Jump to content

Maurul lui Dun

Dun

Postare recomandată

Eu nu as lua un model care nu se mai fabrica,asa cum a spus si Bogdan,daca Doamne Fereste spargi una,ce faci,renunti la toate ? Ca idee ambele arata bine,eu as alege ceva cu ET-ul 35,dar nu 8J,ingreuneaza foarte mult directia.

Link către comentariu

Jantele sunt foarte frumoase, dar nu pentru drumurile din Bucuresti. OZ-urile sunt renumite pt greutatea lor mica si pretul pe care il platesc aceste jante: rezistenta scazuta. Combinat si cu un talon de 40 al anvelopei va trebui sa ai extrem de mare grija. Drumul Taberei si asa a devenit un santier plin de gropi, damburi si daca tot investesti in jante macar ia ceva rezistent, oem sau BBS daca e.

Jantele "Montani" 7 J x 17 de pe Polo BlueGT nu arata rau

2012_Volkswagen_Polo_BlueGT_005_5671.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sa va dau un indiciu: pe baza de placebo masina merge mai bine acum, trage mai tare, este mai stabila. Motiv pentru care in trei zile am facut am aproape 350 km in Bucuresti cu un consum de 11.8% si pedala cu mult dincolo de jumatatea cursei.

Hai, curaj, incercati.

Link către comentariu

Sa inteleg ca iti mai cresti consumul din semnatura :)) . Unde ai putut sa mergi tare ca e groaznica circulatia pe vremea asta? Au iesit toti soferii de duminica si e haos in toata regula.

Soft nu cred, dar eu zic ca iti e drag sa manevrezi volanul mai energic :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Inca 110 km facuti astazi, in mare parte in dupa-amiaza asta. Si acum pe seara a fost suficient de liber cat sa pot sa imi fac iar de cap. Derapeaza ca naiba acum, cu ploile astea, dar este super-distractiv.

Si inca un indiciu: post-4613-0-21722000-1351805766_thumb.jp

Link către comentariu

De unde ai luat manusile si ai au si marimea S? Ale mele fac zilele astea 1 an si nu prea mai arata bine mai ales ca am dat si zapada cu ele asta iarna.

Link către comentariu

Magazinele Benvenuti. Le gasesti in marea majoritate a mall-urilor.

Cea mai mica masura in momentul asta este 8. Mie imi sunt bunicele. Cred ca mergeau si cu o jumatate de numar mai mici.

Link către comentariu

Ma duc sa probez, ca am mai avut o pereche care imi era mare si nu le puteam suporta. Astea din piele e bine sa fie o idee mici ca se lasa.

Link către comentariu

Am niste table pe 15 pentru un schimb, daca tot te plangi :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Talentul nu imi da pace. Nu ma lasa sa dorm.

Ce parere aveti de combinatia asta - exceptand faptul ca pe capace apare semnul celor de la Audi, care sper sa poata fi inlocuit usor cu W-ul de rigoare?

post-4613-0-00820600-1352238475_thumb.jp

Link către comentariu

Ca aspect, arata bine. A avut jantele astea pe 18" (sper ca vrei sa iei pe 17") si erau foarte grele. Poate cele pe 17" sunt mai usoare...

Link către comentariu

Dude, parerea mea e ca jantele alea arata ca lemnu' pe Polo. Personal, le identific imediat cu Audi, mi se par cel putin nelalocul lor, ca sa nu zic "tziganie" de-a dreptul, INSA, daca tie-ti plac... eu zic sa faci cum vrei tu, ca doar e masina ta, nu a celor carora le ceri parerea.

Link către comentariu

In general jantele oem sunt grele cu spume indierent de marime, mie nu imi plac ca sunt f patratoase si au concavitate 0 ceea ce le face si mai patratoase. Si nu uita capacele alea mici se fura.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!