Jump to content

Achizitionare Passat B7


R_a_z_v_a_n
 Share

Postare recomandată

lane asist se foloseste de camera de pe parbriz pt a vedea drumul si face corectii fine pe volan sa te tina pe traiectorie.

pilotul automat mentine viteza, nu e neaparat sa fie legate. nu confunda cu distronic (care merge bine impreuna cu dsg si pilot automat )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O mare problema la astea de trape e ca intra apa pe la cheder...

De schimbat e de porc...e vreo 400RON dar problema e ca trebuie dat plafonul jos...

Eu m-am linistit si am dat cu vaselina de jur imprejur, sa etanseze...

Siguranta vreau sa o scot deoarece are prostul obicei sa se deschida cand vrea muschiul ei...am vazut asta la mai multe Passaturi...

Eu initial am zis ca e de la buton pe care l-am schimbat...nu era de acolo...

Mai grav ca se deschide inclusiv iarna :)

 

Modificat de Manuel N.
Atentie la limbaj!
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pff,  asa e chiar un minus. Vreau sa cumpar o masina de familie, am avut un a4 b8, dar a fost prea mic in interior. acum vreau masina mai spatioasa, dar touran/sharan sunt excluse. si din cauza copilului am vrut sa fie cu trapa/plafon panoramic, dar cred ca m-am razgandit?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Moog la toate intra apa pe la cheder, dar apa curge sub masina pe acele trasee speciale.

Problema apare cand furtunul se scurgere nu etanseaza bine si gasesti apa in interior.

Scurgerile se repara fara sa dai (tot) plafonul jos. Nu stiu la ce te referi cu schimbat 400 lei, poate e vb de revizia (recomandata anual) - curatare, ungere.

Daca la tine se deschide, vezi ce probleme are, nu e normal sa faca asa si nici sa stai cu siguranta scoasa...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Scurgerile sunt ok... Verificate... La fel la încă 2 mașini... 

La o torențială intra apa... Uzual nu... 

La mine am într-adevăr o scurgere dar e belita mai jos în dreptul bordului... Ar trebui sa desfac o căruță... Pe aia am astupat-o... Restul sunt ok... 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Când ziceam de preț era chederul... Plus manopera aferentă... 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

2 hours ago, csferko said:

Cautarea dupa nume a dat foarte multe rezultate: 

Irelevant ( asta se vede si in "anunturile utilizatorului" pe olx ), ca toate link-urile pe care le-ai postat ; mai aveai sa ne spui ca e preot de profesie si poate doamne ajuta masina e buna.

 

2 hours ago, csferko said:

vezi in ce stare e DSG-ul, intre clipurile "like-uite" pe youtube, primul e"VW DSG Mechatronic Repair" ?

Lucru ce s-a intamplat acum 2 ani...iar masina e cumparata recent..

@Costi23 in astfel de cazuri parerile sunt cam egale cu 0, acolo unde masina corespunde descrierii iar din poze ( care si alea sunt putine ) nu se observa mare lucru. Te documentezi despre problemele specifice si pornesti la drum ca sa te convingi, pt ca realitate de obicei difera foarte mult de cele spuse de proprietari. Singurul semn de intrebare care ar fi ( dar evident degeaba te adresezi proprietarului ca poate sa aiba mai multe povesti pregatite decat caii masinii ) de ce vrea sa scape de ea avand in vedere paragraful de mai jos din anunt :

Motorul este varianta de 170cp, a nu se confunda cu cele de 140, am cautat f mult o masina cu aceste dotari ".

 


 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Curios e ca masina e la el din martie ac si dupa ce a investit o gramada in ea, vrea sa o vanda.

Acum na, sa nu fim carcotasi, poate i-au dat masina de la munca, poate a luat un A6 sau cine stie ce alta masina mai buna. 

 

Eu zic ca daca masina corespunde mecanic....nu vad motive d c sa nu o iei

Modificat de Sudsemnatu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ideea e ca am sunat, am discutat atat cat se poate la telefon, ramanand cu un feedback pozitiv. La un rulaj de circa 150.000-170.000 merita achizitionata o cutie dsg sau este de preferat o cutie manuala ? 

Stiu un amic care are un sharan 2015 2.0 tdi avand cutie dsg6, intretinut corect, in prezent cu 350.000 km, masina ruland in mare parte pe drumuri lungi, foarte lungi prin tara si putin prin oras. Concluzia este ca nu ar fi o problema rulajul masinii din anunt atata timp cat cutia a fost intretinuta corect si la timp.

Vreau sa stiu parerea voastra despre pret :prea mare, prea mic raportat la dotarile/km/anul masinii.

Multumesc.

 

Am cautat pe rarom (am atasat fotografia), dupa cum se vede la aducerea in tara, avea mai multi km, nu cu mult, fata de cat se prezinta pe site.

Poate sunt eu cam paranoic.

Din discutia la telefon mi.a mai spus ca mai are o kuga pe la 15.000 euro de vanzare..luata tot pentru el, dar nu mai corespunde cerintelor. 

 

Screenshot_20190904-150531_Chrome.jpg

Modificat de Costi23
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deci afirmatiile omului cu privire la kilometraj pica, intrucat in momentul de fata masina are mai putini km decat avea acum 5 luni. Pretul este corect, pt o masina corecta cu dotarile ei ; ca idee, in DE ai de unde alege in configuratii similare pe la 8500-10500 euro ; intr-adevar, mai greu cu motorul de 170 cp. Cutia din cate stiu este dsg6, si asa cum ai spus si tu, daca a fost intretinuta corect ( si pt a vedea asta ai nevoie de istoric ) nu ar fi un impediment ; dar totodata ar fi ideal sa iti iei in calcul un cost mai mare in caz de nevoie pe viitor, ca si la o masina manuala de altfel, cand la km astia schimbi ambreiaj complet si te duce ~ 2500 lei reparatia ; daca o reparatie a cutiei te va face sa vinzi masina, e decizia ta daca te mai gandesti sau joci la loterie. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate este pur si simplu o simpla greseala . Pentru 3-4000 km nu cred ca facea chestia asta. La capitolul asta sper ca reprezentanta sa poata lamuri concret istoricul si veridicitatea km-lor.

Pana la bucuresti am cam 300 km de mers. Parca as "risca" un drum. In caz de cv, macar ma aleg cu o plimbare placuta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Parerea mea ar fi sa iti mai pui 2-3 masini de back up pe lista. Depinde si ce fel de persoana esti si cat de mult lasi de la tine..caci daca are mici probleme sau rezolvi o posibila problema cu 500€ si esti ok cu asta atunci e ok. Dar daca te'ar deranja orice capriciu, zgarietura / lovitura samd mai bine rogi pe cineva din Bucuresti sa arunce un ochi in prealabil.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu sunt omul care nu cumpara un sh din cauza unei/unor zgarieturi de altfel normale pentru traficul de zi cu zi sau altor defecte optice minore care se pot de altfel remedia simplu si usor. Ca de aia e sh . Daca vreau noua, reprezentanta e aproape. Dar din pacate nu se poate. Am mai vazut cateva masini de bucuresti, las anunturile mai jos, pe care le pot vizualiza cu aceasta ocazie. Stau si ma gandesc daca la rulajul meu anual, de circa 1000-1200 km pe luna (60 oras - 40 exterior) se mai renteaza un diesel, masina actuala fiind de altfel diesel 1.6 , 115 cai. Nu as spune nu nici la o benzinara cinstita insa oferta nu este chiar atat de vasta.

As dori totusi ca si minimum de dotari xenon, pilot automat, incalzire in scaune. De navigatie ma pot lipsi. Nu stiu daca diferenta dintre farurile halogen si cele xenon e uriasa. Astept totusi niste pareri de pe aici.

https://www.olx.ro/oferta/volkswagen-passat-2-0-tdi-highline-125-kw-170-cp-IDcbNxg.html

https://www.olx.ro/oferta/vw-passat-variante-IDbQJHx.html  ( unic proprietar de noua sotia dansului ) 

https://www.olx.ro/oferta/volkswagen-passat-IDcLycH.html

 

Multumesc anticipat.

Modificat de Costi23
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ultimele 2 par corecte, cumparate RO, cu istoric verificabil si pe site`ul rarom privind kilometrajul. Insa sunt slab dotate. Xenonul dpmdv face diferenta, atat estetic cat si practic, mai ales daca circuli si noaptea.

Cat despre diesel vs benzina, din pacate VAG e Nr 1 la dat gherle la benzinare si problema este ca nu ai din ce alege. Eu am avut TDI si rulam 6-7.000 km pe an..depinde ce iti doresti ; insa in cazul in care vrei benzinara, iti recomand sa te orientezi catre alte marci ; in bugetul tau m-as uita la honda accord, 2.0i 150 cp care este o super masina din toate pdv. 

Dintre toate cele enumerate de tine, as alege`o pe prima, intrucat dotarile fac diferenta si e si DSG. ( https://www.olx.ro/oferta/vw-passat-170cp-scaune-ventilate-xenon-trapa-IDc9b7Y.html )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pentru sfaturi.

Credeti ca 180.000 km, reali, la un passat din 2013, km care nu sunt manariti, sunt multi pentru un motor ca 2.0 tdi 170 de cai? Ce tip de injectie are ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Motorizarea este euro5, injectia este CR. Km sunt ok pt o masina intretinuta corect. Ca idee, pana sa te lase motorul, te seaca de bani anexele si consumabilele, de asta trebuie sa fii cat mai atent in momentul achizitiei la uzura subnsamblele importante ( ambreiaj, amortizoare, valori turbo, injectoare, egr, incarcare DPF, si la problemele specifice ale codului de motor - aici te documentezi pe forum ca nu le stiu pe de rost- la cate sunt, vag e ca un kinder ) 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cum inca nu am ajuns la o concluzie, am dat de urmatorul anunt

https://www.olx.ro/oferta/vw-golf-7-variant-2-0-tdi-bluemotion-highline-IDc6HNO.html

 

tind sa cred ca masina e cat se poate de ok, istoricul vorbind de la sine. Masina a fost achizitionata de noua, in leasing operational, apoi de actualul proprietar.Screenshot_20190906-210946_Chrome.thumb.jpg.f7a35da71367f760fc7c86643cd9fa40.jpg

Modificat de Costi23
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu. Acum vad ca e inactiv. Posibil sa se fi dat.

In cele din urma cred ca la asta raman

https://www.olx.ro/oferta/volkswagen-passat-2-0-tdi-highline-125-kw-170-cp-IDcbNxg.html

Mi se pare o masina onesta si proprietarul transparent in informatii. Mi.a oferit si istoricul masinii din monentul in care a luat.o din germania. 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Salutari ! 

Am nevoie de niste sfaturi. Vreau sa cumpar un Passat 2.0 tdi, manuala, 140 cp. Am gasit pe un site de auto-rulate VW 3 oferte. Oare ma puteti ajuta? Vi se par ok km raportati la pret? As dori sa stiu daca motorizarea de 140 cai este ok sau sa ma orientez spre cea de 170 cp? 

https://www.autosuche.de/auto/REVVNzkxNDYxMzU5=?t_manuf=BQ&t_pe_fr=7500&t_pe_to=12500&t_km_to=125000&t_petr=D&t_kw_fr=96&t_gear=H&sort=PRICE_SALE&sortdirection=ASC

https://www.autosuche.de/auto/REVVNDkxMjMyMTQ2MTk=?t_manuf=BQ&t_pe_fr=7500&t_pe_to=12500&t_km_to=125000&t_petr=D&t_kw_fr=96&t_gear=H&sort=PRICE_SALE&sortdirection=ASC

https://www.autosuche.de/auto/REVVNDkzOTVBRDgyNDI5=?t_manuf=BQ&t_km_to=150000&t_pown=1&t_pe_fr=12500&t_pe_to=35000&t_petr=D&t_kw_fr=96&t_hu_fr=2000&t_gear=H&sort=PRICE_SALE&sortdirection=ASC

Multumesc anticipat !

Modificat de emiltofan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

On 8/28/2019 at 11:54 AM, Muale said:

parca se vede o sticla pe plafon.

nu ii poti contacta, sa iti confirme ca are sau sa trimita inca o poza>?

ati avut dreptate, astazi a ajuns masina acasa, are plafon panoramic. in afara de asta, totul e in ordine, masina e foarte ok. totusi mi se pare ciudat ca nu a fost mentionat trapa. multumesc, noapte buna tuturor

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!