Jump to content

POLO 6R - GTI LOOK


FRE

Postare recomandată

Am inlocuit azi filtrul de aer si am avut surpriza sa constat ca era foarte curat si deloc imbacsit,are totusi aproape un an si 8100 km numai in Bucuresti.Filtrul de polen in schimb era ceva mai " incarcat " cu de toate ( frunze,musculite,praf ).

Link către comentariu
  • Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • FRE

    182

  • Dun

    39

  • qwk

    35

  • Circoloco

    17

Top Posters In This Topic

Posted Images

M-am hotarat care este urmatoarea modificare : bara spate de GTI , poate si toba finala,una nu foarte galagioasa,trebuie sa merg la Topgear sa vad ce si cum.O sa dau o fuga saptamana viitoare daca am timp la PoRo sa vad care sunt costurile dupa care trec la treaba.

Link către comentariu

Am si eu in plan un spoiler de GTI la un moment dat.

Nu il cauti pe la dezmembrari? La PoRo trebuie sa fie undeva in jur de 1.200 Roni. Pe net vazusem la un moment dat cu 250 Ron. La banii astia m-ar interesa si pe mine unul. de preferat argintiu.

Link către comentariu

Ai fost azi si te-ai colantat ceva prin zona aparatorii patriei? Conducea o doamna/domnisoara?

Link către comentariu

Dun - Din pacate nu am gasit nicaieri,nici macar pe ebay.de si crede-ma ca tot urmaresc de ceva timp.Daca gasesc ceva te anunt si pe tine.Mai este o posibilitate sa adaug pe bara normala doar partea inferioara,de la Rieger,insa costa destul si aia,asa ca ........ tot

la PoRo voi ajunge ( ca si tine de altfel !!! ).

robi_zet - Era prietena mea.....am colantat ornamentul cromat de la grila inferioara fata ( cel de highline ).L-am facut rosu,ca si cele doua ornamete de pe grila de GTI.

Link către comentariu

Frumoasa masina! Felicitari pentru munca depusa , si in special pentru navigatia RNS 510. Pasul asta vreau sa-l fac si eu, si acum ma documentez, fac studii de piata.

Link către comentariu

Multumesc ! Nu iti trebuie mare documentatie,este plug and play + o antena gps ascunsa pe undeva prin bord,asta daca nu vrei sa iti cumperi una shark,care nu costa asa mult pe carsystem.pl insa eu am renuntat la idee fiindca este prea mult de desfacut,pentru a aduce cablurile din bord pana la plafon,in plus trebuie desfacuta si tapiteria plafonului,etc.Cat despre studii de piata....am vazut ca tin la pret,in sensul ca daca vrei ultima versiune ( H ) si in stare noua,asa cum este RNS-ul meu,nu gasesti sub 600 eur.Succes !

Link către comentariu

Azi am avut ceva timp liber si i-am facut personal o baita micului Polo precum si "fratelui vitreg".Ma bucur sa constat ca nu au aparut zgarieturi noi pe caroserie,insa am observat ceva pete lasate de pasarile cerului,pe negru se vede orice...

Si pozele.......

post-99600-0-98072100-1349632322_thumb.j

post-99600-0-84336600-1349632341_thumb.j

post-99600-0-90047500-1349632351_thumb.j

post-99600-0-77222400-1349632362_thumb.j

Link către comentariu

frumos polo-nicul!!!

nu ai incercat un photoshop sa vezi cum e fara rosu in grila fata?

parca ar arata mai frumos fara...e doar parerea mea :coolpics:

Link către comentariu

@cristi - M-am gandit ca este mai interesant cu rosu,este colantat,se poate schimba oricand,insa daca il faceam negru,era ceva banal,obisnuit,am zis sa arate altfel.Multumesc de aprecieri si de sugestie....Preocuparea mea pe saptamana aceasta este bara spate de GTI !

Link către comentariu

In cazul asta voi urmari cu atentie evolutia proiectului. Bafta !

PS: poti sa te setezi sa cauti IN ALTA parte decat la PoRo sau la magazinele care vand piese?!

Modificat de Dun
Link către comentariu

@Dun - Multumesc mult,cat despre alte magazine....tot pe acolo costa,nu cred sa fie mari diferente.Sper sa nu dureze mai mult de 2 saptamani cu tot cu ajuns ( nu cred ca este pe stoc pe aici pe undeva) si vopsit,montat.Trebuie sa mai tin cont si de tips,care in mod sigur trebuie taiat si repozitionat.Daca tot umblu pe acolo poate ma hotarasc sa schimb si toba finala :icon_thumleft: , inca nu sunt decis.

Link către comentariu

Le foloseste brea, dar trebuie sa le modifice pozitionarea. Deci vor trebuie taiate si sudate la loc, dar in alta pozitie, functie de pozitia degajarii din noul spoiler spoiler.

Pai sa inteleg ca te-ai hotarat si le iei de la PoRo. Vreo 1.200 spoilerul, inca 800 vopsitul, plus manopera desfacut+montat vreo1.5-2 h cu 150 Ron/ora. Poate chiar ceva mai mult daca ai si senzori. Daca nu lasi 2.500 RON la ei pe tema asta ... mare minune.

Si cum faci, tai tips-urile la ei sau te duci la TopGear sa ti le taie si te mai duci inca o data dupa montajul spoilerului?

Modificat de Dun
Link către comentariu

Ma refeream la situatia in care schimba si toba finala :)

P.S.: Am vazut pe ebay.pl bara spate de GTI cu 150 euro, le fel era si pentru fata.

Modificat de qwk
Link către comentariu

Tipsurile o sa le taie cand duc masina la vopsit,nu e mare lucru,un flex mic si taiate de la fata tobei.Cat despre montaj,o sa le pun pe aceleasi,nu are rost sa le schimb,indiferent daca schimb toba sau nu.De bani nu mai are rost sa vorbim....daca fac calculul,imi luam lejer un GTI la mana a doua cu 30.000 - 40.000 km - dar nu era masina noua !Si apoi nu mai aveam catre ce sa tind,optic vorbind,ca la performanta nu pot decat sa ii schimb motorul :icon_bounce:

Link către comentariu

@Bebee - Esti rautacios si chiar nu e cazul ! Masina am luat-o de " fun " , ma rog de prietena mea sa mai mearga cu ea fiindca sta parcata in fata casei .... Crede-ma ca daca imi doream un GTI imi luam,iar masini second hand nu cumpar din principiu....nu vreau sa jignesc pe nimeni.Cat despre sigla GTI ai mai facut remarci de aceeasi natura,nu mai era cazul.Oricum iti multumesc ca imi urmaresti topicul si tin cont de orice sugestie,parere,etc.

Link către comentariu

Imi cer scuze :) Masina chiar imi place, dar sigla aceea ma irita cu toate ca nu ar trebui :) Masina chiar arata bine, si dungile rosii imi plac, doar sigla nu.. E ca si cand ti-ai pune si pe Mercedes E55 AMG..

Sa o stapaniti sanatosi, fara incidente cu sau fara sigla :P

Link către comentariu

@Bebee - Multumesc mult,o sa rezolv pana la urma si sigla aia :emthup:

@Rave - Am colantat acel ornament in rosu la sugestia colegului qwk,care in urma cu ceva timp a postat cateva poze din Germania cu Polo Highline cu ornamentul acela inferior vopsit rosu.Ai dreptate,dunga pare in plus,inca nu m-am obisnuit cu ea,insa la cat a costat,o pot schimba in negru oricand ( cromul nu imi placea de cand am luat-o )

Link către comentariu

Fredy, nu-i nevoie sa o colantezi negru, faci schimb cu a mea :P si mi-o dai mie asa cu dunga, ca mie unu, imi place cum arata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!