Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

Azi mi-am comandat praguri, care o sa soseasca candva saptamana viitoare si vor merge direct la vopsitor, urmand ca ulterior sa le montez pe masina.

Pe langa asta, cochetez cu ideea de a schimba arcurile pro kit pe care le am momentan cu unele sportline  :D

Codurile pt praguri sunt 1K5853859A9B9  si   1K5853860A9B9 direct de pe ECStuning.com

Link către comentariu

:icon_thumleft:

Apropo ca ziceai de Monte Carlo, un model asemanator, dar de 18"

4922099257_bbda4fcab7.jpg

Flat Fives

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Auuu ce bine arata:d. 215 35 18 trase pe 8j si o suspensie...mmm delicios :D

Dupa ce montez pragurile o duc la polish ( prima data in aproape 8 ani :))) )

Ego, totusi arata mai bine Monte Carlo. Pacat ca nu exista intr-o singura dimensiune. :(

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Si deja ma gandesc la urmatorul retrofit. Problema e ca nu stiu care va fi si ce va implica:))))

Link către comentariu
F l o r i n

arata superb... greu de mers in Romania cu asa ceva.... din pacate

Link către comentariu

Cand vrei sa impaci si capra si varza de cele mai multe ori iesi cu varza ciufulita si cu capra suparata....

Ar exista varianta air-ride dar costurile sunt destul de seminificative (1800e)..iar cand ai o sg masina pe care o folosesti fie ploaie fie vant fie 2m de zapada e greu sa gasesti compromisul ideal. Adica hai sa fim seriosi, nu faci din rahat bici indiferent de cati bani si cate ore de munca ai investi.

Iar o masina noua "cu de toate" cum s-ar spune ma tine minim 5-600 euro pe luna timp de 5 ani. Si nu am de gand sa fac efortul asta prea curand. Pur si simplu am alte prioritati. :icon_thumleft:  

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Pentru ca roti pe 18" si pentru ca drumuri prin Romania azi am schimbat bucsele de la bratele din fata dar si protectiile de amortizoare de pe spate.(exprimarea initiala nu imi apartine si toate drepturile apartin autorului)

In plus, am mai strans putin usile mutand piciorusele de pe stalpi mai spre interior cu cativa mm si am dat pe chedere cu solutie anti-inghet ca sa nu mai scartaie. :lol:

post-47000-0-78068700-1400073030_thumb.j

post-47000-0-37338600-1400073051_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Ar mai fi o chestie, ma tot bate un gand sa schimb softul si sa merg pe mana celor de la TCM care spun in felul urmator:

- stage 1: 180 cp si 410 nm;

- stage 2: 190 cp si 430 nm.

Momentan am un stage 0.1 cu 160 cp si 387nm (dynorun@Racing Code) si m-am obisnuit cu masina pana la punctul in care simt ca nu mai trage. 

Deci, ce sa fac? Reversul medaliei este ca voi schimba cu siguranta turbo si kitul de ambreiaj mult mai repede daca voi schimba softul. :D

Link către comentariu

Nu e pentru mine.  :D  Imi place sa fie cat mai curata masina, fara excese. Cel mai bun tuning este acela care te face sa crezi ca asa a iesit masina din fabrica.  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Am aruncat aseara o privire pe lista cu piese schimbate si concluzia este urmatoarea: busci mici Lemforder au tinut fix 25k km iar cele mari tot Lemforder 40k km. Cam asta ar fi calitatea pieselor de pe piata de la noi. O sa ajung sa iau nu stiu ce marca no-name, poate aia nu e contrafacuta prin vreun sopron pe undeva in lumea asta mare....

Link către comentariu

Sincer nu am incredere...si sa dau 100% in plus la pret pentru 20% castig in durata de viata nu mi se pare o afacere.

Link către comentariu

Si ceva bun. De azi reincep tratamentul.

post-47000-0-63582500-1400259437_thumb.j

Link către comentariu

O prind de minune jantele Zolder, iar sigurul lucru pe care i l-as mai adauga ar fi pragurile de GTI vopsite in culoarea masinii si atunci ar fi 100% completa masinuta.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Pragurile sunt comandate, luni sosesc si le duc la vopsit. Sunt praguri de gli. Sa vedem ce o sa iasa:d.

Edit: Sorin, prin cate seturi de jante am trecut si mie imi plac astea cel mai mult. Desi m-au certat baietii ca am dat Rotors-urile. :d

Modificat de cristi511
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Au venit pragurile. Asembled in Mexico :))). Sa vad unde le duc la vopsit/montat. Nu am luat kitul de montaj pt ca am tot citit pe topicul de Praguri GTI ca merg puse foarte bine doar cu banda dublu adeziva.

post-47000-0-60981500-1400483018_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Azi am dus si volanul la atelier sa ii schimb pielea. Sper tot saptamana asta sa fac si nuca+saculet. Sa vedem cum stam cu finantele. Miercuri sunt gata pragurile.:d. Can't wait!

Link către comentariu

Eu zic sa nu te incanti si sa le lasi doar cu dublu adeziva, ptr ca s.ar putea sa le aduni de pe jos.ca sa nu ai probleme cu vopseaua mai tarziu, ti.as consilia sa te duci inainte sa le montezi, sa.ti lipeasca niste autocolant de o calitate mai superioara, transparent desigur, iar peste asta sa vii cu niste silicon parbriz !

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!