Jump to content

Hai sa invatam cum sa folosim VCDS

RoSonic
 Share

Postare recomandată

Dupa reinstalarea Windows-ului nu-mi mai recunoaste interfata. Este vorba de o clona 812.

Mentionez ca inainte de instalare imi mergea perfect si ca nu am conectat nici un moment laptopul la net.

Ce as putea sa fac pentru a fi din nou functionala?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu o mai recunoaste ca USB Device? Pune niste printscreen-uri, poate aflam mai multe.

Te pot ajuta cu niste drivere... ;)

Link către comentariu

degeaba cuiuda, a patit exact ca mine. trebuie reparata

Link către comentariu

este/era identica cu asta

post-19062-1248285912_thumb.jpg

Modificat de napster
Link către comentariu

Nu o mai recunoaste ca USB Device? Pune niste printscreen-uri, poate aflam mai multe.

Te pot ajuta cu niste drivere... :icon_cool:

25069151.th.jpg

34645706.th.jpg

78402469.th.jpg

Mentionez ca laptopul pe care am folosit-o nu avea acces la internet si oricum dezactivasem update-urile.

Duminica a mers perfect pe masinile mai multor prieteni iar azi dupa reinstalarea windows-ului nu o mai recunoaste.

Link către comentariu

DAr driverul l-ai instalat?

Link către comentariu

Am instalat si driverul zic eu.

La sfarsitul instalarii programului vcds ma intreaba daca vreau sa instalez si driverul.

Link către comentariu

Se poate repara!Da-mi un pm cu adresa ta de mess si te pot ajuta sa o repari!

Link către comentariu

vreau si eu sa achizitionez o interfata vag-com dar nu prea inteleg care e diferenta dintre interfata si soft. eu ce anume tre sa cumpar, doar cablu ala cu usb? si softu il iau de pe net? si atunci interfata care mai este?sunt in ceata rau , dar ma prind repede daca i mi explica cineva, va rog frumos.masina e din '99 tdi golf4 si mi-a ramas aprin becu de la airbeag dupa ce n-am avut ce face si am scos eu niste sigurante de la tablou. decat sa dau 500 mii pt o scanare mai bine dau 1 mil si i-mi mai rezolv si alta data prblemele, mai ajut si pe altii dupa ce mai citesc un pic pe forum vw:)

Link către comentariu

• Administrator

1. Interfata = "cablu ala cu usb". :P

2. O interfata ORIGINALA Ross Tech costa in USA 350 $. Adusa aici ajunge la 400-450 euro.

Interfetele care se gasesc de vanzare la preturi cuprinse intre 85-300-400 lei sunt clone (contrafaceri dupa original) si de aceea sunt atat de ieftine.

O clona se vinde cu tot cu varianta de soft pentru care a fost construita.

NU folositi clone cu variante de soft superioare deoarece se arde firmware-ul.

Link către comentariu

astazi am intalnit eroarea asta si nu se mai conecteaza...pana astazi a mers fara probleme...am dezinstalat softul dar degeaba...HELP

post-19062-1248631613_thumb.jpg

Link către comentariu

vezi daca iti face bine contact interfata in mufa de diagnoza a masinii

asa patesc si eu cu VCDS

am obs ca doar cand e apris ledu rosu merge,

partea nasoala este ca ledu e pe partea de jos si tre sa tii degetul pe el sa vezi daca se aprinde sau nu

toate cele bune

Link către comentariu

am incercat si asta sa vad daca e aprins si mergea.....nu stiu ce sa ii fac...cred ca sa dus,desi nu i am facut update....altcineva alta parere???

Modificat de napster
Link către comentariu

Salut,

In folderul creat la instalare (Ross-Tech/VCDS) vei avea 4 fisiere .bin (d1, d2, d3, si tst)

Sterge-le si mai incearca odata testul...

Modificat de cuiuda
Link către comentariu

cu ajutorul colegului cuiuda am rezolvat problema.....era din driver:D.....merci inca o data

Link către comentariu

Salut baieti,

este pe aici cineva care a avut curiozitatea de a incerca noul win`7??? :blink: si care sa mai aiba si interfata 805.1??? :huh:

nu reusesc sa gasesc nici un driver/metoda de a le face sa mearaga impreuna... :angry:

da!!!! :P am incercat compatibility mode.. degeaba...

idei?? :huh:

Link către comentariu

Salut "golfuletule"

Eu am pe "laptoapa" mea Win 7 build 7100 si folosesc un Vag 805.1 si nu sunt probleme, ce-i drept e achizitionata de curand.

Toate bune !

Link către comentariu

nu reusesc sa gasesc nici un driver/metoda de a le face sa mearaga impreuna...

Salut

Da-mi IDul tau de mess (pe PM) ca sa-ti trimit niste drivere...poate te ajuta si pe tine ca pe napster

PS...cine mai are pb cu interfetele sa-mi dea un semn, va stau la dispozitie cu drivere si softuri si poate reusim impreuna sa le dam de cap ...asa de la distanta :D

Link către comentariu

as vrea sa-mi cumpar si eu un vag,ma poate ajuta cineva cu sugestii si preturi(acceptabile) pentru masina din profil?

merci

Link către comentariu

Daca vrei doar pentru masina din profil ai nevoie de VagCom varianta 3 sau 4. Eu recomand 3, pentru ca este mai stabila. Pret: in jur de 100 Ron.

Daca vrei sa mearga si la masini dupa 2005, ai nevoie de un VagCom varianta de la 6 in sus. Mai scump si nu te ajuta la masina ta cu prea multe.

Pentru a cumpara, pe forum sunt mai multe oferte. Cel mai simplu, da-i PM lui Voinea.

Link către comentariu

salutari,

@Strutzz: eu pe laptop am win7 build 7201, si cand incerc sa instalez zice ceva de gen: "ur driver cannot be set to work on win NT6...bla bla ..."

@cuiuda : ai pm

@admini: ar trebui facut un topic stiki incare sa se explice/arate clar ce versiuni pe ce win. merg, ce ar treb. facut ca sa mearga alta versiune pe alt win.....

Link către comentariu

andrei.toledo

Salut!

Am un VCDS 805 pe care l-am folosit cu succes pana astazi.

Am facut o scanare unui coleg de forum si pe modulul Engine am gasit urmatoarea eroare :

17932 - Shareware Version. To Decode all DTCs

M-am uitat imediat la about si am vazut ca in loc de Fully Registered aparea Shareware.

Am reinstalat driverele cablului , softul VCDS 805 dar apare la fel.

Aveti idee ce problema am , eventual cum as putea sa o rezolv ?

Link către comentariu

@vw_golfV - Am patit si eu asa dar nu la driverul de la VAG ci la alte aplicatii... tinand cont ca e inca Beta e de asteptat sa faca figuri de genu. Alte ideei sa te ajut nu am...

Cheers :blah_:

Modificat de StrutZZ
Link către comentariu

:) "gata" problema rezolvata....hmm....relativ

deci: cel putin la mine nu merge vcds instalat pe win7... cica nu e compatibil cu win NT6.1

drept urmare: incercat si instalat 704.1 cu rezultat ok

concluzie : pt win7 la una bucata cablu vcds805.1 bagi una bucata soft 704.1 si mere....

totusi : daca exista o varianta/posibilitate pt "montare" a lui 805.1 va rog sa postati.... :wub:

:D

Link către comentariu

Am citit undeva ca pentru a nu arde interfetele trebui ca pe pinul 7 al mufei mama, de pe masina sa nu fie +/-. am inteles ca ar fi cazuri de astea cand se schimba casetofonul original! Daca am 12v pe pinul 7( k line) ce ii fac sa nu mai fie.

Link către comentariu

• Ex member a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!