Jump to content

Passat CC R-Line

lambda_dryver

Postare recomandată

lambda_dryver

Multumesc pentru aprecieri!

Si o poza cu soare :D...

post-106153-0-54023700-1364936704_thumb.

Link către comentariu

SUPERBA masina!!

Geamurile spate si luneta sunt ionizate din fabrica? Daca da imi poti spune si mie ce transparenta au?

Link către comentariu
lambda_dryver

Dap. E o functie foarte distractiva dracia asta de Panorama :D.

SUPERBA masina!!

Geamurile spate si luneta sunt ionizate din fabrica? Daca da imi poti spune si mie ce transparenta au?

Multumesc! Da, sunt ionizate din fabrica, masina fiind dotata cu Privacy Glass. Transparenta este de 35%. Cochetez si cu o folie Llumar pe fata, dar undeva pe la 40-50% maximum, ca sa nu mai existe discrepanta asta mare intre fata si spate. Mai studiem... :D
Link către comentariu

Ai putea sa pui chiar 35%, tot cu tenta verde si atunci ar iesi cam toata masina la fel.

Link către comentariu
lambda_dryver

Nu. Totusi e prea mult 35% pe fata. O sa am probleme dupaia cu Politia si nu-mi doresc. Cred ca o sa ma opresc pe la 50% transparenta, sau chiar mai mult, dar asta mai spre vara :D.

Link către comentariu

poti pune cu transparenta 70% pe fata - eu asa mi-am pus

Link către comentariu
lambda_dryver

70% pe fata este si legal din cate stiu eu, nu? Cand o sa ma vad cu folia in fata, o sa vad exact ce transparenta iau cat sa nu fie nici prea inchis si nici prea deschis...

Link către comentariu

Nicio folie mai inchisa la culoare nu e legala pe fata pt ca geamul deja vine cu o anumita tenta si doar daca pui folie transparenta ramai in cei 25%.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
lambda_dryver

Am inteles. Atunci sa vad cum fac sa nu bata la ochi prea tare, dar sa nu fie nici inutila, totusi :D.

Noua achizitie:

post-106153-0-63082100-1365080704_thumb.

Link către comentariu

m-ai blocat..

credeam k sunt Lakeville, insa doar seamana putin :D

21e92rn.jpg

oricum, le-am mai vazut insa nu le stiu numele..

PS: sa le vedem pe masina cat mai curand :D - sa te poarte sanatos!

Link către comentariu

Icu - este doar pe post de roata de rezerva. ;)

Link către comentariu
lambda_dryver

Nu renunt pentru nimic de la Sagitta-uri :)). Da, o sa fie rezerva, iar la cati bani am dat pe ea, nici ca ma intereseaza ce model este! :))

Link către comentariu
JohnnyCiorobea

Bravo ma!!! :icon_bounce:  super..dar ce s-a intamplat cu DRL-ul din drapta?

Link către comentariu

Se pare ca s-a ars rezistorul care-i scadea intensitatea la 50% cand este pe pozitii/faza scurta. Cand e pe DRL, merge fara treaba :(...

Link către comentariu
JohnnyCiorobea

Poi  bine ca iti functioneaza ziua...Frumos upgrade :10[1]: ....Trebuie sa isi puna si yculux :icon_bounce:

Link către comentariu

E bine ca-s in garantie, deci o sa se repare si o sa mearga si noaptea! :))

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Dap. Franare! :)) Sunt curios cum tin pe serpentine, cat o tine masina, ca a mea are tendinte de barca... :))

Link către comentariu

Smekera gradina de Lalele. Acum stiu de unde sa ii iau iubitei flori :D

Ia-ti arcuri.. iti dau sa te dai cu a mea sa vezi diferenta..

Link către comentariu

Tata o sa-ti multumeasca din suflet pentru complimentele legate de gradina :)).

Tot caut arcuri si nu gasesc. Driver Gear nu am gasit nimic sub 30 mm, si e prea mult pentru gustul meu. Am gasit VWRacing la 15 mm, dar cica numai pentru A3... Nu scrie nimic de CC.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!