Jump to content

Bora 1.6 Rus


MajeStik

Postare recomandată

si in e90 o sa investesti si nu o sa mai scoti banii :-P

Link către comentariu

Adevarat dar totusi e o masina cu 9 ani mai noua :) Sincer sa fiu mai degraba as intoarce capul dupa o bora bine intretinuta, aranjata frumos decat dupa un e90 dar...anul. Fiind 1.6 nu prea pot sa fac cine stie ce din ea, nu pot sa pun niste roti mai mari fara sa infulentez demaraj/consum...etc. Daca era 1.9 sau 1.8T era altceva.

Link către comentariu

Tu stii ce e mai bine.Anul chiar nu e problema asa de mare. Daca masina este servisata corect, cu piese de calitate si nu are probleme tehnice poate sa aibe si 50 de ani pentru mine.Atat timp cat arata si ruleaza ca la inceput e tot ce conteaza.Conteaza cat de mult e intretinuta masina si cat de fiabila este.Eu cu roti pe 17 si late de 225 nu simt nici o diferenta de demaraj/consum.Poate unul nesimnificativ.Ai probleme cu consumul de ulei? Imi dai si mie link'ul pe privat cu anuntul, multumesc!

Link către comentariu

Masina merge impecabil, singura problema e evacuarea care are fisuri si se aude uratel la ralanti. Nici o masina nu mai merge ca in prima zi, mai ales la varsta ei :P dar pentru o masina veche de aproape 16 ani...eu zic ca se prezinta super. Consum de ulei normal, 500ml la schimb, asta am vazut pana acum, si ii dau ture, unde mai prind ma duc si in 4500. Iti trimit pe privat anuntul.

Link către comentariu
38 minutes ago, MajeStik said:

 si ii dau ture, unde mai prind ma duc si in 4500.

Inteleg noi astia cu tdi-uri sa zicem ca le mai dam ture din cand in cand la 4000-4500 - insa la un benzinar "a da ture" e pe la 6000 sau mai mult...

Link către comentariu

:)) Stiu ce zici doar ca totusi e prea mult pentru varsta ei la 6000 :P 

Link către comentariu

Aici te inseli. Nu sa mergi pan' la Constanta in 6000, insa din cand in cand nu-i strica.

Link către comentariu

Nu are sa fie prea mult?!poate la diesel sau FSI/TSI unde ai turbina,la motoare benzina standard ,daca masina a fost servis'ata cand a trebuit si cu piese de calitate fara carpituri /compromisuri nu ai dc sa iti faci probleme,stai linistit myth-ul cu "pierde 1 cal putere pe an" a fost spart de mult,cred ca este si un video cu vw corrado de 180 cai,care ia murit vreo 35 cu timpul,dupa un bun service cap-coada pe dyno a dat 179 hp.

Personal nu port nici o frica de motorul meu,indiferent de turatie si durata pt ca stiu ce am schimbat si investit in el.

Chestia cu turat din cand in cand e ok in caz ca ai un "dop" undeva dar nu serios si haotic gen drifting/revving ca nu avem motoare in V (inca) :D 

Modificat de cxr2test
Link către comentariu

Recomand si eu sa se ajunga uneori si in 6000 de ture in a 3 de exempl, in a 4 a deja ai depasit de mult limita de viteza. La benzinare le prinde bine putina dezmortire, sunt motoare de turatie si se simt bine in ture mari, chiar si la varsta asta. Eu niciodata nu schimb sub 3000. Dupa o iesire din asta, sa vezi ce vioaie o sa simti masina. Bafta inca o data cu vanzarea, masina merita fiecare banut.

 

Link către comentariu

Partea buna este ca nu prea o rulez in oras, destul de putin si seara cand e mai liber. Cei mai multi km ii fac pe DN1 in weekend cand merg de la bucuresti la ploiesti si invers. Pe unde mai prind ii mai dau si ture.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Cu parere de rau va anunt ca masina are acum alt stapan :( Sper sa o intretina la fel cum am intretinut-o eu, am iubit extrem de mult aceasta masinuta si mi se rupe sufletul sa stiu ca nu mai e a mea...

Link către comentariu

Sentimentul e nasol, mai ales daca a fost prima masina.Daca ai apucat sa mai modifi ceva la ea, deja e si mai greu.Ce vrei sa iti iei in loc, e90?

Modificat de ionutMK4
Link către comentariu

A fost prima masina personala, inainte am avut un renault symbol 2010 luat de nou de tata. Urmeaza e90 :D 

Link către comentariu
  • Vizitator a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!