Jump to content

Golf 6 - Placute de frana

miti
 Share

Postare recomandată

Seara buna, am observat de când am schimbat discurile și plăcuțele fata și spate că, mijlocul discurilor se supraîncălzeste la frânări mai agresive, având și culoarea specifica.Am făcut revizie pe culise și ghidurile la călăreți, etrierii spate sunt reconditionati și nu agata, sa nu fie discurile și plăcuțele ce trebuie?Am mers pe ATE, luate de la un magazin de renume din zona, aveau holograme, plăcuțele fabricate in Italia, iar discurile in Franța, ori invers că nu mai țin bine minte, așa scria pe cutii.Rodaj le am facut peste 500 de km cred, prin apa am mers ''normal'', nu am intrat in spalatorie imediat dupa drum lung, cam dezamagit dupa 1500 de lei plus munca prestata.Nu am bataie in pedala ori alte probleme, franeaza ok momentan.

Am inteles, ce ar fi mai bun?

IMG_20260320_180738.jpg

IMG_20260320_180828.jpg

Modificat de sdR+
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!