Jump to content

Achizitie Passat CC - sfaturi si recomandari

Christian.B77
 Share

Postare recomandată

Pentru XTS-R-Prietene, diferenta de pret este datorita faptului ca samsarul o cumpara din Germania fara sa plateasca TVA-ul deoarece nu o inscrie tot in Germania :)). Spre exemplu ,eu locuiesc in Germania si am platit de fiecare data in pret si TVA-ul deoarece le-am inmatriculat tot in Germania. Un alt mic exemplu ca sa intelegi, la vechiul Passat CC care l-am avut daca voiam sa-l inmatriculez pe Romania in loc sa platesc tot pretul de 17600 euro, plateam undeva la aproape 15.200 deci samsarul de rand o cumpara fara acel TVA de Germania si se incarca el aiurea pe o firma din Romania de adus masini pe care am inteles ca o declara falimentara dupa o perioada de timp sa se scoata basma curata (bineinteles dupa ce aduce masini la greu) post-125476-0-42544900-1378500594_thumb. Passatul meu cel nou, sorry sper sa nu supar pe nimeni dar nu aveam mai multe poze in laptop doar cu masinapost-125476-0-02777300-1378500745_thumb. Vechiul meu Passat:)). Asa ca normal samsarul are un pret mai mic comparativ cu Germania, iar tu ca persoana fizica si nu firma o cumperi mai scump..

Modificat de Octavian 78
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vreau sa cumpar un CC din Franta - an 2011...vreo 130.00 km.Pretul este pana in 15.000 euro. Este destul de dotata manuala, 170 CP, alcantara/viena, navi mare, parktronic, suspenie adaptiva, .etc.

Pretul este super OK...dar parca prea mic fata de ce am gasit in Germania. Stie cineva sa existe vreo problema cu masinile din Franta, pt ca in vara asta am vazut destul de multe aduse si vandute.

Link către comentariu

E dubios de ieftin, mai ales pentru ca in Franta Passat-ul CC e foarte rar. AM fost in vara 2 sapt in concediu in Paris si Nisa si iti spun cu mana pe inima ca iti sarea in ochi cand vedeai unul de rare ce erau. Sincer as sta departe de genul asta de super-oferte.

Link către comentariu

Fereste-te de Franta,mai ales daca masina nu e de la privat ,prima mana.

Link către comentariu

masina din cate stiu a fost leasing si este prima mana.....am poza unei pagini din cartea service..ultima revizie pe la 116.000 km...dar nu am gasit-o in sistem desi am intrebat la reprezentanta de ea.

si eu sunt pe ganduri...care ar fi problemele cu franta? la noi am vazut in vara asta cateva CC si passat obisnuit aduse din franta si s-au vandut imediat...pret impecabil...pana in 15.500 euro..superdotate pt banii astia

Link către comentariu

Nu accept sa cumpar o masina (mai ales de 10-15 mii euro) fara sa verific istoricul la reprezentanta. Mare atentie 116 mii km pot fi 316 mii km!Reviziile care se fac la reprezentanta apar in istoric..E de la privat sau firma?

Masinile cu putini km nu sunt ieftine !!!

Cartea de service fara confirmarea istoricului  nu are nici o valoare.

Carti de service se cumpara in alb de la orice reprezentanta.

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

+ 1 de la mine :icon_thumleft:

in 2 ani, sa scada de la un pret de 35000 euro sau peste.... la 15000 euro si sa fie si km putini.... nu e chiar in regula. Plus ca se mai adauga si castigul celui care o vinde....

Link către comentariu

Merci Florin. Regula e simpla: Nu are istoric la reprezentanta.....pierdere de timp si de bani.Masini sunt cu miile la vanzare.Avem de unde alege.

Cu 15 mii euro ,100 mii km reali,vanzator privat,(unfal-frei) iti iei doar  B6 2006-2008.

Link către comentariu

Dubios de tot sa nu ai masina in sistem, probabil e manarita cartea si VIN-ul are o "mica" scapare cat sa nu ti-l gaseasca in baza de date. Poti cere poza cu vin-ul din stanga bordului si sa vezi ce nu corespunde. Macar prima revizie si tot o face la reprezentanta, orice leasing operational ar fi ala, ca doar nu te lipsesti de garantie din primul an.

Link către comentariu

Cu 15 mii euro ,100 mii km reali,vanzator privat,(unfal-frei) iti iei doar  B6 2006-2008.

daca e sa cauti, gasesti si 2009..... sau iei un 2010 si bagat pe firma, sa scapi de TVA.

Altfel, ne hranim cu iluzii.... strainii nu sunt prosti sa arunce cu banii.

cauta una care sa fie ok, nu te arunca la an, daca nu sunt fonduri de 2011. Decat una dubioasa, mai bine 2008 curata, decat una manarita.

Link către comentariu

deocamdata nu am decat vreo 3 poze cu maisna  si o poza de pe pagina cartii de service..

o sa am mai multe detalii cand o sa o vad...am primit seria pe mail si nu am gasit-o

am auzit ca francezii nu prea is ok cu sistemul asta informatic..in sensul ca nu prea le baga in sistem..o fi adevarat?

oricum din 2011 poate sa faca 316.000km?!

cand o sa vina o sa o verific amanuntit si apoi o sa ma decid!

Link către comentariu

Am avut passat 2010 de pe franta cu 1 singura interventie in 210 mii km.Pe la 180 mii a schimbat doar pompa de apa,fara curea sau altceva. Recomand Germania, de la neamt,cu istoric,chiar daca mai dai 1-2 mii in plus.

Link către comentariu

foarte simplu.... poate sa faca peste 200-250km in 2-3 ani....

si sa nu fie bagate in sistem, masinile noi - exclus - asta e vrajala ieftina de samsar.....

Link către comentariu

Exact,ai posibilitatea sa o cumperi pe un SRL fara TVA (Mehrwertsteuer) si mai scazi 19% .

Teoretic masinile noi ar trebui sa faca reviziile la reprezentanta  ,macar in perioada garantiei.

Link către comentariu

Mai poate fi o problema  cu masinile!! Sa aiba cartea service super okey pana in momentul accidentului dar apoi indreptata la un service privat bunicel.. Am un prieten care a avut sansa sa cumpere un golf 6 reparat atat de fain ca si cei de la Serpico Craiova s-au mirat cat de original era schimbata toata fata plus flansa bord cu airbaguri si centurile pretensionate. A descoperit mai tarziu toata isprava stiind limba germana a sunat vechiul proprietar care ia dezvaluit ca avusase accident cu masina unde i sa dat o dauna destul de mare si a preferat sa ia bani de la asigurari (in Germania). Casa de asigurari ia platit o parte din bani in 6 zile, apoi masina a figurat pe siteul casei de asigurari la vanzare licitatie de unde a fost cumparata de o firma de vanzari auto din Stutgard dandui proprietarului cealalta parte de bani din intelegerea cu casa de asigurari si apoi reparata de firma cumparatoare si scoasa la vanzare fara sa figureze in baza de date a servisurilor din Germania. Deci magarii se fac si aici in Germania, numai vorbim de Franta sau Italia.

Modificat de Octavian 78
Link către comentariu

1. daca se cunoaste ca a fost reparata inseamna ca nu a fost reparata bine. :D

2. se faca magarii deoarece "nemtii" care se ocupa de masini au nume turcesti  :icon_thumleft:

Link către comentariu

pana la urma am achizitionat passat-ul de care vorbeam...am dat pe el 14.800 euro..adus din franta..128.000 km.

Manuala..170CP..suspensie adaptiva...alcantara/viena...navi RNS 510..sesnzori fata/spate

L-am verificat chiar in Franta la serviceul unde a facut ultima revizie...am vb cu ei la telefon si mi-au trimis chiar si factura cu lucrarile efectuate.

Link către comentariu

sa-l stapanest sanatos !

La km astia, trebuie sa nu ai probleme, mult timp de acum inainte.

asteptam sa-i deschizi un topic, in aria Masina mea.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut.

Sunt in curs de a achizitiona un Passat CC

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-cc-C30756743.html

serie sasiu: wvwzzz3czbe735676

Am vb cu o cunostinta sa imi verifice masina dupa serie si de la data primei inmatriculari nu a avut nicio intrare in vreun service autorizat.

Nu stiu daca are carte service dar mai mult ca sigur are Km dati inapoi dar cati or fi numai ei stiu.

Masina din poze arata foarte bine, ma incanta si dotarile pe care le are. Si pretul este relativ decent.

Rog pe cei care se pricep sa ma ajute cu o parere.

Multumesc anticipat.

Ma gandeam sa plec astazi spre Bucuresti dar vremea nu imi este prielnica si mai stau pana maine si poate in acest timp primesc si niste pareri.

Link către comentariu

Salutare!

Din câte am răsfoit mobile.de acum ceva timp la banii astia îți poți lua cam aceeași configuratie la km mai putini si reali.

Părerea mea.

Stima

Link către comentariu

Salutare, sunt nou pe forumul aceasta ( asta este primul post).

Am si eu o nelamurire , care este diferenta intre Passat CC si Volkswagen CC ? Sunt interesat de cumpararea unui model dar acum chiar ca am intrat in ceata :(

Astept un raspuns, va multumesc !

Link către comentariu

VW CC este modelul produs incepand cu anul 2012 (a doua generatie) de cand s-a renuntat la denumirea completa VW Passat CC.

@ shadow1986 : este imposibil sa nu fi avut nici o intrare in service-ul autorizat, decat daca s-a sters istoricul masinii. Tu vrei sa dai banii aia pe un CC SH din Romania?

Link către comentariu

Salut!

Pai as da banii astia daca merita masina, dar nu stiu de ce am vaga impresie ca masina e doar frumoasa si cu multe probleme la motor.

Abia mi-am vandut un Audi A6 2.0 TDI, 140 CP care a avut aceeasi problema. Nu am verificat masina cand am cumparat-o si aveam cam 100.000 km dati inapoi.

Pacat ca era frumoasa dar am schimbat tot ce se poate la ea si tot nu am fost multumit.

Ideea e ca nu vreau sa repet greseala si voi sufla si in iaurt sa nu ma ard la fel.

Cred ca ma voi apuca sa caut pe site-uri straine poate gasesc ceva si-mi place si ma duc personal sa o iau.

Daca aveti ceva indicatii si sfaturi va rog sa postati.

O seara placuta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!