Jump to content

Bolf IV - RUD

rudiRUD

Postare recomandată

Am activat azi la prietenul f l o r i n modul confort din telecomanda. Cand ti apasat pe deschiderea masinii se deschid geamurile si pe inchidere se inchid. Imi doream asta de mult :D

Telecomanda bate destul de ok. E util in cazul in care mai uita vreun pasager sau chiar eu geamul deschis. Am vorbit si mi-am facut rost si de o cheie cu trei butoane, si cand va fi cazul inainte de vopsire, o sa ma duc la florin sa imi faca si portbagajul sa sara din cheie. Bagam niste arculete pe amortizoare si scapam de semn si de maner.

da, aseara am uitat sa iti zic - la tine trebuie ceva modificari la deschiderea haionului, ca sa il facem sa sara - avand in vedere ca ai clapa cu deschidere mecanica.... trebuie adaugat un actuator, etc.. nu merge doar din soft.

La Passat B5,5, Golf 5, Jetta - merge.

ar trebui odata sa testez cu una din cheile voastre, macar sa stiu daca la mine emitatorul e cu problema si nu bate de la distanta sau masina nu receptioneaza semnal.

un prieten cu passat B5 deschide de la etajul 9, masina la fel de veche.

telecomanda este de vina.....

Link către comentariu

Inchiderea / deschiderea geamurilor din telecomanda se poate face la orice modul confort? La mine merge functia daca tii lung cheia rotita in orice butuc pe inchis sau deschis

Link către comentariu

De care actuator sa caut?

Asta e bun?

http://www.okazii.ro/caroserie/hayon/actuator-hayon-capac-rezervor-seat-leon-toledo-golf-4-pssat-a121277498

@Florinpbv O bag in primavara la vopsit. Pana atunci am de strans piese.

no, trebuie unul aftermarket, care sa traga tija de la clapa, cand actionezi butonul de deschidere portbagaj, de pe telecomanda.

Inchiderea / deschiderea geamurilor din telecomanda se poate face la orice modul confort? La mine merge functia daca tii lung cheia rotita in orice butuc pe inchis sau deschis

da, merge si la tine.

Link către comentariu

Crede-ma ca sunt mai nerabdator ca tine! Il astept pe laur, ca e plecat si cum a venit ne-am apucat! E naspa rau sa stai cu toate piesele in casa si sa stai degeaba crede-ma!

Link către comentariu

Eu zic ca e ok ca si pret, avand in  vedere ca are si amortizoare si arculete si actuator si chiar tot ce iti trebuie sa faci miscarea. Voi avea un hayon clean clean..fara semn sau incuietoare. Grila fara semn si in fata bineinteles si deja vad o imagine a masinii exact cum imi doresc :D

Link către comentariu

N-am nici cea mai mica idee.. Tu la Bora, nu ai actuator care sa actioneze deschidere hayonului?

Link către comentariu

Nope. E ca la Golf. Nu am nici buton separat de deschidere. Ma batea si pe mine gandul dar pana la urma am pus amortizoare noi si acum se deschide foarte usor, aproape de jos. Apas butonul si trag foarte putin si se deschide.

Link către comentariu

La Bora si Golf Variant, deschiderea hayonului e electrica, prin actuator. Pentru deschidere automata, trebuie puse doar limitatoarele alea laterale cu arc si umblat la instalatia electrica.

Link către comentariu

Work in progress...

9341C028-60BD-4AFB-BCEA-762D180C71EB-532

76F5B0A9-C317-469C-9A59-17399A782BD9-532

8FEAB38F-6D59-4E1D-AAD4-050E2AAFBDF2-532

25F9247E-B57B-4497-9342-384256012303-532

72506545-B8D8-4C91-AAFC-D0075FFCD7FC-532

aici se vede cam verde :)) nu-i deloc asa

D982E544-39DA-4FB0-8A57-4801190776DA-532

94122E34-3131-4ADB-8009-7F4E082A5004-532

A mai ramas sa pun sticlele noi, sa vopsesc interiorul in seara asta si sa fac gauri in capacele din spatele farului pe care inca nu le-am pus.

Ii multumesc lui lawrentyu pentru tot..el a facut toata munca..eu doar il mai ajutam

cu una cu alta.

Impresii? Lumineaza genial! Nu ma va mai deranja nici o gropa seara de acum in colo! Iar faza lunga? Orbitoare putin zis .. :)) In seara asta termin tot ce mai e de facut si va anunt imediat. :d

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Arata foarte bine! :icon_thumright: Mai bine decat cele oem, indraznesc sa spun.  :rolleyes:

Felicitari si mersi pentru idei!  :beer:

Link către comentariu

Bravo! Incet incet prinde contur. 

Scapa de suportul de numar! :) Strica aspectul frumos al masinii. 

Link către comentariu

Multumesc frumos. Totul este datorita lui Laur. Trebuie sa dau gaurile in capacul farului pentru firele de la xenon si pentru capatul lupei..ca e mai lunga.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!