Jump to content

GTI Ed35

Edy E

Postare recomandată

Arata bine. 

Unde se gasesc capacele dinastea? 

Ma intereseaza si pe mine, pentru niste jante de tabla de 16.

Link către comentariu

La reprezentanta / magazin de piese, uite codul: 5N0 071 456 XRW - asta e codul pt 1 set de 4 bucati

interesante capacelele, aveti idee daca exista asa ceva si pentru 5x100?

N-as putea sa-ti zic daca gasesti.. :)

LE: M-a mancat si m-am scarpinat... :)) Am comandat un RNS510 versiunea S.

Modificat de Edy E
Link către comentariu

~700e cu tot cu transport din Polonia de la cineva de pe eBay care numai din astea vinde. A fost ceva mai mult decat ce se vinde pe la noi dar macar stiu ca e ultima versiune.. SSD nebunii :)) Ramane de vazut daca ma descurc s-o codez sa stie toate functiile masinii cand o montez :) 

Modificat de Edy E
Link către comentariu

Am crezut ca ai luat-o noua din reprezentanta  :D

Ah, nu. Nu am innebunit :))

Mai trebuie clima noua si cam gata la interior :)

0.jpg

Modificat de Edy E
Link către comentariu

Si eu sper :)

Oricum o tin in garaj si prin Constanta nu am auzit de spargeri pt RNS-uri. Sper sa nu raman fara ea cand mai plec prin tara

Link către comentariu

Peste vreo 2 luni reincep lucrul in Constanta, poate organizam o intalnire spontana pe undeva...sa admir si eu Mk VI GTI Ed35 ::P

Link către comentariu

Nu stiu, nu cred ca are functii in plus fata de versiunile anterioare. Am vrut sa iau versiune cat mai noua si daca s-a ivit asta am profitat :) Stiu doar ca vine cu softul 6270 din fabrica; SSD-ul s-a pus si pe cele mai vechi gen P, Q

Modificat de Edy E
Link către comentariu

Sa ai mare grija cu unitatea , inclusiv in Constanta au fost spargeri pentru aparate de genul asta , un amic din navodari a patit-o chiar in parcarea de la Maritimo anul trecut si nu sa gasit faptasul nici pana acum .

Am vazut ca au tot aparut sisteme de antifurt pentru ele , ca in pozele de mai jos . Eu unul mi-as comanda asa ceva decat sa risc sa imi sparga masina si sa o devasteze pentru o navigatie .

post-71709-0-94009700-1421683431_thumb.jpost-71709-0-57046400-1421683434_thumb.jpost-71709-0-97965600-1421683436_thumb.j

Link către comentariu

Decat asa ceva pe masina mai bine cumperi cate o navigatie si un rand de geamuri la 6 luni ..

Link către comentariu

Decat asa ceva pe masina mai bine cumperi cate o navigatie si un rand de geamuri la 6 luni ..

Sau platesti o asigurare Casco,e mai sigur ! Eu am pe masina de cativa ani,iar cand am facut upgrade-ul,am asigurat aparatul suplimentar.

Link către comentariu

Cu siguranta asta voi face! Dupa ce o montez dau o fuga si la Casco :)

Modificat de Edy E
Link către comentariu

A ajuns!! Am montat si codat unitatatea pe masina  :) E versiunea S, fabricata in decembrie 2014  :icon_thumleft:

IMG_1672.jpg

Modificat de Edy E
Link către comentariu

Fata de R, Q sau P nu face nimic in plus. Probabil ca nici fata de unele mai vechi dar n-am vrut sa iau o unitate SH folosita nu stiu cat/cum. Am preferat sa iau una cat mai noua  :) Fiecare cu piticii lui/ei

Modificat de Edy E
Link către comentariu

Ti am zis, nu a fost o intrebare ironica ci chiar eram curios daca au bagat ceva functii si tehnologie in plus pe parcurs in aparate.

Asta cu piticii....no comment ca eu am o gradinita. :))

Link către comentariu

Stiu, am vazut pe topicul tau :)) Eu-s mic copil se pare.

Ce suspensie imi trageam cu banii astia de navigatie, dar daca m-a mancat... :))

Versiunile astea mai noi au cip-ul de GPS mai performant si SSD, asa am citit pe net

Modificat de Edy E
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!