Jump to content

POLO 6R - GTI LOOK

FRE

Postare recomandată

Lasa ca mai suntem si cu tinichele pentru iarna :). Daca ai vreun gand sa schimbi jantele astea, desi pentru iarna eu zic ca nu merita, poate facem cumva sa ajunga la mine :).

Link către comentariu
  • Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FRE

182

• Dun

39

• qwk

35

• Circoloco

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

qwk - Capace nicioadata......

Circo - M-am gandit sa le schimb,dar daca se va intampla,le voi da cu tot cu anvelope !

Link către comentariu
  • 1 month later...

In ultimul timp nu am mai facut nimic la masinuta,asa ca era timpul ..... am incarcat ultima versiune de soft la RNS,respectiv V9 ( 7894 ). Acum nu stiu care sunt noutatile,insa probabil le voi descoperi curand,o schimbare vad - strada pe care locuiesc apare cu sens unic !

Modificat de FRE
Link către comentariu

Din pacate nu mai stiu exact dar cred ca vreo 500 ron.Intreaba la Porche,eu de la ei am luat-o.

Link către comentariu

De pe ebay. SUnt piese OEM, dar nu de la AHW. Sau, cateodata, da, depinde; mai au reduceri de pret la capete de stoc pe care nu le afiseaza pe site. De ex., footrest-ul mi l-am luat de la ei la 2/3 din pret (in plus, nici nu-s sigur ca-l au pe site, pe ala de A1).

Link către comentariu

Azi am reusit sa ajung la Pilot Tuning sa repozitionez tipsurile / pe langa repozitionare a trebuit si scurtat aproximativ 1 cm din teava "Y",deoarece erau iesite cam multicel de sub spoiler.Acum arata asa cum trebuie.

Link către comentariu

OK. Am trecut pe lista spoiler spate GTI si tipsuri imitatie de GTI. Dar este dupa suspensie si jante.

Cat te-a mai costat lucrarea asta?

Link către comentariu

Un eleron si te-ai aranjat pe spate :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

@Circo - Eleronul este in plan,probabil la anul,insa nu va fi de GTI ci cel montat de Dun,pare mai agresiv.

@Bily - Nu am ce sa ii fac la motor,decat sa il schimb........chiar am ras la remarca ta !

Link către comentariu

ce vreau sa te intreb,jantele pe 17'' te scutura tare,se simpt destul de mult gropile?trage mai greu,a mai crescut consumul?

Link către comentariu

Iti raspund punctual :

-nu scutura foarte tare,insa am dimensiunea anvelopei ceva mai mare adica 205/45 ZR 17,iar gropile se simt......

-nu am simtit ca trage mai greu,la 85 de cai ce naiba sa traga

-nu cred ca a crescut consumul,nu am vazut diferente semnificative

Link către comentariu

intreb pentru ca vreau sa pun si eu pe 17'',insa chiar cei care ar trebui sa-mi vanda jantele imi spun sa las masina asa cum este si sa nu o ''stric''.

merci pentru raspuns!!

Link către comentariu

Daca ai sta pe aici,cu cea mai mare placere ti le-as da sa faci o proba.Diferenta de look este enorma,deci consider ca merita !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Tinand cont de ce i s-a intamplat colegului qwk ( i s-au furat oglinzile retrovizoare ),m-am hotarat sa previn si le-am incriptionat.Eu zic ca merita 40 ron inscriptionatul decat sa plang dupa ce mi le fura.Nu ma gandeam niciodata ca am sa fac asta la un Vw Polo,insa astea sunt vremurile.....Mi-am luat si un set nou de covorase de cauciuc,de data asta Petex,renuntand la cele OEM,deoarece cel de la sofer s-a perforat in 2 - 3 locuri dupa nici un an de folosinta !

Link către comentariu

ar trebui sa te gandesti la orice si sa te astepti la orice,doar traiesti in romania!!!se fura peste tot frate,dar ca in romania nu e nicaieri.si furturile din afara majoritatea tot de romani sunt facute,deci..traiasca romania!!!

sper sa nu ai parte de asa ceva,si de fapt nimeni sa nu traiasca o experienta din asta.eu mi-am montat o camera pe masina,dar daca o sa intru in ochii hotilor o sa-mi fure si camera si tot.

Link către comentariu

Am facut cunostiinta aseara pentru prima oara cu sleaurile de zapada inghetata de pe strada pe care locuiesc.Clar cei ~30 mm ai suspensiei fac diferenta,in sensul ca am maturat absolut tot,nu am lasat nimic neatins pe sub masina.Cand am fost la intalnirea cu baietii am masurat si am cel putin 20 mm mai mica garda la sol decat Polo GTI a lui Circo,deci e cam joasa !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!