Jump to content

Costuri Si Service-uri Revizie Passat B6

dintzauru
 Share

Postare recomandată

Si ce este asa greu sa spui ca ai fost la Elcar Gid Buzau?

Toata lumea stie ca au o echipa competenta si atenta. Nu este niciun secret.

Modificat de theo
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mi se par foarte mici preturile...

Link către comentariu

Si ce este asa greu sa spui ca ai fost la Elcar Gid Buzau?

Toata lumea stie ca au o echipa competenta si atenta. Nu este niciun secret.

@Theo Nu am vrut sa dau nume (am considerat ca nu e important,iar cinve voia detalii ma putea aborda printr-un PM) si nici nu am stiut ca sunt singurii din Buzau. Eu pur si simplu am "pierdut" 20 minute in pauza meciului de liga campionilor, pentru a impartasi si celorlalti experienta mea. Sunt convins ca poate multi nici nu indraznesc sa "conceapa" sa-si faca revizia la reprezentanta din cauza preturilor, eu am dat un mail si totul s-a petrecut ca mai sus. Daca am gresit cu ceva, prin aceea ca practic am trecut toate preturile de pe factura si poate este considerata ca reclama din partea unora, rog moderatorii sa stearga postul.

Drive safe !

Modificat de CipBaltag
Link către comentariu

@CipBaltag:

Te rog spune-ne si cati km aveai la revizie. In functie de rulaj variaza tariful, avand in vedere ca filtrul de motorina se schimba la fiecare 2 revizii, adica din 30 in 30 000km.

Eu ma apropii de revizia de 75 000km la Passat

Intrucat am placutele fata-spate schimbate la 60 000km si fltrul de motorina la fel, am cerut 2 cotatii pentru revizia mea si uitati ce am primit:

Tess Brasov: 850 Ron

Avia Motors Pantelimon Bucuresti: 650 Ron

La Avia au o promotie pentru VW: 1 l ulei Castrol 5w30 gratuit si 50Ron discount la manopera.

Pentru membrii Club Avia se mai aplica 10% discount la manopera si 5% discount piese, ceea ce duce costul total revizie la aprox 600Ron.

In conditiile astea, merita un drum BV-Buc si retur :)

Mentionez ca eu unul sunt multumit de service-ul Avia, servicez la ei un Golf 5 DSG si au fost super ok la fiecare dintre cele 3 vizite: revizie, schimbat buscaraie fata, schimbat bujii+fise, am stat langa masina de fiecare data si consider ca isi merita banii.

Ce parere aveti de costuri ?

Link către comentariu

sigur ca e un pret bun.

poate cineva din iasi sa-mi recomande un service bun ?

ma intereseaza in special pentru ca se pare ca in continuare am pierderi de ulei la cutia de viteze, care este dsg.

am fost anul trecut la reprezentanta vw din iasi si m-au pacalit ca ar fi vorba despre capacul de tabla, insa ulterior s-a dovedit ca nu era asta cauza, ci garniturile de la radiator.

Link către comentariu

@ 75NOR, Aveam la bord in momentul reviziei 132.469 km si am cumparat-o la 128500, asa ca am preferat sa ii fac eu toate schimburile avind in vedere ca am fost cam sceptic asupra reviziilor facute de fostul proprietar.

Link către comentariu

Vin cu cateva informatii legate de preturile placutelor de frana spate pentru "inculpatul" din semnatura, si anume - pret placute TRW 200lei - iar manopera aproape 50 lei (48 mai exact)...service-ul la care sunt "abonat" este Seat. O mica stare de emotie pana "mi-a dat voie computerul" sa le schimb, dar una peste alta a fost ok, in conditiile in care am 200.000 km si nu le-am schimbat pana acum (masina cumparata din Franta cu 100.000km). Am spus emotii pentru ca inaintea mea un computer de Passat s-a ambitionat sa se arda la operatiunea de care vorbim (schimbat placute spate). Drumuri bune.

Modificat de ermitaje
Link către comentariu

Salutare!

Recent am facut schimbul de ulei (Castrol 5W30) si filtre la masina la 160.000km. Dupa ce am pus uleiul i-am bagat un lubrifiant in ulei si anume dura lube. A mai facut cineva chestia asta? Cu cine am mai discutat despre asta, unii au pareri pro si contra. Voi ce ziceti?

Multumesc!

Link către comentariu

Parerea mea este ca ai facut o tampenie, daca imi permiti sa fiu sincer

Modificat de Valentin
Link către comentariu

@STOE, vad ca maisina ta e din 2009, de ce ai pus dura lube ?

Ce astepti sa ti se intample ?

Cred ca VW Passat e un model pe care il fac nemtii de citeva zeci de ani, cel putin la motoare se cam pricep. Parerea mea este sa pui doar uleiul care e indicat in cartea service, altceva nu cred ca e nevoie.

Eu personal nu am auzit pe cineva cu masina "noua" 2008-2009 care sa aiba probleme cu mototrul, dar parerile sunt impartite.

Vad ca ai pus 5W-30, masina e cu filtru de particule ?

Drive safe !

Link către comentariu

Nu cred ca trebuia sa-i pui prostii in motor. Nu am auzit sa recomande VW asa ceva...

Link către comentariu

Macar de era alt aditiv mai de clasa, gen X1-R (X1R Engine Treatment) dar nu Duralube...

Asta una la mana si doi... la o masina din 2009, ma indoiesc sa ai tu probleme.

In caz ca ai pierderi de ulei sau mai stiu ce alte probleme, mai indicat ar fi o cercetare mai atenta.

@75NOR: colegu', ai incercat si o oferta de la Delcar Service Brasov ?!

Oricum oferta celor de la Avia suna interesant ;)

Link către comentariu

Aoleu Duralube ??? No way, din punctul meu de vedere.

La vechiul B5.5 Pompe Duse la 190 000km intre 2 revizii completam fix 750ml ulei Castrol, dar pentru asta nu am simtit nevoia sa fiu mai istet decat inginerul neamt...

@Riddler: o sa incercam impreuna, caci eu nu ma bag unde nu stiu pe nimeni :) Mai adaugam o bere la mormanul pe care trebuie sa ti-l dau :)

Link către comentariu

V i c t o r

Nu am auzit sa recomande VW asa ceva...

Nu numai ca nu recomanda, chiar interzice...

Acum, daca tot a dat banii pe el si l-a pus in motor, asteptam impresii peste 10-15.000 km.

Link către comentariu

Nu stiu daca e chiar locul potrivit pentru discutii legate de Duralube sau Metabond... insa pot adauga experienta mea la acest subiect, si anume: inainte de masina din semnatura am avut un Wv Golf fabricat in 2002, TDI, PD, 116 cp. Masina saracului...in ideea ca tinea cu casa.(consum, consumabile,etc) Spre 13-14 miii km, adica spre schimbul de ulei, intotdeauna completam uleiul cu 200-300grame. Asta de cand am luat-o, pana am dat-o si anume 6 ani de folosinta si cca 260.000km. Singurele dati cand nu am completat au fost concediile,pentru care mi-am "pregatit" motorul la schimbul de ulei cu Metabond. Si ca sa spun si de cireasa de pe tort, concediile au insemnat in fiecare an 6.000-7000km, cu rulota de 1000kg in spate. In conditiile date ar fi trebuit sa ma rupa la consumul de ulei...ei bine NU.

La masina actuala nu am pus pentru ca toti spun ca as pune degeaba...concluziile le trage fiecare. NU sunt fan aditivi, dar in urma experientelor mentionate, cred ca acestia nici apa de ploaie nu sunt... :icon_redface:

Link către comentariu

@STOE, vad ca maisina ta e din 2009, de ce ai pus dura lube ?

Ce astepti sa ti se intample ?

Cred ca VW Passat e un model pe care il fac nemtii de citeva zeci de ani, cel putin la motoare se cam pricep. Parerea mea este sa pui doar uleiul care e indicat in cartea service, altceva nu cred ca e nevoie.

Eu personal nu am auzit pe cineva cu masina "noua" 2008-2009 care sa aiba probleme cu mototrul, dar parerile sunt impartite.

Vad ca ai pus 5W-30, masina e cu filtru de particule ?

Drive safe !

Da masina are filtru de particule.

Macar de era alt aditiv mai de clasa, gen X1-R (X1R Engine Treatment) dar nu Duralube...

Asta una la mana si doi... la o masina din 2009, ma indoiesc sa ai tu probleme.

In caz ca ai pierderi de ulei sau mai stiu ce alte probleme, mai indicat ar fi o cercetare mai atenta.

@75NOR: colegu', ai incercat si o oferta de la Delcar Service Brasov ?!

Oricum oferta celor de la Avia suna interesant ;)

Probleme nu am deloc la ea, iar duralube i-am pus la recomandarea unui prieten ca daca ai avea peste 100.000km ar fi bine sa-i pui un lubrifiant in ulei.

Link către comentariu

:)) Dar uleiul nu este el in sine un lubrifiant?

Link către comentariu

Ba da, dar...na.

Cand nu ai ce face si te mananca undeva, te mai si scarpini.

Macar sa nu faca si alti colegi ca mine.

Link către comentariu

Am facut acum 3 zile revizia la passat si m-a dus la 830 RON - filtre,ulei,manopera (tiriac auto)

Link către comentariu

Revizia de cati km ?

Ai schimbat si filtrul motorina ?

Link către comentariu

90.000 km . schimbat toate filtrele inclusiv cel de motorina

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cum e uleiul asta pt 2.0 TDI -BMP cu DPF? Am citit ca norma recomandata este 507 00 dar vad ca domnii Castrol spun ca e recomandat pt DPF...

http://www.bestautovest.ro/ulei-motor-castrol-magnatec-b4-dpf-5w40-1l.html

Intreb asta deoarece uleiul este deja cumparat si nu se stie daca e bun sau ba...

Multumesc frumos!

Link către comentariu

Nu e ce trebuie. Iti trebuie 5w30 norma 507.00 cum ai zis si tu!

Link către comentariu

Am inteles.. Dar daca masina a mers o vreme cu acest tip de ulei ce ar trebui facut acum?

O solutie dintr-aia gen "engine flush" ajuta? Sau ce e cel mai bine de facut?

Regards!

Link către comentariu

Nu cred ca trebuie sa te impacientezi. Daca vrei sa fie totul in regula (cum zice cartea), schimba-l.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!