Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

a 6a... rapoartele sunt in felul urmator...la 3000 rpm am 160 km/h..la aprox 3400 am 180 si la 4000 ( intervine limitarea electronica...e singura treapta in care e limitata turatia) 220 pe bord si/sau 210 pe climatronic.

Link către comentariu

Pe autostrazile din Romania limita legala este de 130 km/h; se poate circula cu pana la 139 km/h fara a incalca reglementarile legale.

Link către comentariu

Mai mai dar repede sariti pe mn. Cand am spus legal m am referit ca merg pana in 139 plus ca 140 pe bord inseamna aproximatic 131-132 reali :)))

Sustin cu tarie respectarea limitelor de viteza mai ales in localitati. Nu de alta dar am strambat vreo 2 capote de logan (taxiuri) ca sa nu ma aleg cu picioarele rupte pe trecerea de pietoni.:d

Modificat de cristi511
Link către comentariu

naspa (mai ales ca si eu am schimbat ATE la 4 roti recent).

garantie, ceva?

Link către comentariu

Asta e..am pus alt set, tot ate. Pana acum nu mi s a mai intamplat asa ceva si nu vreau sa generalizez. Eu tot ate am allround si sunt ft multumit.

Link către comentariu

Sebi, sincer, asa cum am spus si mai sus e un caz singular si nu vreau sa generalizez. S-a intamplat...asta e, mergem mai departe.  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Aseara, din lipsa de ocupatie, m-am gandit sa arunc o privire peste lista cu piesele schimbate la masina de-a lungul timpului si ce sa vezi...stupoare!!!!!! de la 100k km pana la 150k km...am schimbat cam toata mecanica. Doar bucsele de la puntea spate nu sunt schimbate...in rest...nimic nu a scapat.  :D

Acum ma pregatesc intens pentru un kit de ambreiaj si o turbina, iar o data facute si schimbarile astea pot spune ca masina e aproximativ noua pe dedesupt. ( a se intelege ca anul trecut pe vremea asta aveam cam 110k km).

Asa ca o sa profit intens de vremea frumoasa de afara si o sa mai merg si pe jos ca e sanatos :D .

Link către comentariu

Referitor la ultimul paragraf iti dau un sfat !! Nu mai minti lumea :)))

Link către comentariu

asta face diferenta de bani intre ate by ate si oem vw by ate ! 

care e diferenta?!

oem vw by ate sunt facute intr-o fabrica vw de inginerii vw pregatiti pe frane si ate by ate sunt facute intr-un hambar? ele sunt facute de acelasi "baiat", doar ca unele sunt vandute catre vw (stantate si ambalate oem).

la fel si cu uleiurile.

daca nu ar fi asa, fabrica si brandul ate (sau oricare altul) ar avea numai de pierdut. 

Link către comentariu

Muale,  eu sunt total de acord cu tine si tocmai de asta nu am batut pasul pe loc prea mult cu subiectul asta. Asa cum am zis si mai sus, consider ca a fost one time deal si nu pot generaliza.

Iar ceea ce a comentat colegul wiki este punctul lui de vedere si trebuie luat ca atare si respectat.  :icon_thumleft:

Edit:  mi-am adus aminte ca am reusit intr-o seara de "alergat" prin oras sa calez ( cred ca asa se spune) placutele pe fata. Cauza a fost piesa dintre volan si scaun, pentru ca era mazga pe jos si am lasat ESP activat. Asa ca a doua zi m-am programat la un schimb de placute. Inca o data, nu pot da vina pe calitatea placutelor :))))))

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic referitor la treaba asta, dar cred ca exista o oarecare diferenta intre ele si cele oem, si nu doar brandul! Si la asta fac referire la calitatea materialului !

Asta e doar o parere si nu stiu ce sa zic, n.am cu ce sa fac o masurares sau comparatie a calitatii materialului ...

Link către comentariu

Pt ca atunci cand te plictisesti iti faci de lucru, am gasit urmatoarea posibila modificare :D.

Ce parere aveti? Aia e prelungire de R? help help help!!!

post-47000-0-56986200-1395356402_thumb.j

Link către comentariu

Aia e un fel de photoshop care de fapt e paint. E luat difuzorul de pe golf r si pus la jetta iar apoi se vede cum e luat de pe mijloc si puse in parti :)))) haha lol, bnuiesc ca nu e facuta de tine

Link către comentariu

E o poza pe care am gasit o si in care am vazut cva ce imi place.:d

Ma intereseaza daca fusta de r merge pe bara mea pt ca traseul de esapament se face usor.

Link către comentariu

mie nu prea imi place cum e in poza aia..sunt prea multe cercuri - in stopuri, tips-urile..

Link către comentariu

Hmm, nu am stat sa ma gandesc asa la treaba asta dar ai dreptate. Stema, stopurile, evacuarile....Intrebarea e : oare se poate pune fusta de R pe bara mea, si daca da cam cat ar costa accesoriul oem?

Plus ca daca pun fusta de R va trebui sa pun si praguri :D

Are "fundul" cam mare si as vrea sa ii fac ceva :-??

post-47000-0-78495800-1395397445_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!