Jump to content

Bolf IV - RUD

rudiRUD

Postare recomandată

Cine stie cum se numeste bara asta? Sau cum sa o caut, unde sa o gasesc? E must have!!!

BCP_JNV807301.jpg

Edit: anunturile in aria de vanzari

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

E bara Votex din câte stiu. Poți sa o comanzi la VW pe cod. Vezi catalogul de accesorii de la Golf 4.

Sent with Tapatalk 4 from my Xperia SP

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Azi am comandat si cauciucurile de iarna. Avem Vredestein Wintrac Xtreme 225/45 R17 94V XL cu protectie pentru janta (FSL). Le iau noi pentru ca am o siguranta in plus si pentru ca stiu ce iau si ca ma tin destul.

Link către comentariu

Da da. Sunt gata doar ca nu am facut nicio poza si deaia nu am postat. Urma sa postez cand aveam si poze :d 

Link către comentariu

Pui anvelopele dr iarna pe jantele de 17?

Nu mai bine de banii aia luai 4 jante 15" si anvelope? Nu stai la coada la schimbat, ai alt comfort si nu zgarii Santa Monica

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Gata. Imi iau table si cauciucuri noi pe 15. Azi dau comanda si o anulez pe cea veche. Mersi muale :d

Link către comentariu

Mai bine iti iei pe 16. Cu tot cu jante, chiar de tablă.

Apropo, sunt jante de tabla.și pe 17, de pe Transporter. :-)

Tapatalk 4 küldve LT30p-ről

Link către comentariu

Gata. Imi iau table si cauciucuri noi pe 15. Azi dau comanda si o anulez pe cea veche. Mersi muale :D

pai e cea mai buna treaba.

de cateva zile vad cozi mereu la schimbat rotile...ce rost are sa stai sa astepti 3 ore cand le poti pune singur, acasa. ;)

plus ca 4 anvelope de 17'' cat costa, 2000 lei? asa 4 jante de tabla ar fi 400-500 lei. 4 anvelope de iarna 1000 - 1400 lei. iesi mai ieftin :D

hai cu vesti despre faruri!

Link către comentariu

Vin acum si cu vesti despre faruri. Le-am vopsit pe amandoua, imi place mult de tot cum a iesit, dar am urmatoarele defecte ce urmeaza sa le repar:

- ornamentul de la farul drept a fost rebel dupa vopsire (inainte statea perfect) nu imi dau seama de ce (mi-a cazut dupa ce asamblasem la loc farul si a trebuit sa il lipesc cu picatura si sa zgarii putin vopseaua pana data viitoare), nu e prea vizibil, dar exista si nu imi place

- tot farul drept a facut ieri condens, deci nu l-am izolat bine, urmeaza sa fixez si asta

- mi s-a rupt un surub de la reglarea manuala a farului stang..vad cum o rezolv si pe asta. deocamdata le-am reglat cat de cat, dar nu sunt cum as vrea.

98C5E461-8072-4C83-97DF-C67BE82CF279_zps

1C4DCDD9-8DBA-401A-8BAC-7E33645C6F17_zps

73425569-5B50-4C07-A3A5-FBCA2E4B05E4_zps

CB4A929A-238F-42CA-959B-17CFD58E436D_zps

2A0AE272-62AB-464E-8AA9-208A802C89FD_zps

3ABC824D-D67F-4746-B4B9-9E3B77E47295_zps

3434D96A-91D6-4C3B-BD0D-FABB48CFF500_zps

1DE9EF9C-1EF7-4133-A92C-E27BA8E26CEB_zps

895BFD99-2DDB-42D5-B5FA-A9E0CFB02504_zps

F128F7BB-9519-4765-AC4E-078C5650CD03_zps

9180141A-9D45-4E50-B4A5-1DE9B6539938_zps

FA0DC27C-120C-4C82-AE30-E3001DC5A5CD_zps

EC8CC4CC-DB96-4DFB-9BC9-FCC5CD11F1B5_zps

AD704BCF-29AD-45DF-BC30-5ADA9F23B55D_zps

Link către comentariu

M-ai convins. .. trebuie sa ma apuc si eu

Arata bine si sunt sigur ca isi fac treaba!

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Link către comentariu

Clar isi fac treaba! Gropile si flashurile date de mine nu mai sunt neobservate! Daca le reglez si cum vreau eu perfect :d A meritat fiecare banut!

Link către comentariu

poate vopseaua a atacat adezivul ornamentului? cu ce ai lipit prima data?

cu condensul ...sper sa rezolvi prin izolare (nu e destul silicon intre sticla si corp sau pe unde crezi ca e problema?)

surubul cum s-a rupt? cand reglai sau pur si simplu? are cum sa fie de vina greutatea lupei ce trage de el?

cat te-a costat cu totul?

Modificat de Muale
Link către comentariu

Cu condensul - vezi sa stea bine capacele spate. La mine de-asta mai face uneori condens. Am o clema a capacului farului rupta...

Link către comentariu

Surubul s-a rupt cand reglam, faceam asta cu tata si eu i-am zis ajunge ca se rupe si a mai invartit o data si tac. Ornamentul nu l-am lipit cu nimic, pur si simplu intra in locul lui, iar dupa ce am vopsit, nu a vrut sa mai intre si a trebuit sa il fortez. Vad ce si cum cand le desfac iar pentru reparatii. Cu condensul inca nu stiu de la ce e..tu stii muale ca mi-a facut tot la farul ala cand am spalat atunci masinile..si era de la chederul capacului..nu era la locul lui. O sa vad.

Costurile sunt:

- lupe 245

- ornamente 90

- sticle 80

- xenon 200

- becuri pozitie 25

- vopsea 20

Total: 660 lei.

Link către comentariu

Nu stiu. Stiu doar ca a facut tac si ca nu am mai putut sa il ridic. O sa vad cand il desfac :(

Link către comentariu

Faine farurile :)

La reglaje nu s-a rupt nimic, doar a sarit din rotula aia iti spun sigur, asta se intampla ca ai reglat numai dintr-o parte, mai regleaza si pe partea cu faza lunga.

Se poate baga la loc fara sa dai faru jos, desfaci mai mult de pe partea cu faza lunga si ai sa observi cum se da inapoi si o sa iti intre la loc.

Cu aburirea sper sa fie doar de la silicon, eu am incercat toate metodele si nu i-am dat de cap.

Link către comentariu

diesel e mai greu pe fata decat benzina. posibil sa nu lucreze cum trebuie si sa fie prea joasa

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!