Jump to content

Bolf IV - RUD

rudiRUD

Postare recomandată

pai deocamdata nu m-am apucat de ele...e doar farul de proba care e la laurentiu si pe care face probe..sper sa ma apuc impreuna cu el cat mai curand de ele pentru ca sunt foarte nerabdator!

Link către comentariu

Credeti ca pot face aceeasi schema ca la trimuri si pe manerele de care tragi sa deschizi usa? Sunt crom..si as vrea sa fie tot in tenta cu aluminiu look ale celorlalte.

Link către comentariu

Cromul se ia foarte greu...stiu cat s-a chinuit cel care mi-a vopsit mie emblema din fata...

Link către comentariu

am un prieten care si-a cumparat trimurile modelul care arata ca ale mele, si si-a luat si deschizatoarele de usi...ca astea asa:

57984_x600.jpg

Link către comentariu

Nu stiu daca astea au aluminiu sub crom, cred ca nu. Dar folia rezolva usor problema

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Cat a dat pe ele? ca de facut sunt sigur ca nu le poti face:( am impresia ca sub crom este plastic...nu aluminiu...deci degeaba te chinui sa dai jos cromul

Link către comentariu

mda. am gasit pe net undeva la 50 de euro..dar nu stiu daca e la bucata sau set. oricum ar fi mi se pare mult si eram doar curios. (respectivul a dat 700 de euro pentru niste faruri r32 originale :)) )

Link către comentariu

Sub crom cu siguranta nu e plastic dar este un aliaj (se toarna in forme)

Link către comentariu

Va invit pe voi sa incercati...si daca iese bine fac si eu:-))

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Cautati un maner, rudi ia partea metalica si eu plasticul.

Eu vreau cobai pt iluminarea manerelor, el pt aspectul de aluminiu.

Link către comentariu

Va rog ajutati-ma ca sunt in mare dilema. Credeti ca daca voi face farurile negre complet..se vor vedea urat pe culoarea asta? am stat un pic si m-am gandit in viitor asa (de craciun, vopseala :D ) si deaia va intreb. Face cineva virtual tuning sau photoshop ceva?

2010_volkswagen_gti_0_430.jpg

Link către comentariu

Daca le faci complet negre pe o masina ce nu e neagra, de la distanta se vad ca noste gauri, de parca ai demontat farurile.

Ce photoshop? Fa poza masinii si baga negru in Paint.

La culoarea ta, vopseste doar marginile.

Link către comentariu

Exact...asa ar arata cel mai bine..ornamentele si faza lunga lasate crom...restu negru...

Pana una alta la mine se munceste:))

post-14266-13838502514947_thumb.jpg

post-14266-13838503027868_thumb.jpg

post-14266-13838503837788_thumb.jpg

post-14266-1383850479228_thumb.jpg

post-14266-13838505756849_thumb.jpg

Link către comentariu

Ala e capacul taiat? Se prinde de lupa prin gaurile alea? Si apoi lupa/capacul in ce se prind, in oglinda?

Link către comentariu

In bizon..poxipol...fiecare ce prefera...

Sent from Lwr-itza using Tapatalk

Link către comentariu

Mai poti regla lupa? Mai inauntru, mai afara? Ca trebuie sa intre bine acolo ornamentul..

Link către comentariu

In teorie da...vino maine si vedem exact reglejele...

Link către comentariu

Mhm deci oglinda lipita de capac, lupa prinsa in suruburi. Mie imi e frica la modificarea asta de greutatea ce se pune pe oglinda, forteaza. Initial nu e gandita sa tina mai mult decat un bec.

Link către comentariu

Uite cat o mai poti da in fata...este un punct pe lupa si unul pe geam..exact asta am urmarit...ca acel capac sa fie fix pe oglinda si sa te poti juca cu lupa...mai inaite sai mai inapoi...

post-14266-13838538194861_thumb.jpg

Vali..ce sa zic...daca iti e frica nu te apuca...

Link către comentariu

Pai prefer sa invat din greselile altora, de aia intreb.

plus ca am mai citit cate o patanie sa le cada lupa dupa o vreme de mers pe drumurile noastre.

Link către comentariu

Bravo, hai ca vad evolutie...incet incet sunt gata.

La ceva de genul asta ma gandeam si eu, ceva de care sa poti prinde bine lupa, si care sa se fixeze pe spatele oglinzii intarind totodata oglinda

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Link către comentariu

Vali...teoria o stiu toti...practica e cea care face diferenta...daca nu te apuci de experimente si masuratori o sa ramai cu gandul si cu frica...

De asta l-am si sfatuit pe rudi sa ia un far de scrificiu...ca din prima nu o sa iti iasa niciodata...

La prinderea originala da...sunt sanse sa rupa oglinda...pentru ca are posibilitatea de a pendula...greutatea fiind pe fata si punctul de sprijin avand o suprafata de contact mica...dar..asa cum am pus eu...nici nu ii mai simte greutatea...pentru ca este altfel distribuita...e ca la balansoar...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!