Jump to content

Audi Q5 Hybrid 2012

kadettro

Postare recomandată

off-topic pt defunctul Golf: Pacat ca a luat-o cineva care nu o apreciaza. Masina era frumos facuta cu tot ce trebuie iar actualul proprietar minte cu km :(. Mai si zice in anunt ca are proiectoare chiar nu pare cunoscator :(

On topic: Pt oras este Q5, pt offroad serios Touareg :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Si mie imi pare rau de Golf, tipul chiar nu parea samsar, astia oricum nu se "baga" la golf-uri peste pretul pietei si oricum daca era samsar nu o inmatricula. Nu stiu ce nu i-a convenit... Cert e ca minte in legatura cu km si asta nu e bine, cine cauta o masina modificata se intereseaza inainte sa o ia si masina e in baza de date de la vw cu ultima revizie la 44.000. Vad ca i-a scos si Prokit-urile...

Cred ca se refera la proiectoarele de pe bara stock.

Modificat de kadettro
Link către comentariu

Media consumului pe primii 1600 km este 8%, un consum destul de bun zic eu...

Am reusit intr-un final sa activez si mirror down, numai ca la Audi nu poti sa-ti setezi tu cat sa coboare oglinda, are pozitie predefinita din pacate...

Link către comentariu

La Golf se seteaza sa coboare unde vrei tu, de cate ori vrei tu, cand vrei tu din butonul de reglare...

Nu inteleg de ce ar limita chestia asta... Ce prostie!

Link către comentariu

E sigur o chestie de codare, dau eu de ea :), bine macar ca acum coboara singura.

Mi-au venit si ledurile cu tot cu cablaje pentru numarul de inmatriculare dar nu gasesc codarea necesara ca sa nu imi dea eroare si nici nu vreau sa pun rezistenta...

Link către comentariu

Radu, iti urez sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara incidente!

N-ai idee cat de rau imi pare ca nu ne-am sincronizat cu cateva luni la Golf :(

Link către comentariu

De ce ai 2 seturi de cauciucuri?

Iti sugerez sa iti faci oglinzile negre, ai grila fata negra parca ai si trapa si dau bine.

Link către comentariu

Radule, acum nu-ti pare rau ca nu ai vrut sa-mi dai mie jantele?asta oricum le vinde mai scump!da cu cat ai dat golful pana la urma?

Modificat de eug-vw
Link către comentariu

Imi poti da pe PM sursa ta de cauciucuri Nokian? Multumesc :)

Si mie, si mie te rog. Pentru iarna asta am tot un set de Nokian WR G2 insa urmatoarea iarna o sa am nevoie :0

Mersi

Link către comentariu

Am 2 seturi de roti pentru ca trebuie sa "incalt" 2 masini respectiv inca un Q5.

Eu le-am luat de la cauciucuridirect.ro daca le iei pe firma si esti inregistrat in registrul operatorilor intracomunitari iti fac automat factura fara TVA, mie mi-a convenit ca asa am iesit mai ieftin decat oriunde si nici nu stau dupa statul roman sa-mi recuperez TVA-ul, anul asta am iesit mai ieftin decat anul trecut cand am incaltat Touareg-ul.

Eugen tu nu vrei sa intelegi ca Seattle-urile "dadeau" super aiurea pe Passat din cauza ET-ului :) , ar fi trebuit sa ti le dau ca sa am ce rade dupa.

Modificat de kadettro
Link către comentariu

am pregatit jantele de tabla sa le montez si am vazut ca au ET 50.La fel ca si ale tale.Sincer nu am observat ca ar fi prea iesite in afara.Dar ai vrut tu sa le dai la samsar in pretul masinii. :lol:

Link către comentariu

Hai bre lasa-ma oricum nu le dadeam sub 500 de euro! Si ale mele aveau ET54 nu 50

Modificat de kadettro
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Jetta20tdiHLDSG6

multi inainte :)

le-ai incaltat de iarna? niste poze noi? :)

stau f. frumos amandoua in semi-garaj...

Link către comentariu

Deja 17000km ? Nu am fost atent, cati km a avut masina cand ai luat-o... sa nu-mi spui ca i-ai facut tu pe toti in 3 luni? :D

Link către comentariu

3000 km intr-o luna :) masina avea 14000 cand am luat-o, asta cand am la dispozitie 2 masini, Q5-ul l-am mutat in garaj de cand a scazut temperatura.

Consum mediu 8.8 pe ultimii 1500 de km, in oras consuma 12 ca stau cu pedala la fund nu prea au timp bateriile sa se incarce :).

N-am incaltat inca masina ca nu mi-au venit inca jantele sper sa le primesc saptamana asta ca vad ca noaptea deja se anunta temperaturi negative...

Modificat de kadettro
Link către comentariu

Cu ajutorul lui Cristi (ca aveam programare la el) astazi am vazut si eu nava amiral.

Cuvintele nu sunt de ajuns! E... wow! :D

De fapt, nu! E WOW!!!

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!