Jump to content

Dimensiune maxima roti Golf

sorin
 Share

Postare recomandată

salut....azi am gasit si eu cauciucuri de iarna dar cu dimensiunile 185/65-R15 la un pret bun ...si nu stiu daca le pot pune pe masina din semnatura..deoarece in carte am alte dimensiuni...195/165-R15 ...175/80-R14 SI 195/60-R15?

Modificat de gianys
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• marius1982.11

23

• DJ44MKE

13

• Robotelu

9

• R Z F

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vezi ca ai gresit la dimensiune este: 195/65 R15

in alta ordine de idei ceea ce ai gasit tu merge pe Logan...poate asa iti faci un ban in plus si cumperi ceea ce este pentru masina ta:)195/65/15.

Link către comentariu

latimea ca latimea, dar o sa ai diametrul rotii mai mic ceea ce inseamna eroare la vitezomeru si odometru

pentru cei ce nu stiu talonul este procent din latime

195/65/15 - talonul este 65% din latimea de 195

185/65/15 - 65% din 185

Link către comentariu

Salut.Masina a venit din fabrica cu 175/80R14 care la mine sunt de vara dar de iarna i-am pus 186/60R14.Are ceva daca merg cu aceste cauciucuri iarna aici ma refer la talon????

Link către comentariu

185..nu 186,iti intra bine pe jante??Ai scazut din talon 2 centimetri(balonul cauciucului)si ai crescut in latime(partea de rulare )cu 1 centimetru.Ai grija la km..o sa te fure,o sa fie mai rigida masina si o sa simti gropi..etc.Cred ca e dimensiune de masina mai mica Polo,Fox,Luppo..

Link către comentariu

Da scuze am scris gresit dimensiunea la cauciucurile de iarna sunt 185/60R14 anul trecut am avut da numai pe fata si nu am avut absolut deloc treaba cu ele si acum am zis sa pun la fel.Acum toate 4 sunt de iarna cu dimensiunea 185/60R14 si am fost multumit cu ele si bine eu iarna nici nu fac multi kilometri cu masina.

Link către comentariu

Salut.Masina a venit din fabrica cu 175/80R14 care la mine sunt de vara dar de iarna i-am pus 186/60R14.Are ceva daca merg cu aceste cauciucuri iarna aici ma refer la talon????

in talonul nou nu mai scrie dimensiunile la cauciucuri...doar la itp si la controlul rar o sa avem probleme

Link către comentariu

• 6 months later...

are cineva 225/40/R18 pe Golf 4 1.6 16v? daca da spuneti-mi si mie cum se simte si daca ati avut probleme tehnice legate de directie, asamblu rotii (bucsii flanse pivoti etc).

Ce s-ar potrivi mai bine? 225/40/R18 sau 225/45/R17 ??

Link către comentariu

marius1982.11

depinde de ET, cele OEM de17 potrivesc 100%, si pana in ET32 sigur, e cazul meu. am vazut santa monica pe golf 1.6 din fabrica cu suspensie sport, tot fabrica

Link către comentariu

F l o r i n

Parca Golf 4 GTI Anniversary - a venit cu jante de 18 de fabrica, nu ? si R32-ul e alta mancare de peste.....

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare,sunt nou pe aici si nu am vrut sa creez un topic nou pentru problema mea,daca exista un topic va rog sa-mi spuneti.

Baieti am o nelamurie :

Am cumparat recent un VW Bora din '99,pe masina erau jante de tabla 195/65/15,am primit si o pereche de jante marca com4wheels cu marimile 205/65/15 7J15H2 ET35...cred ca sunt 5X100

Am fost sa fac TÜV-ul(locuiesc in Germania),si le-am spus sa-mi puna jantele de aliaj in loc de alea de tabla si mi-au spus ca nu se potrivesc ca sunt pentru ceva masina mai mare.

nelamurirea mea este...:

cum pot sa aflu pe ce masina se potrivesc jantele primite de aliaj?

ce este acel ET?

Modificat de Lica.DE
Link către comentariu

ai cautat informatii despre ET si nu ai gasit?dimensiunea pare a fi de BMW.

Link către comentariu

Despre ET si J gasesti aici.

Dimensiunea corecta ar fi 205/55/R16.

Link către comentariu

Robotelu multumesc de lamurire,acum am inteles treaba cu ET-ul :icon_thumleft:

Problema este acum,cum aflu ce distanta este intre prezoane? banuiala mea este de 5X100,dar cum stiu exact?

Link către comentariu

scrie pe ele,intre gauri,ori pe fata ori pe spate.

Link către comentariu

^^Am curatat azi o janta si am gasit urmatoarele inscriptionari in interior :

7J15H2

114.3 ZM1

ET35

A1

K10

pe exterior nu scrie nimic

Link către comentariu

• 6 months later...

am si eu o intrebare am pe masina acum jante aliaj oem pe 16 cu anvelope 205x55x16, se potrivesc jante oem pe 15 de tabla cu anvelope de iarna cu caracteristici 6j 5x100 ET 38?

Modificat de gaby.br
Link către comentariu

Pai daca sunt OEM ar trebui sa mearga fara probleme. ET 38 am si eu la rotile de iarna, doar ca sunt pe 14".

Modificat de Robotelu
Link către comentariu

• 1 month later...

Am cautat si nu am gasit. Nu ma certati :D

As vrea sa imi pun niste jante de aliaj pe masina mea cu prindere de 5x112. Dupa cum stiti aceste jante nu merg pe Golf 4, decat cu anumite modificari.

De ce de 5x112 si nu 5x100, pentru ca singurele jante care-mi plac pe 5x100 ar fi alea "Pacific" iar multe care sunt superbe pe Golf 5 sau 6 au marimea de 5x112.

Va rog sa-mi spuneti si mie ce-mi trebuie, cum arata si cum se monteaza :)

Stima !

Link către comentariu

Iti trebuie flanse adaptoare(vreo 100 de lei bucata sau le poti face la strungar daca ai incredere) sau jante cu prindere dubla 5x100/5x112, dar de obicei astea sunt aftermarket

Link către comentariu

• 2 weeks later...

flansele se gasesc si facute direct de firma testate (rh , H&R ,artec ) din aluminiu usoare , ( cele facute sunt de metal rupi bucsele cu ele).

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

sergiu-iulian09

daca pun jante pe 17" Santa Monica,o sa forteze suspensia mult aceste jante?am gasit la cineva la un pret bun..si vreau sa stiu daca merita.acum am pe 16"

Link către comentariu

• taz21 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!