Jump to content

Achizitii (de laudat!)

armando
 Share

Postare recomandată

ma tem ca nu se mai gasesc....la kamei pe website nu mai exista sau nu am vazut io?....mai e aia de sus acolo la 53 eur. dar asta de jos o caut de ceva vreme .. :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eugen_zim

75

• Razak

71

• 88BLR

70

• armando

60

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu stiu sincer exact ce inseamna arcuri sport dar eu le-am avut bulite pe alea de pe fata dupa ce am luat un damb cu 120km/h si s-au bulit !! am intrebat pe aici pe forum si am aflat de un om care reconditioneaza amortizoare !! adik le desface schimba uleiul si ce garnituri mai sunt pe acolo stricate si daca vrei ti le intareste si ti le si face mai mici sa aiba garda mai joas masina !!

Modificat de Raekwon
Link către comentariu

Muzica noua: Subwoofer JBL si statie SONY (mosfet). O sa-mi dezmembreze masina bass-ul :Driver:

Link către comentariu

ai luat pana la urma subwooferu :), sunt curios cum se aude :), sa le stapanesti sanatos !!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

pana pune BLR poze....ma mai laud si io cu un volan achizitionat recent...desi nu am masina, inca :)

Link către comentariu

si cam astea sunt toate deocamdata aici este o poza cu ce imi doream demult un 16v

post-3768-1166988551_thumb.jpg

post-3768-1166988573_thumb.jpg

post-3768-1166988588_thumb.jpg

Link către comentariu

am impresia ca sunt serpisorii lui marius txa adik el i vindea am dreptate ??? oricum felicitari sunt si astia peste 10 mil ....

Modificat de Raekwon
Link către comentariu

nu sunt frate ai lui TXA...sunt de "origine" BPR. :rolleyes:

sper sa nu ma insel..

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

va inselati nu ii am direct de la bpr nu i-a vandut nici lui txa nici altuia,sunt prieteni si txa daduse un anunt pt bpr pe 4 tuning atata tot

Link către comentariu

@Crazy Golf o mica obs... galeria de admisie e din aia mai subtire prezenta la 16V PL nu la KR...

Link către comentariu

nu cred asa am crezut si eu dar a vazut zim si este ca a lui stai linistit ca este kr

Link către comentariu

nu cred asa am crezut si eu dar a vazut zim si este ca a lui stai linistit ca este kr

Admisia mica s-a pus pe kr pina in 87 dupa s-a pus mare.

Deci nu poti sa afli codul motorului prin galeria de admisie ci prin capul de injectie.

Link către comentariu

New angel in town

post-1474-1167517437_thumb.jpg

Modificat de eugen_zim
Link către comentariu

nu se supara nimeni..ai renuntat la proiectul rally?imi place oricum, ambitia ta este cu mult peste altzii..bafta

Link către comentariu

Or sa vina si alea, inainte sa o vopsesc si capota sa dau priza aia jos :offtopic:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!