Jump to content

Bora Bora Reloaded

redline1619

Postare recomandată

alarma cred ca e de vina,vad ca incepe sa imi faca figuri.

are un beculet rosu,care,normal cand am portierele deschise sau masina nu e inchisa,beculetul ala rosu ar trebui sa nu se aprinda,el se aprinde doar cand activez inchiderea centralizata,insa el se aprinde mult mai repede ca de obicei cand e masina deschisa.

azi,noroc ca geamul era deschis,eram la padure in drum spre facultate si cu cheile in contact masina s-a inchis singura :tuktuk: .degeaba ii dau iar pe deschis/inchis din telecomanda ca beculetul ala iar incepe sa clipeasca aiurea.

uneori cand deschid masina din inchidere centralizata se aprind avariile aiurea,ca si cum as fura masina,pana apas iar pe telecomanda pe deschis.cred ca daca ii pun sirena aia pe care nu e conectata,nu m-as mira daca ar urla aiurea.

trebuie sa vad ce e de facut...

@razvan,nu am verificat multe,ca din cauza unor probleme nu am putut ajunge la el cand era liber,am fost si am verificat rapid daca alternatorul incarca,consumul in standby si nu mai stiu eu ce a verificat el,si parea totul in ordine.

Modificat de redline1619
Link către comentariu

Pai daca nu ai switchurile bune, e posibil ca masina sa iti vada usile deschise si sa nu inchida toate circuitele. (luminile in usi, etc)

Si atunci o sa iti moara bateria.

Plus ca poti sa ajungi in niste situatii dificile, sa ti se incuie masina cu cheia inauntru.

Cel mai bine ar fi sa rezolvi switchurile si dup-aia sa vezi daca mai ai probleme.

Link către comentariu

Switchurile au destul timp de cand nu mai merg si masina era la mine. Nu are alarma de fabrica si mi-e greu sa cred ca acolo este problema.

Vezi cum faci sa ajungi la electrician ca asa doar ne putem da cu parerea daca e alba sau neagra :pale: Xenonul este in continuare pe masina?

Link către comentariu

Singura posibilitate ca problema sa fie de la switch-uri (oricum, trebuie sa le faci si pe alea, ca e pacat) e sa vada usa deschisa. In acest caz, trebuie sa ai lampa de pe usa si plafoniera aprinsa - si martorul din bord - in functie de model.

Daca niciuna dintre cele de mai sus, nu se confirma - inseamna ca nu e de acolo.

In rest.... pana nu se apuca cineva sa verifice masina .... doar povestim.....

Link către comentariu
  • 1 month later...

asa,ieri am venit de la Constanta dupa o bine meritata vacanta la mare dupa ce m-a chinuit sesiunea.

cat timp am fost plecat,masina a stat parcata in garaj,nu s-a mai ocupat nimeni de ea. :grrrrrr:

si cum eu mi-am luat o vacanta pentru relaxare,acum e randul ei !

inca de marti am filtrele mann si uleiul castrol care asteapta pana luni sa fie puse pe masina :icon_thumright:

saptamana asta pun si folie pe plafon si stalpi, negru mat pe stalpi si negru lucios pe plafon.

si bineinteles,o baie si pentru ea ca se uita cam urat la mine :huh:

legat de switch-uri eu nu am din ala in bord,cand deschid usa sa imi arate ca e deschisa.

tot saptamana asta am sa verific si alarma AF care cum am mai spus,face figuri,daca nu se poate repara,am sa cumpar alta,asta e.

08072012055.jpg

08072012056.jpg

08072012057.jpg

08072012058.jpg

08072012059.jpg

Link către comentariu

nu am avut cum razvan ca am fost vreo 23,nu incapeau toti :D

Link către comentariu

azi masina a primit o baita bine meritata.

la 176000km schimbat uleiul si filtrele,acum e iar jucausa :)

ah,si era sa uit, california scents cu aroma de cherry,nu am gasit de guma turbo,e genial parfumul asta pentru masina,isi merita totii banii la cum miroase :)

ramane sa vad de folie pe plafon si stalpi.

09072012061.jpg

09072012062.jpg

Link către comentariu

da,de 2 saptamani ma tot rog de un prieten sa ma ajute cu asta.

e cam de plastic,nu stiu cat va tine :)

Link către comentariu

Fa-le polish si dupa ce ai terminat pune folie de protectie transparenta si te vor tine mai mult.

Link către comentariu

ok,am sa vad si cu asta.deocamdata am altele pe cap :beer:

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Frumoasa foc , te asteptam intr o duminica la intalnire sa ti admiram bijuteria. :vwrullz:

Link către comentariu

asa am promis ca am sa vin,acum sa vad cand...

ca tot esti din botosani,poate imi spui si mie daca cunosti pe cineva care se pricepe la alarme de masini,imi cam face probleme,se incuie singura masina chiar si cu cheile in contact.

Modificat de redline1619
Link către comentariu

azi masina a fost la un gratar, dar din pacate nu i-au placut micii si carnaciorii :dry:

insa a mers cu berea :beer:

11072012064.jpg

11072012065.jpg

Link către comentariu

Cam stridente dungile negre de pe stopuri...

Berea mereu merge cu masina,mai ales vara si cu masina parcata!

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

asa mi le-a dat razvan,oricum vreau sa imi cumpar stopuri cu led numai sa vad cand fac rost de cascaval.

Link către comentariu

eu zic ca, daca ii dai un strat de lac cu putin negru sa iasa tot mai fumuriu ies brici!

Link către comentariu

da,dar eu vreau sa am si leduri,ca astea sunt cu becuri normale

si era sa uit,la farul din dreapta s-a cam lasat lupa,trebuie sa desfac farul si sa lipesc lupa la loc.Vad ca la farul stang inca se tine bine,am sa aplic aceeasi metoda ca si la farul stang.

pe urma am sa le dau un polish calumea,folie de protectie pe faruri nu stiu unde sa pun.probabil voi cauta sa cumpar 2 sticle sa pun in loc de plastic.

Modificat de redline1619
Link către comentariu

Farurile au beneficiat o data de polish. Prin polish se elimina stratul de protectie UV si asa reinvine aspectul de nou. Dar cum eu la vremea aia nu stiam, fara folie de protectie procesul de matuire revine. De data asta cu polish nu prea se mai rezolva din cate stiu, dar merita incercat.

Geamuri separat la Bora nu se gasesc, decat la Golf.

Pentru stopuri led, mergi pe modelul care l-a avut. Poti aplica folie solara de 50% opacitate in zonele semnalizarii si becului de ceata. O sa arate bine si nu foarte inchise la culoare. Nu uita de autocolantul pe stalpi.

post-16307-0-82541100-1342035747_thumb.j

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

pe tine te cautam de ceva zile sa imi spui ce fel de stopuri ai avut,de astea voi pune.

am sa pun si din ala pe stalpi numai ca nu are timp acum ala sa imi puna :lol:

si cu polishul la faruri vad eu,oricum nu arata asa rau :D

Modificat de redline1619
Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Salutare. Ia legatura cu mine si vedem cum facem cu farurile si folia pe ele. Da mai vin o si pe la Botosani ca te asteapta o lume intreaga. Bafta.

Link către comentariu

:icon_redface:

ok,am inteles,am sa iti dau pm in legatura cu urmatoarea intalnire,poate fac tot posibilul sa ajung si discutam mai multe acolo.

Link către comentariu
  • Rave a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!