Jump to content

Passat CC R-Line

lambda_dryver

Postare recomandată

lambda_dryver

19x8 ET41 SAGITTA

:Driver:

Cine stie, cunoaste! :icon_thumleft: :))

Nu par sa fie cele de R. Ai mers pe Sagitta 19"?

Ti-am tot vazut masina la Florin in diferite stadii. Arata foarte bine si ma bucur ca a revenit pe strazi.

Daca sunt Sagitta atunci big like.

Da, intr-adevar sunt Sagitta-uri. La Talladega m-a nemultumit ET52-ul, care este mult prea inauntru pentru gustul meu, dar in rest si acestea si Lugano sunt niste modele foarte frumoase... Dar nu ca Sagitta-urile, cel putin, dupa gusturile mele! Multumesc pentru complimente! Masina a tot stat la Florin ceva timp pana am rezolvat cutia si acum au mai ramas verificarile si franele de facut. Vom vedea ce iese la final...

Eu nu stiu sa existe Sagitta negre oem, asa ca banuiesc ca sunt jantele de R

Corect, nu exista Sagitta OEM pe negru mat, dar cel de la care le-am luat, le-a vopsit electrostatic in culoarea asta. A fost un mare chin sa gasesc aproape de RO un set de vanzare, asa ca nu m-a mai interesat asa mult culoarea, atunci cand le-am gasit :D.

Si o poza cu unul din colete desfacut :D .

post-106153-0-07167200-1363865327_thumb.

Link către comentariu

Exceptionale. Dar ai masina neagra. Paint them, please. :)) Ma bucur ca esti back on the streets si sa dea Domnul sa nu mai fiu inca o data martor la moartea unui DSG...

Link către comentariu
lambda_dryver

Si eu sper sa nu se mai repete faza! :)) . Inca nu stiu cum dau pe masina si daca imi place sau nu. Astept sa le pun langa ea si daca nu-mi plac, o sa fac ce-o sa fac si o sa le vopsesc Gunmetal/Carbon-Grafit.

Aseara a trecut CC-ul tau pe langa noi la Victoriei, dar conducea o doamna, deci eu si cu iculux ne-am gandit ca era mama ta, asta inainte sa incepem sa ne manifestam "necuviincios" :))!

Link către comentariu

Da, era maica-mea...pana la urma e masina ei, nu a mea :D Si plus, de cand cu setup-ul de vara, nu mai pot sa ma desprind de Golf :))

Link către comentariu
JohnnyCiorobea

Ti-am spus si miercuri!!!

NU te lua dupa iculux!!Lasa-le negru mat...Or sa dea bestial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link către comentariu
lambda_dryver

@Calin. -> Te cred :D. Si eu astept sa trec la cele de vara, dar inca nu prea e vremea prielnica si nu gasesc anvelopele pe care le vreau eu...

@Johnny -> Vreau sa vad intai cum se prezinta pe masina si apoi iau decizia finala! :D

Cateva poze de la spontana + am ajuns si noi la o cifra rotunda :))

post-106153-0-04456400-1363956971_thumb.

post-106153-0-53272000-1363956977_thumb.

post-106153-0-43265900-1363956984_thumb.

Modificat de lambda_dryver
Link către comentariu

Sper ca nu mai vrei runflat.

Vezi pe camskill.co.uk. Au super preturi si lvreaza la noi.

Link către comentariu
lambda_dryver

Nu. Am renuntat la RunFlat si m-am orientat catre Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2, dar nu-mi dau seama daca au protectie pentru janta. Ca performanta imi place ce am auzit despre ele...

camskill.co.uk -> Cu garantiile stii cumva cum stau?

Link către comentariu

Mai degraba Conti SC5. Eagle F2 nu e asa bun ca prima generatie.

Nu stiu despre garantie, dar ce probleme sa ai?!

Link către comentariu
lambda_dryver

Pai m-ar fi interesat garantia in caz ca vin cu defect din fabrica. Mai stiu cazuri...

Legat de anvelope, au iesit pe Locul 1 in testele Auto Bild si ADAC la aderenta/franare pe uscat + perioada de exploatare si pe Locul 3 la aderenta/franare pe umed. In plus, vad ca le au la un pret foarte bun, comparat cu ce am gasit pe la noi...

Link către comentariu

Ma indoiesc ca vei primi cu defecte, dar na. Le poti returna cred, insa mai bine dai un mail.

Stiu ce spun testele, dar utilizatorii acuza faptul ca sunt niste moliciuni. Am mai multa incredere in Continental-urile alea sau chiar in Dunlop Sport Maxx RT(astea sunt noi-noute).

Daca vrei sa faci o smecherie, avand in vedere ca astia au preturi foarte bune, cumpara-ti Michelin PSS. Sa vezi alea cum sunt. :D

Link către comentariu
lambda_dryver

M-au atras si Dunlop Sport Maxx RT, dar cei de la camskill.co.uk nu le au in oferta... Se gasesc cat de cat prin RO, dar nu stiu nimic despre ele, legat de cum se comporta, ce durabilitate au etc. M-ar interesa sa vad cum stau in comparatie cu Asym2-urile, pentru ca am avut Dunlop Sport 01 pe fosta masina si pe uscat erau bunicele, dar pe ud, devenea sanie masina... Continental-urile nu prea ma incanta: pret mare - performante moderate, din ce stiu eu.

Legat de PSS-uri, am vazut ca unii le lauda, altii abia asteapta sa scape de ele... Nu stiu ce sa zic. Pe mine ma intereseaza sa ma tina, cel putin 40.000 km, sa aibe aderenta cat mai buna si nivel de zgomot cat mai mic. Am vazut ca si Nokian au scos acum o anvelopa de vara laudata prin review-uri/teste. Sunt iar in dilema! :(

Link către comentariu

Din Conti sigur scoti 40000, insa din Michelin sau GY nu cred. SC5 si Eagle sunt la acelasi pret.

SportMaxx RT sunt mult peste SP01, dar eu as alege Continental daca vrei rafinament, silentiozitate si undeva spre urma aderenta.

Link către comentariu
lambda_dryver

Boooon, deci Michelin pica deoarece este prea scump si, intr-adevar, nu pare sa tina in timp. Inca nu prea ma conving Conti-urile, parerile sunt impartite printre utilizatori si SportContact 3 -urile pe care le-am avut inainte nu m-au incantat prea tare, dar au tinut pana la 43.000 km, ce-i drept.

Intre GY Eagle Asymmetric 2 si SportMaxx RT s-ar da batalia pentru mine, dar diferenta este de aproape 1200 ron intre cele doua variante, GY-urile fiind cele mai ieftine, luate din Marea Britanie...

Link către comentariu
lambda_dryver

Ce-mi recomandati: valve cauciucate sau metalice? Cele ascunse cat de practice sunt?

Link către comentariu

Recomand ascunse. Dar ai grija, sa tii intotdeauna cheita lor, implicit valva in torpedou sau undeva sigur. Daca vreo sa umfli o roata si nu o ai....e nasoala treaba...

Link către comentariu
lambda_dryver

La astea ascunse, se poate folosii orice aparat de presiune sau doar anumite tipuri mai speciale? Adica, din ce vad eu, au o cheita speciala pentru capac, tip antifurt, dar nu-mi dau seama cum arata valva efectiv...

Link către comentariu
JohnnyCiorobea

valva ascunsa are un adaptor care se infige in valva propriu-zisa!!!

fara ea bye-bye roata umflata!!

Dar nu ti le recomand..Puneti valve metalice!!

Link către comentariu

Si eu zic sa iti pui metalice. Eu am avut pe Bora puse la vulcanizare la Johnny si am fost foarte multumit si de aspect si de fiabilitate. 

Cele ascunse cred ca sunt cool, dar.. nu mi-as pune.

Link către comentariu
lambda_dryver

Am gasit unele ascunse si negre,pe net, si mi s-a pus pata. Acum unde as gasi sa cumpar asa ceva?

Modificat de lambda_dryver
Link către comentariu

Eu as alege cromate :) dar daca ramai la culoarea neagra a jantelor atunci clar cauciucate :)

Link către comentariu
JohnnyCiorobea

La magazin de piese auto...Daca stiam ti le aratam in seara aia pe masina mea...Eu am dat pe ele parca 30 de lei

nu mai styu...ceva de genu...SLe-am cumparat de la distribuitorul Makro Auto....

Link către comentariu
lambda_dryver

Nu-mi plac cauciucatele :)) ... Ori metalice pe care sa le vopsesc eu negre, ori ascunse negre din fabrica, dar nu gasesc de unde sa iau, decat prin Oradea la o firma de "Tuning" Dubioasa :)) . Avantajul e ca am vazut ca au si antifurt integrat in ele!

Link către comentariu
lambda_dryver

Am comandat valve ascunse negre, pana la urma! :))

Tot n-am scapat de ghinion si m-a "sters" un Nenea Taxi pe aripa-bara spate dreapta. Cu ocazia asta, ne prezentam si "jeghi style", dupa 2 saptamani de neingrijire!

La spalatorie, am tras de o spontana ca ne-am nimerit 3 CC-uri la spalat. In stanga maxim este a lui hallucinogen, iar cel din mijloc a fost un frate de-al nostru necunoscut, nimerit intamplator :)).

post-106153-0-38363300-1364849383_thumb.

post-106153-0-75480400-1364849391_thumb.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!