Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

goldeye3002

Nu stiu de ce schimbati voi elemente in plus cum ar fi filtrul de aer de la motor si filtrul de polen, sa le dati bani la aia. Cartea cere inlocuirea lor la 30.000km. Acum veti spune ca la ce praf este in Romania trebuie schimbate,ei bine, de ce nu le cumparati la un pret mai mic din magazine si le schimbati voi, nu e nicio filosofie, oricine poate face treaba asta in 15min. Daca va e teama de garantie, cand vine timpul reviziei le puneti pe cele originale la loc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Revizia doi la 30,000 1.6 empei

Schimbat ulei (castron) si filtru de ulei, de combustibil, de aer, polen plus verificarile aferente ~660 lei. Nicio alta problema. Elcar Buzau.

Link către comentariu

Facut azi revizie 45.000 km la Autec Autotechnik Pitesti - 660 RON.

Schimbat filtre si ulei.

Link către comentariu

Nu stiu de ce schimbati voi elemente in plus cum ar fi filtrul de aer de la motor si filtrul de polen, sa le dati bani la aia. Cartea cere inlocuirea lor la 30.000km. Acum veti spune ca la ce praf este in Romania trebuie schimbate,ei bine, de ce nu le cumparati la un pret mai mic din magazine si le schimbati voi, nu e nicio filosofie, oricine poate face treaba asta in 15min. Daca va e teama de garantie, cand vine timpul reviziei le puneti pe cele originale la loc.

Foarteee buna intrebarea ta! Stai linistit ca nu aveam de gand sa fac nici un fel de operatiuni suplimentare fata de cele trecute in carte, dar crezi ca m-a intrebat cineva!? Mai mult, la sfarsit, cand am cerut sa vad lista cu operatiunile efectuate, mi s-a spus ca o sa fie toate trecute pe factura, asa ca sa stau linistit. Astfel incat as fi putut afla ceea ce s-a facut abia la caserie, insa pe factura m-am uitat abia cand am ajuns acasa. Dar stai linistit ca asta e invatatura de minte. Data viitoare o sa specific foarte clar dinainte ca nu vreau decat strict operatiunile trecute in carte pt. revizia respectiva, si ca daca se face ceva suplimentar o sa plateasca ei din buzunar ca eu nu le platesc. Oricum nu cred ca voi mai face la Avia reviziile urmatoare, ca din cate citesc pe forum in alte parti e mai ieftin fara reducerile fabuloase oferite de Avia (5% materiale 10% manopera - mentionate pe factura evident). Ce-i drept din cei 721 lei (TVA inclus), 300 a fost numai uleiul, si aici chiar nu e loc de compromisuri, adica nu as fi acceptat sub nici o forma sa-mi puna ulei OMV Bixxol sau mai stiu eu ce in loc de Mobil 1 ca sa ies mai ieftin. Oricum data viitoare in alta parte si asta mai ales pentru ca nu m-au intrebat inainte sa schimbe filtrele.

Link către comentariu

adrian mogos

Nici pe mine nu m-a intrebat nimeni daca sa imi schimbe sau nu filtrele,asa e la noi japca cat cuprinde, si vreau sa va mai intreb inca o data daca voua v-a trecut ceva in cartea de service???La mine nu am gasit nimic trecut in ea si era in portbagaj la vedere.

Link către comentariu

Revizie de 1 an (aveam sub 15.000 km) facuta sapt. trecuta la Procar Timisoara:

- ar fi costat aprox. 360 RON cu ulei Aral 5W40 . Zic - "ar fi costat" pt. ca am dus eu uleiul meu si a fost mai putin.

Operatii facute:

manopera revizia I - aprox. 130 RON

filtru ulei - aprox 30 RON

schimb ulei - se pare ca intra 4.5 litri in 1.6 MPI-ul meu -> ar fi trebuit cumparati 5 litri (x aprox. 40 RON/litru la Procar) - aprox 200 RON.

Preturile sunt aproximative si rotunjite pt. ca nu am acuma factura la mine - dar per total nu e marja mai mare de 5 RON.

Modificat de wizard
Link către comentariu

Revizie 30 000 Km

Inlocuit filtre + ulei + verificarile aferente 576,12 RON

IVAS Galati

Link către comentariu

• 2 weeks later...

revizia de 60.000 (53.000 pe bord)- 1330 ron Avia Pantelimon.

-ulei mobil sintetic,filtre aer,polen,benzina.

-bujii

-placute frana fata

-lichid frana inlocuit

-mi-au scris pe factura acumulator descarcat...desi cu o zi inainte venisem drum continuu de la Alba Iulia.

Link către comentariu

silviu, este prima data cand inlocuiesti lichidul de frana ?

mie mi l-au inlocuit la 30k, in carte am vazut ca se inlocuieste la 2 ani.

Link către comentariu

da,e prima data....anul trecut cica "au uitat" ! masina e luata in aprilie 2005.

Modificat de silviu66
Link către comentariu

In carte la Octavia Tour scrie ca antigelul si lichidul de frana trebuie schimbate la 2 ani, banui ca si la Octavia 2 este la fel. La mine in cartea de service scrie acest lucru. Eu am schimbat lichid de frana, antigel (la 2 ani si 5 luni si 54000km), ulei, filtru de ulei, filtru aer, filtru polen, discuri de frana fata si placute de frana fata, plus aerisire instalatie si test franare, totul in 980 RON la service-ul Skoda de la Suceava.

Modificat de bbv1976
Link către comentariu

Si totusi...aici se discuta despre OII. ;)

Link către comentariu

prima revizie de 15.000km facuta la 12.000 km

revizie tip 15.000 km 178.50

mat. mici. 13.39

filtru aer 64.89

filtru ulei 30.52

filtru polen 37.62

antigel rosu 4.76

set huse 5.44

spray penetrant 3.72

ulei 361.46

corectie 0.01

total 700.30

Link către comentariu

Revizie de 30.000 km la AVIA Motors

Revizie tip 30k - 295.60

Mobil Synthetic 5W40 - 213,53

Filtru ulei BLF - 44

Filtru praf cu filtru carbon - 50,20

Filtru aer - 72

Placute frana fata - 227

Spray frane WURTH - 20

Materiale mici - 21

Total: 926 (aproximativ)

Modificat de pegasus
Link către comentariu

prima revizie de 15.000km facuta la 12.000 km

Revizie facuta la........?

Link către comentariu

facuta la brady trade bucuresti

Link către comentariu

s-au scumpit reviziile, sau mi se pare mie?

Link către comentariu

Salut.

Am facut si eu revizia de 15.000 km (la bord in jur de 14.000 km) Skoda Octavia II 1,9 TDI 105 CP.

Service Brady, programat din timp, durata aproximativ 2 h, cost total 548 lei.

Schimbat ulei (Castrol), filtru ulei, filtu polen, filtru aer, completat antigel si alte materiale (mici).

Reglat inchidere automata usi la 15 km/h, alarma mai sensibila - acestea nu au costat nimic.

Am fost intrebat daca vreau sa schimb filtu polen, filtru aer si ce ulei prefer.

La receptie era un afis pe care scria: revizie, schimb ulei (Valvoline), filtru si manopera = 329 lei (TDI), pentru benzina era mai ieftin.

Parerea mea, dupa aceasta revizie:

Daca revizia se face pentru 15.000 km parcursi este necesar schimbarea filtrului de aer. Daca se face la 1 an si sunt parcursi sub 10.000 km eu zic ca nu este necesara schimbarea acestuia, merge pana la urmatoarea revizie.

Filtu de polen nu trebuia schimbat la aceasta revizie.

O zi buna.

Link către comentariu

Nu a scris nimeni, cat costa lichidul de frana, manopera, total?

La antigel, la fel... please.

bujiile la BJB la cat se schimba si cat costa? cu manopera...of course

As vrea sa le schimb din initiativa mea la revizie...

merci

Modificat de RIon
Link către comentariu

Revizie facuta la 14 000 la Delcar Brasov

Cost: 547 RON

Revizia: 178 RON

Schimbat:

Ulei Bixxol - 200 RON

Filtru ulei - 30 RON

Filtru - 50 RON

Filtru aer - 65 RON

Antigel Texaco - 27 RON

Materiale mici

Link către comentariu

Revizie facuta la 30.000 la Intercar Sibiu pt Octavia 2.0 FSI.

Pret total manopera 290 lei cu ulei Mobil si filtru adus de mine care m-au costat 220 lei . In revizie au fost incluse schimburile de rigoare plus ceva operatiuni la un chedar usa din spate pe unde intra aer si la viteze mari fasaia. FFF multumit de personalul service, mai ales ca ei au fost cei care m-au sfatuit sa vin cu uleiul meu.

Silviu, si mie mi-au scris pe deviz acumulator putin descarcat desi cu o zi inainte venisem de la Bucuresti, dar au spus ca pot sa tin bateria o noapte la incarcat si se rezolva. :angry:

Link către comentariu

Cum au masurat bateria? Cu un bec? Bateria e foarte veche, sau cum? :)

Link către comentariu

nu stiu, bateria e de 2 ani, cat are masina. habar n-am. oricum o s-o pun la incarcat. are cineva idee daca in mom cand o dau jos d epe masina mi se dregleaza BC si CD -ul imi va cere cod???

Link către comentariu

Nu se deregleaza nimic si nici CD-ul nu o sa-ti ceara vreun cod.

Link către comentariu

Revizia de 1 an la OII - 1.6 mpi (12.400 km) a costat 304 lei. Ulei Castrol 5 l + filtru ulei.

Revizia facuta la IVAS Galati.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!