Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

Uleiul este Castrol Edge 5w30 specificatia 507.00

A fost un pic mai scump pentru ca am preferat uleiul la bidon in locul celui de la butoi (varsat), si nu au decat la bidon de 1 litru.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

A treia revizie la Aviamotors Pantelimon, la ~3 ani si 35.000 km

- Ulei Liqui Moly Synthoil High Tech 5 W-40, bidon 5L - 170 ron, cumparat separat

- Service schimb ulei - 61.38

- Manopera schimb filtru benzina - 24.55

- Manopera schimb filtru aer - 12.28

- Filtru ulei - 39.70

- Filtru benzina - 131.44

- Filtru aer - 96.62

- Buson baie ulei - 6.96

Am avut reducere 10% la manopera si 5% la piese ca membru AviaClub.

Total 543 ron.

Modificat de DanRe
Link către comentariu

• 5 weeks later...

@Andrei1980 Nu l-au jegmanit deoarece are probabil filtru de particule (treb ulei special mai scump) si pe deasupra a luat Castrol care este mai scump si mai e si la bidon.

@loghy Merci pentru postarea bonului. Eu tot la brady vreau sa ma duc in primavara si nu stiam la ce sa ma astept deoarece am trecut de pe 1.9 PD pe 2.0 CR cu filtru de particule ...

Link către comentariu

Cu placere nsm.

Intradevar masina are filtru de particule.

Cei de la brady au ulei castrol specificatie 507.00 si varsat (butoaie de 200 litri), care este mult mai ieftin - aproximativ 50 Ron litrul si care in principiu ar trebui sa fie aceeasi marie...

Dar am auzit atatea povesti cum ca iti pun alt ulei decat platesti... incat am preferat uleiul la bidon sigilat, pe care l-au desfacut in in fata mea.

Banuiesc ca uleiul varsat il aduc intr-un recipent din magazie, ca doar nu se cara cu butoiul, astfel incat trebuie sa ii crezi pe cuvant ca este ce ai platit.

Sper sa nu se considere reclama: cei de la brady au lansat si ei un card de fidelitate prin intermediul caruia la factura curenta beneficiezi de o reducere de 5% din valoarea facturii anterioare care ati achitat-o la ei.

Nu costa nimic, nu trebuie sa iti lipesti nimic pe masina (vezi avia motors)

Asa ca daca ati mai fost la ei in service cereti cardul inainte de a intra masina in service, nu dupa cum am facut eu.

Modificat de loghy
Link către comentariu

totusi 400 ron 5 litri ulei mi se pare muuuult tare, m am nenorocit ca vine revizia :bom: parca vad ca o las balta de garantie, de schimbat consumabilele nu mi fac probleme, nu ma bag la chestii mai complicate dar gen placute, filtre etc etc se rezolva, da na e faza de garantie....bine si garantia asta daca o dau baietii in folosire necorespunzatoare si te scot tot pe tine vinovat e clar, e egala cu zero si garantia :huh:

Link către comentariu

Ce sa-i faci daca ai diesel cu dpf...

Am fost ieri la brady la revizie cu Polo 1.2 tsi si uleiul Castrol a fost 110 lei (cu o reducere de 20% ce e drept).

Link către comentariu

pai noi cei cu dpf salvam planeta :lol: :lol: , banuiesc pe langa faptul ca ai avut reducere intra si mai putin ulei la 1.2tsi, dar mi se pare un pret corect :icon_thumleft:

Link către comentariu

Revizie la 125.000 km

- Ulei Castrol Edge 5-40w-4 l 110 ron

- Filtru ulei Mahle - 20 RON

- Filtru aer Mahle - 32 RON

- Filtru polen carbon Mann - 44 RON

- Buson(surub) cutie- 4 RON

- Manopera 20 RON

Cost final 230 RON.

Link către comentariu

@Clodius:

Unde ai facut revizia asta?

Modificat de hibigibi
Link către comentariu

• 2 months later...

Sal,

Anul trecut (in octombrie) am facut si eu prima revizie la masina din profil.

Service: Enduro VL

Schimburi: ulei, filtru ulei, filtru polen + verificare filtru aer

Extra: schimbat cauciucuri (aceleasi jante)

Total: undeva la 524RON (schimbarea cauciucurilor a fost 65RON).

Totul s-a rezolvat in aprox 1h - 1h30.

Din punctul meu de vedere am plecat de acolo super-incantat.

Link către comentariu

Azi s-a efectuat revizia la masina mea! Km 25510, un an de la reviz precedenta si aproximativ 13700 km.Uniservice Graitaru Piatra Neamt.

Interval service-109.12 lei

Materiale mici-8.18 lei

Ulei Motor 44,01*4= 176.04 lei

Filtru ulei 70.31 lei

Buson baie ulei 7.94 lei

Filtru aer 105.15 lei !!!!!!!!!( super scump, dar am preferat ca nimic din ce e pentru motor sa nu aduc eu)

Total 477 lei

Bun, deci uleiul scump si numai la litru , dar era Castrol Magnatec OE 5W40 Professional. Avea initialele OE in fata ( original equipment), n-am mai vazut pana acum.

Filtru de aer-original, dar scump

Filtru de ulei -original. Un moment putin penibil a fost ca ei se pregatisera pentru revizia mea, 1,2 tsi dar aveau un singur filtru de ulei in magazie. La desfacerea cutiei au observat(ei mi-au aratat si au refuzat sa-l puna) ca in capul filtrului carcasa este stramba! In acest caz au refuzat sa-l monteze, altul nu mai aveau, de cumparat original nu aveai de unde, alt tip nu au vrut sa puna(spun ca acest fitru are o supapa inauntru, ca e putin mai complicat.etc). Se preconiza ca ramane sa schimbe uleiul alta data, dar in final s-au dus la Cybernet de unde au imprumutat un filtru original! Dar acest lucru a insemnat cca 1,5-2 ore. Noroc ca era Sambata.

S-au verificat jocuri, presiuni anvelope, s-a masurat uzura anvelope, bla, bla, bla! S-a lucrat super curat, cheie dinamometrica, proba de drum!

Am stat permanent langa masina!

Interesant ca de data asta nu mi-au mai luat separat manopera schimb ulei! Cum au luat data trecuta, pe langa revizia de service!

Partea dubioasa este ca au pus cam 3,85 litri de ulei, desi in carte scrie 3.6 l. Urmaresc nivelul!

Per ansamblu super multumit, cu un plus pentru consilierul de service in cinstea caruia beau eu 2 beri azi!

Filtrul de polen l-am schimbat singur, sambata trecuta, cost 40 lei, Mann cu carbon activ, destul de grosut!

Modificat de bogdanpiatra
Link către comentariu

Da filtru de benzina nu ti-la schimbat ?Intreb ca sunt si eu programat la a doua revizie la 29000km si au zis ca obligatoriu toate filtrele inclusiv de polen si ma duce undeva la 600 lei .Exagerat dupa parerea mea dar nevoit ca altfel pierd garantia desi mai am doar 3 luni mi-e frica ca poate pica turbina si vreau sa incerc sa schimb si distributia desi am citit ca la tine zgomotul de lant a reaparut.

Link către comentariu

Da filtru de benzina nu ti-la schimbat ?Intreb ca sunt si eu programat la a doua revizie la 29000km si au zis ca obligatoriu toate filtrele inclusiv de polen si ma duce undeva la 600 lei .Exagerat dupa parerea mea dar nevoit ca altfel pierd garantia desi mai am doar 3 luni mi-e frica ca poate pica turbina si vreau sa incerc sa schimb si distributia desi am citit ca la tine zgomotul de lant a reaparut.

Filtrul de benzina se schimba la 60000 de km! Si la Uniservice costa cam 190 de lei! Ieftin! Nu l-am schimbat, chiar ei au zis ca cel putin pana la 45000 sa nu imi fac nici un fel de probleme!

Link către comentariu

cum 190 lei ieftin, cand el la magazin de piese este maxim 100?

Link către comentariu

o prostie cu filtrul de benzina schimbat la atatia km .si eu i-am crezut si m-am convins ca nu este asa. Am schimbat filtrul la cateva luni dupa revizie. Al meu a inceput sa ticaie ca un ceas Bogdan ca se infundase desi pun numai benzina buna zic eu. Pentru 100 ron zic eu ca nu se meritas sa mergi cu filtrul colmatat si plin de mizerii....

Link către comentariu

eu nu am de ales ca il schimba obligatoriu .

Link către comentariu

o prostie cu filtrul de benzina schimbat la atatia km .si eu i-am crezut si m-am convins ca nu este asa. Am schimbat filtrul la cateva luni dupa revizie. Al meu a inceput sa ticaie ca un ceas Bogdan ca se infundase desi pun numai benzina buna zic eu. Pentru 100 ron zic eu ca nu se meritas sa mergi cu filtrul colmatat si plin de mizerii....

La Uniservice este 190 lei! Deci nu chiar ieftin! da-mi si mie sursa cu 100!

Am sa incerc sa-l schimb cand voi schimba si lichidul de frana la 2 ani!

Link către comentariu

Dar il poti ua din alta parte si sa-l schimbi mai des. Eu nu am lasat niciun filtru mai mult de 15k km. Si asa arata jalnic. Insa am vazut si filtru cu 134k km. Benzina care curgea din el era cam ca uleiul ars la culoare. Bineinteles ca a trecut mizerie prin el si deja afectase si injectoarele.

Link către comentariu

filtrul de combustibil pentru 1.2 tsi este 1K0 201 051 K, de 6.6 bar.

UFI 31.840.00 - aprox 80 lei

MANN WK69 - aprox 90 lei

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Interval service-109.12 lei

Materiale mici-8.18 lei

Ulei Motor 44,01*4= 176.04 lei

Filtru ulei 70.31 lei

Buson baie ulei 7.94 lei

Filtru aer 105.15 lei !!!!!!!!!( super scump, dar am preferat ca nimic din ce e pentru motor sa nu aduc eu)

Total 477 lei

Revizia de 15.000 KM ai facut tot la ei ? Ce ti-au schimbat atunci ?

Eu tot la ei vreau sa fac revizia , am cerut o oferta de pret si pare ok. La 15.000Km mi-au zis ca trebuie sa schimb doar uleiul ( tot Castrol Magnatec ) iar pretul 362 RON si eventual inca 100 RON daca vreau pentru verificare generala a masinii.

Postez aici alte preturi ce mi-o mai dat, ca am intrebat cat costa informativ si celelalte filtre:

Filtru Aer: 94,24 RON

Filtru Benzina: 147 RON

Cei de la Adria Suceava mi-au scris ca trebuie schimbat si filtrul de aer si cel de polen: "Costurile pentru prima revizie sunt de aproximativ 550ron .Revizia contine schimb ulei si filtru ,schimb filtru de aer,schimb filtru de polen(cu carbune activ) ,diagnoza computerizata si verificarea trenului de rulare." ( ulei tot Castrol )

Eu ca sunt din Iasi mi-e indiferent ca ma duc la Piatra Neamt sau la Suceava . As trage mai mult o fuga la Piatra Neamt ca am vazut parere mai bune despre ei

Link către comentariu

La 15000 mi-au schimbat ulei, filtru de ulei si revizie generala, au suflat filtrele, tras de roti, presiune, etc! A fost atunci 380 de lei, pe 01.04.2011.

Filtrul de aer e 105, 15 lei conform facturii! Filtrul de benzina cand am cerut acum vreo trei luni un pret mi-au spus de 190 de lei. Poate intre timp s-au modificat ceva preturi!

Filtru de polen am luat cu 40 de lei, grosut chiar! Se inlocuieste in 10 min cu tot cu pauza de cafea! Si nu tine de motor ca sa te scoata din garantie sau ceva!

La uniiservice intreaba de Doru! e super ok !

Link către comentariu

Doru mia facut si mie intrarea in service Bogdan , anul trecut. Da este un baiat de treaba. AM facut revizia la ei si a fost foarte acceptabil ca pret. Am avut si uleiul meu atunci cumparat de mine si am mai economisit ceva.

Link către comentariu

Nu am vrut nici un fel de consumabil sa aduc, pentru o eventuala kulanza! Cu motorul asta trebuie sa tii asii in maneca, pentru 100 de lei diferenta pe an sau 15000 km, prefer asa! Maine poimaine aud ca super uleiul adus de mine a stricat lantul! Numic nu-i imposibil la skoda asa ca am preferat uleiul lor! Si acel OE Castrol chiar parea ceva bun! Nu l-am vazut inca in magazine!

Link către comentariu

La mine revizia de 30000 a costat 600 lei incluzand toate filtrele +ulei +diagnoza computerizata +test baterie.mai pe scurt verificare masina din bara in bara.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!