Jump to content

Sfaturi achiziție Octavia 3

Eto
 Share

Postare recomandată

Ce masina puternica? ti-ai luat RS ? :D Cat astepti?

Modificat de Serban F
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trec de la Fusion 68 CP, 1.4 TDCi la Octavia 2.0 TDI 150 CP.

Link către comentariu

pentru auto din semnatura comanda a fost data in jur de 25 februarie, termen contractual 14-16 saptamani. In 2-3 zile masina va ajunge la Curtici si mai dureaza aprox 1 saptamana pana se livreaza.

Link către comentariu

@sosoktm: Nu inteleg, in semnatura ai trecut Octavia 2....

Se mai livreaza Oct 2? :D

@bogdanmazilu: o sa simti puterea :D e o trecere destul de semnificativa sa zic

Modificat de Serban F
Link către comentariu

Cum vezi tu semnatura cu O2 ?

Asta este profilul meu curent :

• Maşina:Ford
  • Model:Fusion
  • Motorizarea:1.4 TDCi
Link către comentariu

ma refeream la sosoktm

Ford fusion? banuiesc ca fiesta la motorul acela ? :D

Modificat de Serban F
Link către comentariu

bogdanmazilu: cu cat e mai lunga asteptarea, cu atat te bucuri mai mult de ea :) Eu am "stat" fix trei luni, ca e combi 

Link către comentariu

@AdiG, initial ma gandisem la 1.8 TSI DSG combi dar este combinatia cu durata de asteptare cea mai ridicata : 20 saptamani. Asa ca am mers pe M6 2.0 TDI.

Link către comentariu

20 saptamani......nu inteleg de ce

Link către comentariu

@SerbanF. Cica erau restrictii pe combinatia respectiva.

Link către comentariu

Cand treci de la "limuzina" la combi, urca semnificativ perioada de asteptare. Este o coada lunga, modelul combi se vinde foarte bine in Germania, Anglia si probabil si alte tari din vest ;)

Link către comentariu

Chiar si asa eu am stat dupa o masina noua, cu comanda plasata in decembrie , cu motor care incepea fabricatia abia la sf lu februarie si tot a ajuns in 13-14 saptamani. 

Repet model nou,deci coada si aici+motorul care abia la sf lui februarie incepea sa se fabrice...

Iar aici doar din cauza cozii cu 6 saptamni mai mult?

E ceva la mijloc, eu zic ca e un termen maxim acela de 20 saptamani iar masina fizic ar veni mult mai repede

Link către comentariu

Cred ca O2 este masina actuala. In semnatura are "in asteptare O3/184cp/4x4/DSG". Un fel de vRS 4x4 probabil... :)

Link către comentariu

Pai da la motorul de 184 diesel este varianta RS din ce stiu dar 4x4 nu stiam ca exista..

Da la mine nu apare treaba cu asteptarea...probabil am eu o defectiune technica

Modificat de Serban F
Link către comentariu

Probabil ai setat sa nu-ti afiseze semnaturile care contin O3-uri cu pret de achizitie mai mare de 25k. :P
Sau, probabilitate mai mica, te uiti in partea stanga (la informatiile de profil) si nu sub text (unde apare semnatura - la mine ar trebui sa se vada consumul inregistrat pana acum, spre ex.). ;)

Link către comentariu

Tocmai s-a anuntat ca TVA scade de la 01 iunie doar pentru produsele alimentare, nu si pentru masini  :(

Link către comentariu

Nu stiu de ce va plangeti, mie cu Combi si alte cateva optiuni cu probleme la data respectiva, mi-au dat termen 30 de saptamani... E drept ca a venit in exact 10 pana la urma. :)

Link către comentariu

da, dar doar de jarmania, ca noua la 78.000 km :D

semnatura e actualizata , nu stiu de ce vezi o2 :icon_confused:

Pai da la motorul de 184 diesel este varianta RS din ce stiu dar 4x4 nu stiam ca exista..

Da la mine nu apare treaba cu asteptarea...probabil am eu o defectiune technica

nu m-am mai uitat acum pe configurator, dar in februarie 2015 inca exista elegance 2,0 tdi , 184 cai (aceleasi caracteristici ca setarea de pe rs tdi) , dsg si 4x4. Aia astept eu. Performata 0-100 mai buna ca vrs diesel datorita tractiunii integrale care ajuta la start. La reprize ar trebui sa fie ceva mai slab ca rs, dar doar pana vine iarna :D

Link către comentariu

Versiunile de 180/184cp cu 4x4 (si DSG) chiar sunt "lup in haine de oaie". Si probabil ca sunt si o solutie mai buna pt cei care stau in zone ploioase/cu ierni lungi si se gandeau la un RS.

Link către comentariu

busted, imi place genul "sleeper" :sly:  dar imi trebuie si garda mai mare.

Link către comentariu

@AdiG, initial ma gandisem la 1.8 TSI DSG combi dar este combinatia cu durata de asteptare cea mai ridicata : 20 saptamani. Asa ca am mers pe M6 2.0 TDI.

ti-ai schimbat motorizarea din benzina in diesel pentru cateva saptamani in plus de asteptare? :) 

Link către comentariu

Da, a cantarit si asta dar si alti factori cum ar fi ceva suspiciuni referitoare la fiabilitatea cutiei DSG pe care o vroiam pe TSI.

Link către comentariu

Nu reusesc sa inteleg daca ai ramas tot la combi. Daca da, iti confirm din experienta proprie ca alegerea e buna. Daca ramaneai pe 1.8 TSI, un factor demn de luat in seama ar fi fost suspensia independenta. Personal eu la combi nu ii resimt lipsa foarte tare.

Completare: eu am luat masina ca optiune de familie, concedii, drumuri lungi, bune, in general. De-aia am pus si ACC+FA. 

Modificat de AdiG
Link către comentariu

@AdiG. Am comandat o berlina, 2.0 TDI, 150 CP, M6, echipare Elegance si ceva dotari de bun simt.

Link către comentariu

• kthor changed the title to Sfaturi achiziție Octavia 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!