Jump to content

Golf 7 - Pareri, impresii

nsm
 Share

Postare recomandată

O persoana care merge si face un test drive sau un drum lung cu masina in cauza este mai obiectiva decat un posesor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am inteles bine din articol, Golf VII Variant va avea 605 litri volum portbagaj? (vs 505 litri la actualul model combi)

Prin asta mi-a trezit subit interesul de familist care pana acum era orientat aproape exclusiv spre Octavia 3.

Link către comentariu

Problema e ca bancheta nu se rabate a.i. sa ai un portbagaj mare orizontal si asta e un minus daca vrei sa cari ceva lung si inalt.

Faza cu litrii e ca daca e mai mare nu inseamna ca e si mai practic, tu nu umplii portbagajul cu niste paralelipipezi mici din plastic care sunt folositi pt a calcula volumul. Asa ca trebuie vazuta live masina ca sa iti poti da seama cat e de practica.

Link către comentariu

Vorbesti despre golf vii variant in legatura cu bancheta nerabatabila? Intreb pentru ca la variant-ul meu (5) pot rabata complet astfel incat sa am un portbagaj mare orizontal. Nu-mi vine sa cred ca la VII nu poate fi la fel.

Link către comentariu

Poate colegul vrea sa spun ca prin rabatare nu rezulta o suprafata complet plana...

Link către comentariu

Sigur se poate rabata, in articolul de pe www.auto-motor-und-sport.de, ziaristul care a testat G7 combi spune ca portbagajul are volumul 1565 cu bancheta spate rabatata, iar nerabatata 605 litri. Iar din poza se vede ca bancheta e pe segmente, deci se poate rabata si fractionat.

Daca nu e plana suprafata, intr-adevar e mai greu sa dormi sau sa desfasori alte activitati acolo. ;)

Modificat de hiro
Link către comentariu

Da suprafata nu e plana adica nici orizontala pt ca bancheta nu se pliaza orizontal. Asta zice si pe autobild: "die Ladefläche ist dann nicht ganz eben."

http://www.autobild.de/bilder/fahrbericht-die-golf-modelle-der-zukunft-3798191.html#bild2|ref=http://www.autobild.de/artikel/vw-golf-variant-4motion-bluemotion-gti-gtd-r-e-golf-3798104.html

Link către comentariu

Eu stiu ca daca ridic sezutul banchetei si il lipesc vertical de scaunele din fata, scot tetierele banchetei din spate si rabatez bancheta fac o suprafata (aproape perfect) dreapta. Nu am masurat unghiul, dar cu prima ocazie voi face o poza.

Link către comentariu

Ai dreptate se rabate si sezutul, probabil ca am ramas cu impresia ca nu se ridica pt ca asa e la Golf-ul meu...

Link către comentariu

Dar sunt curios, daca se ridica sezutul, se rabate spatarul, se obtine o suprafata dreapta (nu inclinata) dar este oare aceasta la nivel cu restul portbagajului?

La mine la Superb nu e plana :( si parca nici la Octavia)

Link către comentariu

Se face plana la G7 pentru ca are podea dubla si exista si la Octavia optiunea de podea dubla, numai pe comanda. Bine, ma refer aici la O2 care oricum nu se mai fabrica din 15 ianuarie. Vom vedea cum e la O3.

Link către comentariu

Adrian Nechifor

Am avut si eu ocazia sa testez timp de un weekend noul VW Golf 7 si mi-a placut foarte mult masina. Finisajele mi s-au parut foarte bune. Am condus multe masini noi din clasa asta, unele asa, pur si simplu, altele pentru site-ul meu - OrasulAUTO, si pot sa spun fara rezerve ca interiorul noului Golf 7 este cel mai bun din clasa sa in acest moment. E posibil totusi ca impresia mea sa fie intr-o mai mare sau mai mica masura falsa, deoarece masina pe care am avut-o in teste era in echiparea Highline si cu destul de multe dotari.

Singurul lucru care m-a dezamagit oarecum este motorul 1.6 TDI, pe care il stiam de pe Leon si care pe Golf, odata cu sistemul de selectie a modurilor de condus - Eco, Normal si Sport - mi se pare ciudat. In sensul ca raspunsul motorului cand este folosit pe modul Sport consider ca este la fel cu un 1.6 TDI de pe o masina fara acest sistem. Iar pe Eco este sugrumat rau. In schimb mi-a placut la modul Sport raspunsul directiei, vizibil imbunatatit.

In sfarsit, nu o sa rescriu aici tot articolul, dar daca vreti si daca adminii considera ca este in regula, ati putea citi pe OrasulAUTO subiectul pe larg. Tot acolo gasiti si o galerie foto detaliata si de o calitate cel putin decenta zic eu. Astept opinii cu privire la articol, aici, pe forum!

LINK: http://www.orasulauto.ro/2013/01/31/drive-test-volkswagen-golf-7-1-6-tdi-105-cp/

Link către comentariu

Personal, mi-a placut articolul ! Bine scris, obiectiv, fotografii ce mi-au adus un zambet pe buze si-un oftat ca n-am masina in fata casei...

Pacat ca nu era un Golf echipat cu DSG! Felicitari si la cat mai multe drive-teste ....

Modificat de Green
Link către comentariu

Adrian Nechifor

Multumesc! Am avut ocazia sa testez si unul cu DSG 7, mai slab dotat dar cu aceeasi motorizare. Doar ca nu a fost chiar un test, ci m-am plimbat timp de o ora cu masina, cu ocazia lansarii. Daca sapi putin gasesti si acel articol.

Foarte pe scurt, ideea este ca eu il prefer cu DSG, de fapt in general daca am de ales prefer DSG. Este o cutie de viteze foarte faina, am testat-o si pe un Leon tot 1.6 TDI, mi-a placut si atunci la fel de mult. Mai ales daca o comparam cu o cutie in 5 trepte, DSG castiga detasat.

Link către comentariu

Am o intrebare legata de Composition Media. Stiu ca are conexiune bluetooth. Asta inseamna ca putem vorbi la telefon si sa auzim in boxele masinii ? Sau e doar o simpla conexiune pentru transfer de date ?

Eu am comandat un golf 7 cu Composition Media si comenzi pe volan unde dupa cum stiti exista butonul pt a raspunde la tel. Dar nu am nici o optiune in plus pt tel.

Link către comentariu

Adrian Nechifor

Desi eu nu am testat acest feature, stiind de pe alte masini VAG ca functioneaza foarte bine, citez din configurator:

Radio CD Composition Media

• 4X20 Watt, 8 difuzoare (4 fata / 4 spate)
  • display TFT touch-screen capacitiv, color, cu diagonala de 14,7 cm si senzor de proximitate
  • tuner FM/AM cu antena Diversity pentru receptie imbunatatita
  • functie redare MP3, cu afisare a titlului si a copertei albumului de pe cardul SD
  • interfata Bluetooth pentru telefonie mobila (HFP, AD2P, AVRCP)
  • cititor carduri SD
  • conector USB
  • conector multimedia AUX-IN (compatibil conector 3,5 mm)
  • egalizator cu 5 frecvente

Asadar, daca nu va functioneaza cel mai bine va adresati dealerului de la care ati luat masina. Ma gandesc la faptul ca ati facut conexiunea corect - adica activare BT telefon > gasire BT masina pe telefon > acceptare conexiune > introducere parola > selectare telefon din CB > conectare finala. Cam asta este procedeul, si asa era si la generatiile precedente. Sau cel putin la ce am testat eu!

Link către comentariu

Mersi pt raspuns Adrian. Inca nu am primit masina, vroiam doar sa stiu daca o sa pot beneficia de acest feature cu optiunile care le am, sau ar fi trebuit o opriune extra ?

Link către comentariu

Adrian Nechifor

A, credeam ca ai deja masina si nu iti functioneaza. In cazul acesta nu ar trebui sa ai nicio problema, dupa cum vezi, optiunea este inclusa in Composition Media.

Sa te poarte sanatos masina, e o alegere buna, mai ales pe termen lung vorbind. Iar motorul 1.2 TSI se descurca decent, iar daca stii cum sa-l iei poti obtine si un consum bun.

Link către comentariu

Salut.

Fain articolul, dar absolut bestiale pozele.

Intrebare: culoarea celui din test drive este cumva acel TUNGSTEN SILVER sau este silver-ul normal (reflex...) ?

merci,

Link către comentariu

Mersi Adrian.

Felicitari pentru articol ! Foarte obiectiv.

Ma bucur ca nu ai ocolit subiectul mult discutatei suspensii spate. Sunt de aceeasi parere cu tine, in uz cotidian nu se simte diferenta, doar daca faci ralui pe serpentine. Dar pentru asa ceva exista alte modele precum Golf R; Focus ST etc.

Link către comentariu

Adrian Nechifor

@corbu33 - Merci pentru aprecieri! Culoarea este tungsten silver, dar in fotografii nu este redata realitatea 100%, din cauza procesarii.

@Otta_Sb - Absolut de acord. Eram foarte curios daca diferenta chiar este notabila, mai ales ca schimbarea aceasta nu a fost vazuta foarte bine de catre public. Dar nu exista motiv de ingrijorare, semi-rigida este absolut in regula. Cine conduce mai sportiv oricum are nevoie si de un motor mai puternic, astfel ca luand orice de la 1.4 TSI in sus va avea si suspensie independenta spate.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos! Pareri la cald? O prezentare?

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!