Jump to content

Audi Q5 Hybrid 2012

kadettro

Postare recomandată

A mea era curata cu cateva ore inainte dar 200 de km mai tarziu de autostrada cu ceata au adus masina in halul de mai sus, acum e iar curata si asteapta incaltarile de iarna care cred ca vor veni maine sau poimaine cel tarziu.

Modificat de kadettro
Link către comentariu

Solutia perfecta este cea integrata in emblema,si eu la landcruiser sterg destul de des camera cand este vreme proasta..

Ce jante ii pui pt iarna?

Modificat de TDR
Link către comentariu

Aveau loc sa o ascunda si sa se coboare doar la nevoie ;)

Suna interesant, asteptam poze cu ele montate.

Link către comentariu

Si eu, maine sper sa le am ca mi-au crescut urechile de cand le astept, zici ca le-au suflat cu aur nu cu vopsea...

Link către comentariu

Eram la topgear cand ti-au sosit :) In realitate par putin mai deschise la culoare.

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Par mici si din cauza la S-line exterior. Sunt foarte multe Q5-uri cu jante pe 18" care arata bine.

Masina este superba oricum...poate sa aiba si table. :D

Link către comentariu

Și talonul e mare, chestie care le face mici. Plus că este imaginea celor de 20 care nu dispare așa ușor :D

N-am reținut dacă ai rezolvat cu oglinzile.

Link către comentariu

Not yet, am gasit codurile pieselor trebuie sa le mai verific odata ca sunt destul de scumpe, ramane sa le comand si sa merg la Cristi.

Mai vreau pedalele de RS5 cu foot rest si schimbator. Si cochetam cu ideea unei masti de la Osir cu acelasi desen ca grilele laterale.

Link către comentariu

Pai am vorbit cu Alex aka Zenotuning ca el aduce produse Osir, cand am un raspuns te sun si pe tine.

post-14434-0-61196000-1353870697_thumb.j

Link către comentariu

Ieri am avut si eu o "aventura". Mergand pe 1 Mai pe linia de tramvai il vad pe unul cu o toyota avensis pe banda a doua ca semnaliza sa faca stanga. Il claxonez usor si trec de el numai ca in momentul in care aproape trecusem de el mi-a sters bara si roata spate cu roata lui de pe fata. Frana de rigoare desi abia am simtit ca m-a lovit, bara mea era toata neagra. Din fericire era doar cauciuc si am scapat fara nici o zgarietura, asa ca nu i-am mai luat asigurarea, acum ma gandesc daca nu era mai bine sa completam amiabila si sa scriem in ea ca n-am avut nici o dauna...

Link către comentariu

Daca se duce la politie si raporteaza el. Iar tu nu ai raportat in 24 de ore cum zice legea. Indiferent cine e vinovat sau nu, ramai fara permis pt neraportarea in termen a unui accident. Parca asa era in ultimul decret scris.

Spor

Link către comentariu

exact asa este, am facut faza asta cuiva care m-a suparat in trafic...

am platit zambind amenda de 120 lei( parca) in timp ce lui ii lua permisul. am fost vinovat pentru ca nu am pastrat distanta in trafic a.k.a. el mi-a taiat calea de mai multe ori si a franat brusc.

de aia e bine sa ai amaiabila chiar si daca nu ai pretentii de la RCA lui. ;)

Link către comentariu

De ce speriati omul aiurea ??

Atata timp cat pe masini nu exista urme ale accidentului, cum poate dovedi X ca s-a lovit cu kadettro ?

Link către comentariu

Bogdan are perfecta dreptate... asa ma pot duce si eu sa spun ca m-a lovit... E doar cuvantul meu impotriva cuvantului lui... Nimic mai mult, dovada=0

Link către comentariu

Nu speriem. Mai bine sa fii precaut decat sa ti-o iei in barba.

Mai nou sunt si camere de supraveghere in oras. Asta daca e sa fim maxim de precauti :-)

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!