Jump to content

Bora 1.6 Rus


MajeStik

Postare recomandată

Vreme frumoasa astazi, numai buna de o spalare :D

Bandourile ma enerveaza maxim, trebuie sa vad cand le vopsesc ca sunt urate :( Cel mai sila imi este de cele de pe usi care sunt lipite...

IMG_0688.jpg

IMG_0695.jpg

IMG_0691.jpg

IMG_0709.jpg

IMG_0692.jpg

Modificat de MajeStik
Link către comentariu

Asa aratau si bandourile mele inainte. (cele de pe bare) Le-am dat un spray mat si am rezolvat problema.

Link către comentariu

acopera locu gol din capota de la emblema veche,arata bine bine masina cu jantele alea :icon_thumright:

Link către comentariu

Da, am matuit suprafata si am dat 3 maini de vopsea. Din vara pana acum au rezistat si se prezinta la fel ca in prima zi. Am avut noroc ca cele de pe usi nu s-au decolorat si nu a trebuit sa le vopsesc. Eu unul nu m-as chinui sa le dau pe cele de pe usi jos decat daca as pune bandouri de Highline.

Link către comentariu

La exterior trebuie sa mai schimbi stopurile.Mie imi plac mult modelul asta, ar intineri putin spatele.Pentru inceput, daca tot da caldura, iti recomand si eu sa iti vopsesti tu bandourile.Si cele de pe usi, fara sa le dai jos.Le izolezi de restul caroserie, le slefuiesti bine, dai cu primer si recomad sa iti faci 2-3 tuburi in culoarea masinii.

 

volkswagen-bora-sedan_41.jpg

Modificat de ionutMK4
Link către comentariu

Hmm, unde as putea sa imi fac tuburi de vopsea ? Nu trebuie si lac ?

Link către comentariu

La orice magazin cu vopsea.Ori le dai tu codul de culoare, ori vin ei cu un fel de scaner si iti scaneaza culoarea de pe masina.Lacul este pentru extra protectie, poti sa dai si cu lac.Iti faci si tu un calcul si vezi cum iesi mai bine.La vopsitor sau sa o faci tu.

Modificat de ionutMK4
Link către comentariu

In CJ e firma care face cu 55 lei un tub/spray pe codul de culoare sau mergi cu capacul de rezervor,etc

1.Parere personala: grila fara semn pe bora nu prea e asa de "cool" ca si pe mk4,are prea multe spite si e "groasa" ori astupi semiluna or grila cu stema si daca vrei "negru" o poti vopsi.

2.Pare cam inalta,ce arcuri ai?

3.in afara de cele mentionate mai sus arata bine,in special jantele ;)

Link către comentariu

@cxr2test Arcurile cred ca sunt cele originale, in cazul in care nu au fost schimbate, asa am luat masina nu am umblat la suspensie deloc. Pe viitor o sa fie si suspensie sport reglabila. Ma gandeam si eu sa revin la grila originala, ramane de vazut.

Link către comentariu

Tocmai ce mi am luat modulul US Style pentru semnalizari. Imi puteti spune cum e mai recomandat sa le montez ? In bord, sa ma leg de blocul de lumini sau direct la far ?

Link către comentariu

Cred ca e recomandat la far.Stiam ca se incalzeste foarte tare acel modul, deci nu e bine sa ai nimic prin preajma lui.

Link către comentariu

Am vazut ca scrie pe el 150 grade C. Ma gandesc ca vara, daca se incalzeste si el si mai primeste caldura si de la motor...cine stie ce se poate intampla.

Link către comentariu

Iti dai seama ca nu prea este ok.Sunt destule cazuri in care a topit fire sau chiar sunt sanse sa ia si foc. Si nici nu prea merita daca nu ai semnalizare dubla.Nici nu se vede prea wow un punct galben. La alte modele de masini, cu semnalizari mari, pe lateralele farurilor se mai creeza un efect cat de cat.Mai bine investeai in altceva. Un modul follow/ leave me home era mai util.Parerea mea.

Modificat de ionutMK4
Link către comentariu

L am luat pentru cand voi face retrofit la faruri. Cu lupe si interiorul negru cred ca o sa fie cat de cat un efect.

Link către comentariu

Dar sa iti pui si semnalizare dubla daca nu ai proiectoare. Dar vezi cum faci cu modulul care se incinge.

Link către comentariu

Am proiector sub semnalizare. Trebuie sa ma gandesc ce pun in locul lui, ca s-ar putea sa nu mai am becul de pozitie dupa ce pun lupa.

Link către comentariu

Un prieten a facut legaturile la far si l-a pus undeva langa aripi.

Link către comentariu

Cred ca asa voi face si eu, e destul spatiu acolo si e si ventilatie. Doar ca daca bate soarele in tabla si se incinge, iar nu e bine :)) O sa gasesc o solutie pana la urma.

Link către comentariu

Iti faci prea multe griji, acel modul este izolat...nu are ce sa pateasca datorita calduri de afara...eventual il controlezi si vezi cum se prezinta.

Link către comentariu

Cum a zis si Laur, iti faci prea multe griji. 

Si eu am modul din acela de US si intr-adevar se incinge foarte tare. Eu l-am montat in far si l-am izolat cu banda textila (pe cea izolatoare normala o topeste). Nu am nicio problema. 

Link către comentariu

La banda textila m-am gandit si eu, mersi de sfat. L-ai montat in interiorul farului ? Sau pe langa el?

Link către comentariu

Prima data l-am lasat sa atarne pe langa, pentru ca nu era izolat, apoi l-am izolat bine bine si l-am bagat in interior. 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Revenim la povestea VOPEL, vopseaua pentru volan. Din pacate nu rezista :( Dupa 2 luni de utilizare s-a dus lacul si am inceput sa raman cu vopseaua pe mana. Poate nu am aplicat eu corect, nu stiu ce sa zic. De uscat l-am lasat vreo 3 zile inainte de utilizare. Am vazut in ultimele zile ca atunci cand batea soarele in el, incepea sa fie iar lipicios. Pana la urma ramane sa il imbrac in piele.

Link către comentariu
  • Vizitator a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!