motorul este echipat cu ACT+, dar datorita faptului ca nu am posibilitatea de selectie a modurilor de condus (sport/comfort/eco), aceasta functie nu va fi activa niciodata.

Imi pare o prostie, dar daca nu am argumente, nu.i pot contazice.

Pe Skoda stiu sigur ca functioneaza si fara a avea selectorul de condus(spot/comf/eco)

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Nici la mine nu este posibilitate de selecție a modurilor de condus și nu am văzut să apară în bord că merge în 2 cilindri. Mi-ar plăcea să nu fie activată funcția ACT (DXDE, 1.5TSI, 85 KW). Poate mai avem feedback și de la alți deținători...

Link către comentariu

Nu stiu care e diferenta intre act si act+. La mine, 1.5 130cp, masina cumparata in feb 2020 (din ce stiu e doar act), desi nu am selectarea modului de condus, intra sistemul de oprire a 2 cilindri.

Link către comentariu

Motorul merge in doi cilindrii indiferent daca e sau nu disponibila acea optiune. Dar trebuie mers constant, fara solicitari notabile ale motorului.

Link către comentariu

Ar trebui sa apara scris 2 cilindri sau un cerc cu ECO, depinde de ceasurile de bord.

Link către comentariu

Sora mea are Octavia noua. Am dat o tura cu ea si nu mi-a aparut deloc indicator ca ar merge in doi cilindri. Dar se aude ca merge in doi cilindri si se simt putin vibratiile specifice.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!