Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Foarte frumoasa masina.Iar, modificarile de tine sunt super...

tine`o tot asa :icon_thumleft: :icon_thumleft: :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc multmesc....he he..e frumos cand primesti o apreciere..sau mai multe:d.

Legat de modificari...mai nou am frane de 286 mm pe spate :d

Link către comentariu

Vreo diferenta sau inca le rodezi?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sincer...e o diferenta sesizbila insa e posibil sa fiu subiectiv si datorita faptului ca prima impresie a fost facuta pe rotile de iarna. Am tot avut eu un pitic pe creier legat de "cd-urile" de pe spate.

Link către comentariu

Doar discul. Asa e si pe fata chiar daca am trecut de la 288 la 312.

Link către comentariu

La spalatorie ca doar e vineri si trebuie sa aratam "da shit" :)))

post-47000-0-00511600-1394205926_thumb.j

Link către comentariu

" Buunn..s a dus zapada..putem sa incepem sa facem planul de actiune pentru 2014. Dupa ceva studiu in amanunt al masinii am decis ca voi face in perioada imediat urmatoare cateva chestii:
- vopsit volan. Dupa abia 147k km volanul arata ca naiba:(
- rezolvat problema directie. Momentan sensibilitatea directiei este maxima asa incat la viteze mari aceasta reactioneaza ca la 30 km/h ( in vag com am o eroare gen steering wheel columm asist failure).
- dat jos scaun sofer si uns arcurile pentru ca scartaie si efectiv ma scot din minti.
- demontat si gresat ventilator recirculare climatronic ( sub torpedo).
- indreptat si refacut jantele + cauciucuri noi.
- schimbate toate becurile interioare cu leduri.
- (poate) montat praguri gli.
- schimbat frane spate cu cele de gti/passat( 286 mm).
- schimbat jantele de iarna (tabla) cu jante de aliaj pe 16.

Daca imi mai vin idei o sa actualizez lista pe parcurs:d "

Asta ar fi un update. Sper saptamana asta daca imi permite vremea sa mai tai cateva chestii de pe lista.

In rest, lista ramane neschimbata ( sper....ca altfel portofelul meu o sa fie foarte suparat :tuktuk: )

Link către comentariu

pai pentru grila fara semn cea la care te-ai referit  ...si pentru masina in general :)

Link către comentariu

hmmm...am inteles. Multumesc pentru apreciere.

Grila...ma uitam pe net de una alta si brusc mi-a rasarit o idee...masina alba..grila neagra...cat de rau poate sa fie?:d :))))

Link către comentariu

La spalatorie ca doar e vineri si trebuie sa aratam "da shit" :)))

frumoasa ! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Multumesc multumesc:D .....si eu ma uit dupa ceva Piano Black....dar nu ma grabesc ca nu ma supara banii prin buzunare :))))) 

Ideea e ca tot ce am vrut/vreau sa-i fac masinii vreau sa fie chestii de bun gust, chestii care sa nu deranjeze ochii, care sa para OEM. S-a dus vremea Fast and Furious:D

in plus, as putea spre exemplu sa colantez grila mea cu colant negru lucios, iar in cazul in care nu ma satisface il dau jos si gata.

Daca totusi are cineva vreun pont... :icon_thumleft:  :icon_bounce:

Ps: plus ca inca nu am renuntat la ideea de interlagos :icon_thumleft:

post-47000-0-97480000-1394438423_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Cu jantele alea si asa de coborata in California, ca la noi mai tre sa treaca vreme...

Link către comentariu

De bine de rau pe la mine au mai reparat astia drumurile :RO flag: ....plus ca rotile mele au exact aceeasi dimensiune ca interlagosurile. Dar air ride/suspensie reglabila costa ceva $$$ si inca nu consider ca merita. 

Dar ar fi un vis frumos :zzzzz:

Edit: ultima oara cand m-am interesat, ma costa 1800 $ sistemul de air ride si manopera.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Chiar nu...mergeam perfect legat:))) ca doar nu o sa postez dovezi incriminatorii aici...plus ca e impotriva regulamentului.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!