Jump to content

Instalare ulterioara de pachete optionale - Passat B7

vtdesign
 Share

Postare recomandată

15 hours ago, mihai23378 said:

ce trebuie adaugat la un passat b7 2013 fara keyless go, sa ai optiunea asta de keyless entry, keyless go? se poate face usor sau e complicat

alt modul confort, manere, antene, cablaj - este mult de demontat, adaptat, etc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

salutare. cer si eu un sfat : doresc sa schimb volanul classic de pe passat-ul meu b7 (2012) , cu unul de golf 6 gti (cel tesit jos). intrebarea mea e: este vreo problema daca volanul de gti are padele si eu am cutie de viteze manuala ? 

precizez ca ambele volane au comenzi .

Link către comentariu

Nu e problema.Se codeaza fara padele.

Link către comentariu

In ce fel pot ridica garda la sol cu 2-3 cm? A mea este prea joasa, vin de pe un citroen c5 cu suspensie reglabila, care si pe pozitia normala era mult mai inalta si, invatat cu ea, am rupt 2 plastice de pe dedesupt. Am jante pe 16, iar pentru vara pe 17, dar cu cele pe 17 se ridica decat 1cm, din ce am vazut eu.

A facut cineva inaltare?

Multumesc

Link către comentariu

• 3 weeks later...
CiprianChiriac

Buna seara doresc sa montez personal lumini picioare la masina personala passat b6 si nu stiu din ce mufa sau pin din centrala electrica sa trag  +/- va sunt recunoscator daca vreti sa-mi dati ceva sfaturi...am cautat nu am gasit nimic .Cu stima!!

Link către comentariu

Te legi in centrala conector B pin 7 ptr plus.Masa o iei de pe un stilp.

Link către comentariu

CiprianChiriac

Multumesc.si la cele de spate am sub scaun sofer- pasager sau merg cu acelasi +. o seara buna!!

Link către comentariu

Mergi cu acelasi + dar trebuie tras pe sub mocheta..pe traseul cablajului de scaun.

Link către comentariu

13 hours ago, CiprianChiriac said:

Buna seara doresc sa montez personal lumini picioare la masina personala passat b6 si nu stiu din ce mufa sau pin din centrala electrica sa trag  +/- va sunt recunoscator daca vreti sa-mi dati ceva sfaturi...am cautat nu am gasit nimic .Cu stima!!

nu ai cautat unde trebuie... aici este aria dedicata Passat-ului B7 - in aria B6 am postat de multe ori acest lucru

Off topic - este ok cum ti-a zis Spido - dupa conectare, sa faci activarea acestora cu VCDS-ul, pe 09- centrala electrica, la Long coding

Link către comentariu

On 3/5/2016 at 3:53 PM, ph13xlv said:

In ce fel pot ridica garda la sol cu 2-3 cm? A mea este prea joasa, vin de pe un citroen c5 cu suspensie reglabila, care si pe pozitia normala era mult mai inalta si, invatat cu ea, am rupt 2 plastice de pe dedesupt. Am jante pe 16, iar pentru vara pe 17, dar cu cele pe 17 se ridica decat 1cm, din ce am vazut eu.

A facut cineva inaltare?

Multumesc

pasatul este ok ca inaltime, probabil ca ai pachetul sport sau modificari. Eu as compara cu alta masina "ochiometric" apoi as cumpara 4 arcuri standard la mana a 2a si anvelope 215/55-16 de iarna (+6mm), dar sa stii ca la viteze mici cand iei curba pe strazi nu-i place (subturat) daca-i manuala 6 (cel putin)

Link către comentariu

Cred ca am ceva modificari pe la suspensie, caci nu o pot baga intr-o curte cu ceva diferenta de nivel, unde a intrat fara probleme 2 dacii, un astra h break si c5 ul

Link către comentariu

Salutare, cat de complicat este montajul și adăugarea opțiunii de soft close pt portbagaj la un b7 variant? 

Am acolo locul pt un eventual buton însă, nu și butonul sa zic asa. Mi-ar plăcea sincer sa pot să-l deschid cu piciorul având keyless pe mașină însă dacă este prea complicat nu m-ar deranja măcar sa am posibilitatea să-l deschid din telecomanda complet și închis din buton complet. 

Link către comentariu

Daca vrei sa faci asta :

https://www.youtube.com/watch?v=mvcZJvJ4sCU

sa stii ca motorasele sunt destul de scumpe (cam 150Euro - bucata la SH) .

De restul cu deschiderea portbagajului de la senzor nu prea stiu multe dar am impresia ca lucreaza impreuna .

Link către comentariu

te referi la porbagaj electric ?

am facut acest retrofit, saptamana trecuta, la un B6 variant - am montat sistemul de pe un B7 variant - trebuie daj jos hayonul, tras jos capitonajul de pe plafon, stalpi, etc.... se schimba balamalele, se monteaza servomotoarele, se cableaza masina - pana in fata, la centrala electrica, butonul care se adauga la hayon, etc

e ceva de munca.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Florin un pret la piese poti sa ne spui ?

SI daca ar merge facuta lucrarea si pe un Passat Sedan ?

Ca pe CC am vazut ca au pus .

Link către comentariu

piesele nu le-am cumparat eu - eu m-am ocupat cu efectuarea retrofitului

Link către comentariu

In plus, fata de ce a zis florin mai ai nevoie si de incuietoarea de jos, care la soft close este electrica si aia.

LA ce sa te duci si firele la centrala cand ai canul de confort la unitatea de senzori de parcare?

mai ai nevoie si de codare, sa mearga deschis din telecomanda.

CAm 4 ore de munca.

Link către comentariu

da, am uitat de yala de jos.

nu ai doar can-ul de dus la centrala.... si e posibil ca masina sa nu aibe parktronic... sau masina sa fie dupa 2009 - caz in care modulul partronicului este in fata, sub bord... deasupra centralei, caz in care firele de can trebuie duse pana in fata.

normal ca trebuie codat, altfel nu merge sa descui din telecomanda.... merge doar de la clapa/butoane

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

In fata duci 2 fire la 2 sigurante si iluminarea butonului o poti lua de la lumina de la portbagaj.

ma refer strict la B6, masina pe care si eu am facut aceasta operatiune saptamana trecuta.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

B6 - 2009-2010 are modulul de parktronic in fata sub bord, deci nu ai cum sa te legi la can-uri in portbagaj - trebuie sa le tragi

Daca e pana in 2009 - da.

Asta ca sa completam informatia.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Se pot inlocui stopurile fara led cu unele cu led la un sedan fara alte modificari esentiale?

Link către comentariu

Depinde ce intelegi prin modificari esentiale..

Link către comentariu

Ma refer ca in afara de stopuri mai trebuie si calculatoare sau alte chestii? Sau e plug and play?

Link către comentariu

Am facut eu retrofit-ul asta la masina din semnatura...plug and play la mufe, fara modificari + codare corecta centrala electrica pentru a nu avea eroarea de bec ars pe bord. 

Link către comentariu

As avea și eu următoarea curiozitate. În cazul în care as vrea să-mi pun parbriz încălzit, ce se întâmplă cu toți senzorii care ii am în prezent în partea de sus al parbrizului? Se dezlipesc și se pun pe cel nou sau cum funcționează treaba? Ma și gândeam aseară, dacă doamne ferește trebuie sa schimb parbrizul, cum rămâne cu chestile alea de sus, se înlocuiesc și ele cu altele? Ar fi cam aiurea însă mă gândesc că una e sa le lipească aia din fabrica și alta e sa le lipească uni de la parbrize srl de la noi..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!